🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 712
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Виктор е заснет в чакалкаст един-два дни след финалното парти (казва го още в началните кадри), така че това не е отговор на интервюто на Дениз, както подсказва заглавието на видеото, а вероятно още от същото, което е говорил в надкаст. Нямам търпение да го слушам още 2 часа, ще следя тук преразказите.
Е те си рекламират добре подкаста, като казват "много са важни, хората ги подценяват".. все пак от това печелят. Използвайте Brave, ако не желаете да сте заляти от досадни реклами.

Слушам го на 2 спийд - нищо интересно за в момента. Не си заслужава.

# 1 726
Фифа и Макето го играха много пасив-агресив Grinning
Йовица си е направо агресивен. Много грозно я засичаше в студиото. Уж в началото започнаха хармонично и изглеждаше сякаш са в добри отношения, а после стана мазало.
Йовица спомена за някакъв италианец, с който имала връзка преди предаването, но не разбрах и към момента ли е във връзка с него. На въпрос дали са обвързани той каза „Не“ и тя каза „Не“, но той иронично попита „сериозно ли“ или нещо от сорта.
Показа се много злобен и докачлив в студиото, освен че е лепка, което видяхме в шоуто. Изобщо да не ти е вкъщи такъв индивид.

# 1 727
  • София
Йовица и Филипа са се скарали в ефир - сега и това на забързан каданс ще изслушам.

https://www.youtube.com/watch?v=a4-dv6GfPCw  - само с такова качество го намерих.

# 1 728
Чета ви нон стоп, но сега не се сдържах да не коментирам. Дениз, че не е стока - не е. Ама по-противно същество с толкова комплекси и с толкова противно поведение като ВикторО не съм виждала. Аз на абсолютно нищо не му вярвам от изказванията, толкова злоба излиза от него и някак си с един такъв ехиден тон говори, че ми се повдига. Сега го слушам в новия подкаст и в предаването си бил мънкал под носа, изглеждал нисък, а той ВикторО милионерът бил 185, а на обувки бил и повече, хахахахах, толкова абсурдно изказване, като се сетя каква татуировка има на гърба и защо ли не я коментира, ми става ясно за какъв капацитет става въпрос. Адски противен.

# 1 729
Кой твърди,че са мега лукс?
Казах,че няма нужда да смяташ суми,когато тази информация вече я получихме директно.
И дали ще са 5 000 евро за Тенерифе или 2 000 евро по твоите измислени сметки за мен са си разлика.

И като са обикновени дестинации, и след голямото изтъкване на Дениз как тя сама си изкарвала парите и се издържала, що не взе да си плати нейната половина?
Много искаше,ама нямаше желание.

Защото Дениз не живее в Австрия и не очаква, когато мъж я покани на ресторант или почивка, всеки да си плати за неговата консумация. Simple Smile

# 1 730
Пак същите неща говори, пак разбрахме, че е 185 висок, пак ролекси, пак почивки, просто не мога да го слушам отново.

Хахаха, това е едно комплексирано и досадно джудженце... Grinning Grinning

# 1 731
  • София
Надкаст с Петър. Топъл, топъл.

# 1 732
Аз даже от Надкаста научих, че Дениз живеела в Люлин 5, явно под наем, докато си обзавеждала апартамента, който сама си купила, ама не е изплатила все още.

# 1 733
  • София
Петър отрече жената от снимката да е негова приятелка, с която уж бил отпреди предаването. Просто е била кума на сватбата на най-добрия му приятел. Каза, че преди сватбата е питал продукцията дали е ок да отиде и те са се съгласили.
Имал е шестгодишна връзка, което казал и вътре, но се разделили като бил на 25 (сега е на 28).
Бил е поканен за предния Ерген, гледали са го в Култ и го харесали.

# 1 734
Изслушах Дениз,сега слушам Виктор в Чакалкаст ,за да придобия по-пълна представа.
О,панаира придобива още по-големи измерения 😆

# 1 735
Аз даже от Надкаста научих, че Дениз живеела в Люлин 5, явно под наем, докато си обзавеждала апартамента, който сама си купила, ама не е изплатила все още.

Люлин 2 Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 736
Аз останах потресена как обясняваше, че излизала на дискотека без пари в портмонето и се оправдава, че не можела да изтегли и ходила да търси пари от познат в дискотеката да си плати. Човек, когато е с нагласа някой ( в случая, който и да е стига да поеме сметката) да му поема масрафа си е меркантилен и склонен да разменя себе си, присъствието си и достойнството си за пари.

# 1 737
Е то е ясно... всички вътре са такива.
Нормална жена, надали би влезнала в такова предаване.

# 1 738
Тука верно си караме на свободни съчинения, единствено щото лайфстайла на някой не ни кефи. Били са в обща компания, не е ходила из дискотеката да търси кой да и плати. Оправили са си сметката на следващия ден. Лека разлика в контекста. Изглежда жените сме по-големи хейтъри и от мъжкото съсловие
Аз останах потресена как обясняваше, че излизала на дискотека без пари в портмонето и се оправдава, че не можела да изтегли и ходила да търси пари от познат в дискотеката да си плати. Човек, когато е с нагласа някой ( в случая, който и да е стига да поеме сметката) да му поема масрафа си е меркантилен и склонен да разменя себе си, присъствието си и достойнството си за пари.

# 1 739
Показа, че.Филипа е нямала никакви чувства към Йовица. Било е само игра за нея. Дожаля ме за Йовица, въпреки че не го харесвам. Никой не заслужава такова отношение.

Общи условия

Активация на акаунт