🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 32 752
  • 673
  •   154
Отговори
# 285
Надяваме се да ни разкажат как е станало и кога. Мисля, че от Дениз най-добре ще разберем.  А за Петър се говори, че е бил през цялото време с гадже навън и Криси е била доста наранена също след това.
Виктор е с Кристина в момента.
Ами то и Виктор се унижава. Да се врича в любов на тази жена и после да я остави заради приятелката ѝ…
Така ли? Някой да разкаже по- подробно, че не съм в час.
Тя не беше ли влюбена в Петър. Такава идилия беше в предаването, нито път не се караха. В шок съм.

# 286
Чакаййй

# 287
Значи прекалявате с тази Дениз.
Дори да е имала чувства към Христо стоте манекенки, другите след него са същите защото имат пари.
Стига с това яростно защитаване.
Натали с Визията си можеше да е задминала Дениз многократно и да е с всякакви старци и мазници.
Дениз има хубаво семейство, така че
Това че е тръгнала по този път не я оправдава.
Ако имате дъщеря ок ли ще сте да ходи с 40 години по-голям от нея?
Много се съмнявам

# 288
Хора, Натали защо не се зарадва на този пръстен?

# 289
Ся ако отсвирри и Орльоооо....евала ще й рекна .. Joy

# 290
Моля, дясната ръка!
Ли каза 😀

# 291
Моля дясната ръка! Grinning Да това каза Grinning

# 292
Дървеният философ пак се метна с лекциите си към обратния пол. Как се изтрайва това чудо в живота ще сподели Натали, ако си го е причинила..

# 293
Пръстен на дясната ръка означава да си останем приятели ли? 😃
Ехх и аз да науча нещо

# 294
Май ще ги реже и двамата. И най-добре.

# 295
Орлин ме уби! Хахахахаха

# 296
Натали да не е взела решение? 😱

# 297
Не ѝ знам другите гаджета, за сефте я научих Дениз от този формат. Но специално за този човек си личеше, че го е обичала.
Не казвам нищо повече.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 22:26 от holly_mac

# 298
Да, тук ще го отхвърли сигурно, ама нали вече е сейф да обсъждаме спойлери, понеже има снимков материал от тази седмица?

А Дениз каквато и да е, тук с Виктор е единствената, на която съм повярвала, че изпитва нещо. Личеше си, дори и с това че се караха си личеше, че тя влага нещо там. Ще видим, ще ни разкаже, сигурна съм.

# 299
Сега видях във ФБ качени те видеа. Дениз и Киара единствени изглеждат искрено щастливи.
Според мен Дениз наистина се е влюбила в това психопат, макар да ѝ светваха някакви лампички в хода на предаването. И много е страдала, след като я е зарязал.
Криси в Тредс в един коментар са я зачекнали, че е Долно да се хване с мъжа на приятелката ѝ Дениз и тя каза, че никога не е имала приятелка с това име. Та, Дениз от двамата е била предадена. Клипове или не, мъчно ми е за нея.

Дали е възможно Дениз да се е обърнала срещу Кристина от злоба? Тя си е доста завистлива. Колко епизода гледаме вече подмятания към Виктор за Натали. Може да са имали друг конфликт и в последствие Кристина и Виктор да са се събрали.
Не, че ги оправдавам, не е редно да се взима бивш на приятелка, дори да не сте в добри отношения вече, а за Виктор въобще няма да коментирам. Трябва да се поддържа емоционална хигиена.

Натали няма да го отреже, нали имаше в промото "винаги съм знаела, че си ти", щом не го излъчиха за Тишо, значи предстои сега за Орлин.

Според мен той избърза с пръстена, защото е видял, че Тихомир не е успял и явно си мисли, че задължително избира него.

Общи условия

Активация на акаунт