🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 528
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Мисля си, че къщата на Йово е мръсна и неподредена, но Фифи не иска да го излага така. А студиото му съвсем не е от най-популярните, защото той просто не става, за да върти бизнес. В началото бях писала, че съм ходила с колежките - продължи 3 часа, безкрайно досадно, той се държа леко арогантно, няма голям усет към клиентите. Вторият път се бяхме записали на някакво безплатно училище (без да знаем, че е той) в МОЛ-а. Няколко часа преди да започне на едното момиче имаше много сериозен семеен проблем и съответно не дойде. Докато се регистрирахме с другите две Йовица така се развика, че момичето не е дошло, че влязох в остър спор и бях на косъм да си тръгна, но другата приятелка ме придума да останем. В резултат той ни раздели на различни маси и все едно бяхме отишли сами. Иначе съм била на 2 други рисувания с вино и беше в пъти по-приятно.

# 2 536
Йовица ми се струва нарцисист с голямо его.

# 2 537
  • Варна
Слушах Фифи и също го разбрах, че не е искала да ходи в дома му, а само в нейния дом са се срещали, защото е неподредено, разхвърляно, което предполага, че е мръсно.

Тя каза, че на камера е виждала дома му.

Аз не го разбрах като да е било "бедно".

И да, не искаше да го унизи по някакъв начин, но май съжалява, че не е казала всичко  в прав текст.

# 2 538
Йовица е преди всичко глупав, но затова пък самонадеян. Отделно от това мърляв на вид и нелицеприятен като цяло. Но го видяхме какви ококорени очи опули когато го притисна ДжанМ и после като имаше синхрони - умрял беше от страх да не го ступат.

# 2 539
  • SF
Тя не определи дома му като мръсен, неподреден. Вероятно не е комфортен дом.
Някои художници превръщат домовете си в ателиета. Рисуването често не е чиста работа - бои, боички, четки, парцалчета, картини съхнат тук, картини съхнат там, облегнати, изправени. Буркани, подложки, картони...

# 2 540
# 2 541
Йовица е доста неприятен тип, поне от екрана.
Но и Фифица, що за изказвания. През цялото време се оправдаваше. Никой не я караше да му се мята на врата, да го целува.
Изобщо не ми е приятен, но и тя с какъв акъл седя до него и търпеше да я гушка, мачка и обсебва.
В Надкаст си противоречеше за някои неща- хем бил обсебващ, хем искал да се вижда с нея много рядко в седмицата  (?!).
Хитра е, и това малко или много дразни.  Стоя за известност, за пръстена (плюс колието), и сега за всичко той и е виновен... ами малко не върви!

Подчертавам, че той изобщо не ми е приятен - на всяко едно ниво. Просто и нейните схеми излязоха леко тъпички!

# 2 542
Ох, Боже, Йовица имал амбициите да е водещ на предаване. Това си му била амбицията да го дават по телевизията. Мда... човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Малко човече в гигантско тяло. Неделчо и Туджаров са като джуджета пред Йовица, столът му е малък.

# 2 543
Йовица много неприятен - свръх амбициозен селски тарикат! На всяка цена да става известен, а в него няма нищо, ама нищо интересно - нито като образ, нито като умения..
Учудвам се на въпросите на водещите - някои са прекалено жълти и не пазят достойнството на жените... Йовица се подсмихва. Разбирам я Филипа защо пуска такива сторита.

Тя ако беше малко по-смела, нямаше да се изложи така с този човек. Сега някакво време ще я свързват с този човек. Той тъничко си я плюе, но не съм изгледала все още целия подкаст. Много антипатичен човек. Коментарите в youtube са предимно негативни.

# 2 544

Иначе осъзнавам какво търси - семеен уют,всеотдайна и грижовна жена,добра майка и домакиня,а защо тогава все с бръмчита се мотае,които очевидно само пари търсят в живота? Уж иска семейство,пък си избира жените по каталог и коя има повече силикон.
Търси жена домакиня, перачка, готвачка, да му роди деца, ама ако може да е и тунгована мадама, ама ако може и пари да не му иска за нищо. Grinning

# 2 545
  • SF
Така ме подхлъзнахте да изслушам Натали и Орлин при Ния Косара.
Ния през цялото време правеше едни дълбоки психо анализи - жените така, мъжете иначе... Посредствена работа.
По-добре да се прави на журналист, отколкото на психотерапевт.
Натали и Орлин говориха много добре, но тя непрекъснато ги допълваше и поправяше с психологически разсъждения. Не мисля, че я оставих до края на интервюто да ми преразказва "мъжете са от Марс, жените от Венера".

# 2 546
  • София
Пуснах си Фифа. От първите минути още ми се затвърди мнението за нея колко е фалшива. Обикновено такива мяу-мяу жени като нея хич не са такива мили и невинни душички каквито се опитват да се изкарат. Неслучайно с Натали се сдушиха. Същите фалишиви невинни душици.
И тази коса един път не я видях измита. Очевидно и Надкаст не са били достойни за нея, че най-накрая да я видим с немазна коса.

# 2 547
Пускам Йовица аз, докато готвя (страшна домакиня, какво да ви кажа), още на първата една минута не знаех да се смея ли, да плача ли. Пълен минус.

# 2 548
  • SF
Йовица си кандидатства за всяко предаване доста упорито.
Това, ако беше Натали, да сме я изяли с парцалите.

# 2 549
Всяка втора дума на Йово е "в смисъл", а всяка пета "буквално", толкова е досадно, няма да го изслушам докрай, просто е невъзможно. То е патос, то е обяснения безкрай.

Общи условия

Активация на акаунт