Ярка втора черта при тест за бременност

• 151
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте 🙂
Може и странно да прозвучи, но бих се радвала ако някой сподели.
Имам закъснение от 5 дни на  цикъла, направих си теста и хубавите новини са налице, но ме притеснява, че от първия път втората черта е ярко червена.
При първата ми бременност беше бледо розово.
На някой случвало ли се е и бременността да протича наред?

# 1
  • София
Яркостта на чертата не определя как ще протече бременността. Въпросът е да има втора червена черта пък колко ще е ярка или не - не е от значение (стига да не сивее, разбира се). Честито и лека бременност.

# 2
Яркостта на чертата не определя как ще протече бременността. Въпросът е да има втора червена черта пък колко ще е ярка или не - не е от значение (стига да не сивее, разбира се). Честито и лека бременност.
Не зная дали определя, но имам три неуспешни бременности след втора ярка черта и затова и не смея да се радвам.

# 3
  • София
След 2 неуспешни бременности според мен се консултирайте с гинеколог, за да се проследи наред ли е всичко.

# 4
След 5-дневно закъснение каква черта искате  - бледа? Моите черти на всички тестове бяха ярко червени по време на закъснението, а сега имам прохождащо бебе. По-скоро си направете изследвания за неуспешните бременности, не търсете вината в чертите,те не определят развитието на бременността.

# 5
  • София
Не разбирам защо се самонавивате след като Ви се обеснява, че няма отношение... Изчакайте си прегледа и изследванията и коментирайте с лекар. Пак казва, бледостта на чертата няма общо с протичането на бременността. Може да пуснете ЧХГ ако искате.

# 6
Не, обичайното не е линията да е розова. Наситеността на чертата зависи от нивото на ЧХГ. Колкото по-високо е ЧХГ-то, толкова по-наситен и по-видим става тестът.

# 7
Не разбирам защо се самонавивате след като Ви се обеснява, че няма отношение... Изчакайте си прегледа и изследванията и коментирайте с лекар. Пак казва, бледостта на чертата няма общо с протичането на бременността. Може да пуснете ЧХГ ако искате.
Може и да сте права, просто вече много преживях, отново казва Благодаря Ви.

# 8
Какво значение има дали е ярко червена или по-бледо червена? Щом има втора черта, вероятно сте бременна. Отидете на гинеколог и си пуснете кръвни изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт