🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 034
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 1 395
Аз съм изненадана, че партито не е платено от продукцията. Иначе извън България е съвсем нормално сметките да са разделени, дори и да сте голяма група. Винаги ме е дразнело, че в България не го правят — поръчват един пред друг и никой не знае какво е поръчано, и съм убедена, че заведението винаги надписват.
п.с. Сигурно 50% от Ергенките са с онлайн магазини, откъде толкова много клиентела, че да поддържат висок стандарт, не мога да си го обясня.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 18:19 от Zara73

# 1 396
Абе айде моля ви се.... Виктория го каза доста директно, псевдо милионер или друг, който се облича само в Гучи, да не могат да се бръкнат да платят на другите, хахахаха.
Но, от друга страна това доказва в какви отношения са участниците и това, че някои алкохол не пият, други се наливат и някой трябва да плаща на всичките. ? ЪЪЪЪ,....Спорен въпрос....

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 16:23 от BlackCat12

# 1 397
Има подкаст "На среща" с Орлин и Натали. Три часа е, не знам дали някога ще го изслушам докрай, защото водещата (Ния-Косара от сезон 1) е изключително неудачна в тази роля и вече няма другарче, което да я покрива.

Надкаст с Габи ми хареса, даже ми се стори, че пропуснаха да коментират някакви неща. Разбирам я напълно за разочарованието, както вече казах, само трябва малко да обере гаменското/Карди Би поведение и ще е супер. Изобщо не е такава злобарка като Виктория, която изобщо не казва нищо друго, освен злоба.

Буквално се смях на частта, в която Кристина обикаляла с QR код, за да събере пари за сметката. Предният път ги защитих, че не са длъжни да плащат на другите, но после си спомних как Виктор обясняваше "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони" и кой какви пари изкарвал...

Загатнаха някои неща за гостуването на Красимир, признал си е хеттрика и явно е обяснил доста неща, което ме изненадва. Казаха, че е държал Шермин, защото правела шоу, а я е върнал, защото бил ядосан на Киара - с други думи, че е била там заради продуцентско желание.

# 1 398
Изгледах целите подкасти на Виктор и Габи, на Калоян до някъде. Каквото и да си говорим, определено имат дар слово и Виктор, и Габи, за разлика от мрън-мрън кандидат политика. Беше ми симпатичен и приятен в рая, убедена бях, че трябва да разкара Габи в някой момент, ноооо ми стана жалък и противен с начина, по който го направи. Нямаше грам достойнство и честност, да не говорим за смелост и доблест. Идеален за политик, добре се е насочил.
Виктор беше очаквано многословен и аргументиран според собствената си камбанария. Ако е вярно това за преследването и на семейството му от Дениз, напълно го оправдавам за публичното ѝ дискредитиране. На мен там ми е червената линия - нападат ли семейството ми, не щадя. Иначе бях учудена да чуя ръста му, в моите очи с поведението си, може би, ми се струваше дребно човече. ХвалИ се, хвалИ с какво ли не, а впечатлението е за смешен и послъгващ грандоман. Даа за съжаление, позиции и средства дори да добиеш бързо, клАса е значително по-трудно, ако изобщо.
Габи ми хареса. Много строго съдите Туджаров за симпатиите му към нея. Чаровница е тя, когато не се държи като уличен гамен, нормално да я харесва, ако не се е убол на бодлите ѝ лично. Мисля, че стихотворението за таралежа много ѝ пасва. Иска ѝ се едно отношение, а не умее да се държи в съответствие.

# 1 399
Изобщо не вярвам и никога не съм вярвала в слуховете за Габи и ало-то. Тя самата много пъти е казвала в нейни постове, особено след нейния първи Ерген, че не е вярно и че това не е тя. Тя е голямо перде и най - малкото щеше да каже, че може да прави каквото си иска, ако беше вярно. Освен онези фалшиви обяви, никога и никъде с нищо не е дала повод да се говори за нея, че е платена ....нито някой мъж е говорил такива неща за нея, а то не остава скрито такова нещо.

# 1 400
Та с какво се издържа точно Габриела Бланко?

Като за сираче без родители и без солидна професия (защото не съм чула нещо да е завършила и да работи вмомента), стандартите на Габи хич не са ниски.
От глава до пети в корекции,които струват една торба пари. Чехлички Хермес, очила Прада и кой знае още колко марки парцаля. Наскоро ми се появиха снимки от Дубай.
Аз не съм много добра в математиката и финансите,обаче как това младо момиче без образование и работа си позволява този живот?
Хайде, моля ви се. Laughing

Не знам дали ще й гледам надкаста. Ако е поредната й порция селяния и агресия, ще пропусна.

За едно съм сигурна обаче, Габи мечтае за сплотено,обичащо се семейство,нещо,което очевидно винаги й е липсвало.

# 1 401
Друго, което Виктор мимоходом спомена - как се издържат инфлуенсърите, как ходят по ресторанти, където им плащат сметките - съвсем изгубвам уважение към 90% от хората в този бранш.
То да е само това... Нищо не плащат - козметика, парфюми, почивки на приятни местенца, дрехи... То затова е борбата! Хем ти плащат, хем си изкарваш добре и си мързелуваш. Кой я измисли тая "работа" инфлуенсър, не знам.

# 1 402
Значи Габа , чрез Калоян, си поизчисти имиджа и събра симпатии след шоуто? 😃
Много умело използва една псевдо любовна, ситуация, за да отклони вниманието от мега грубото и гадно отношение и характер, които показа в шоуто?!. Голяма актриса е. Нищо чудно, че Тушев си я буташе и  даваше малки  ролички до самия край.

# 1 403
Ако някой не е гледал още Калоян в Надкаст, а има намерение - на скорост 1.75 - 1.8 е супер Grinning аз по принцип ги гледам на 1.25, защото нямам много време. Но на 1.75 - 1.8 Калоян е тамън

# 1 404
Габа не се похвали с някакви кариерни успехи,имала  собствен бизнес..... с това ли да си обясним лайф стайла й,който изисква крупни суми,както и да го погледнем. Наистина,на 25 год.,без родителска подкрепа.....би следвало да си е скъсала д**то от някаква работа....а е все по заведения,дестинации....коя работа осигурява такъв стандарт на тази крехка възраст?

П.С. Само на мен ли ми се струва,че Габи и Туджаров са малко повече от приятели? Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 19:09 от Berussa

# 1 405
В тредс беше коментирала докато се излъчваше ада, че не са нейни. Не помня дали за ало или ОФ ставаше на въпрос. Има ли някъде където тя е потвърдила, че тя е отворила акаунтите?

Има ли някакви доказателства за ало.бг-то на Габи? Аз по-скоро ѝ повярвах, че трудно допуска мъж до себе си и не бърза със секса.
Да. Из старите теми от Ергена 2 имаше снимки от обявите й. Доста долнопробни.

И с какво се издържа, тази недостъпна дама така и не разбрахме и в този сезон. Инфлуенсър?
Кого и с какво инфлуенсва?

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 19:13 от mk974

# 1 406
Добре, а не се ли замисляте, че може от родителите си да е наследила някакви суми, имоти и т.н.?
Вече един тристаен със соц обзавеждането в провинцията е 130 хиляди евро и нагоре.
Може да е наследила имоти и спестявания от починалите си близки.
Може дрехите да са реплики.

# 1 407
Публична тайта е как се издържат такива.
Може може..ама не е така Joy

# 1 408
Поне ОФ не е имала. Жалко, че е толкова първична и груба. Иначе е от хората, които държат на приятели. Виждам някакви положителни качества дори у нея. У всичките виждам, само у Шермин не успях да съзра, а Виктор изтри всичките положителни неща, които мислех за него в началото методично и прогресивно.  Надминаха и Капитонова, и Рупецова.

# 1 409
Туджаров и Габа едва успяват да се държат нормално, той харесва фрикове.
Тя е дрънкало, но е доста лимитирана ( ако ме разбирате ).
Аз спрях да гледам след като тя посегна към дамската си чанта, попита " може ли" , те казаха " да разбира се" и тя отвърна " благодаря, за мен е чест". ????????
Извади гланц за устни, сложи си и след това захапа вейп.
Това със честта не го разбрах, но то е ясно, че щом разчита на джуки и сиси, не може да се опре на интелект.
Научих нещо ново, скандалджиите вече се наричат емоционални и първични, и това даже е плюс. Като се разврякаш и понечиш да биеш някого с чехъл, това си е емоционална натура, не е липса на възпитание и простотия.

Общи условия

Активация на акаунт