🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 170
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 880
  • София
Ясно е, че е шега, но предвид празника е доста безвкусна и неподходяща. Специално у мен остави едно неприятно чувство на простотия и липса на усещане за време и мярка.

Весела Коледа на всички Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 13:50 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 881
След време ще слушаме по подкасти как Виктор ѝ е давал хиляди левове и на нея Laughing

# 2 882
Тези не спряха да се излагат 😂😂😂😂

# 2 883
Е нямаше ли евро, че се излага с тия 50-то левки, които след дни няма да са актуални. 🤣

# 2 884
  • Be realistic - plan for a miracle.
Чутовна простотия 😑😑😑 Чак вторичен срам ме хвана.

# 2 885
Е нямаше ли евро, че се излага с тия 50-то левки, които след дни няма да са актуални. 🤣

Чисти левовете затова и е дал толкова Satisfied
Кристина държеше ниво, сега с Виктор според мен олекна доста.
Като цяло Виктор се изложи с последните си подкасти…

# 2 886
Станаха колежки с Емили. Емили поне не е овековечила момента.

# 2 887
Честита Коледа на всички бг-мами, лели, стринки и баби! Ако вече не сте да си немерите милионерче, ама да не е от вида викторов.
Крисито да сбира повечко кинтаж, че ако В3 пак я зеведе на клубче да има за плащане на водки и сепарета.

# 2 888
Kакто казваше Шермин; ''Аш шъм бебе и шъм коте!'. Като не леля и не фенка на леля Лени се чувствам обидена и пренебрегната с този поздрав.
Честита Коледа на всички бг-мами, лели, стринки и баби! Ако вече не сте да си немерите милионерче, ама да не е от вида викторов.
Крисито да сбира повечко кинтаж, че ако В3 пак я зеведе на клубче да има за плащане на водки и сепарета.

# 2 889
С извинение,че сте на Коледна трапеза, но видеото е визуално травмиращо - трансформация на викториевите устни:
https://www.youtube.com/watch?v=q9Eo0m7TwNU

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 18:20 от Berussa

# 2 890
Ето коледното стори на Кристина:

Убедих се,че са безнадеждно оглупели и двамата Flushed
Това момиче има психичен проблем...

# 2 891
Kакто казваше Шермин; ''Аш шъм бебе и шъм коте!'. Като не леля и не фенка на леля Лени се чувствам обидена и пренебрегната с този поздрав.
Много се извинявам, че пропуснах бебетата/котетата! Честита и на вас и на всички, които съм пропуснала в предходният ми поздрав, но не е било нарочно!

# 2 892
Всеки път си мисля, че не може да изпростеят повече, обаче те ме опровергават

# 2 893
Ето коледното стори на Кристина:

Убедих се,че са безнадеждно оглупели и двамата Flushed
Това момиче има психичен проблем...

Още като каза, че е спала с Руди гела ми стана ясно, че не е на център. Явно си падя по сприхави, неуравновесени млади господа с власт и желание да пребият някой.....дано не е тя де, че Виктор си изглежда истински насилник, не знам за физически, но явно психически тормоз прилага доста. Попадна ми част от интервю на Дениз в Най каст, ами да се кара, че ти се пие вода и пишка е малко прекалено. Не знам какво има в неговите вълшебни добавки дето произвежда, но е добре да създаде такава за нерви и да я пие по-често.

# 2 894
  • SF
Добре де, стига сме ги копирали тези глупости!

Има една Ясмин до Чакалов. От къде я е намерил и за какво му е?
"Нале" вместо "нали". Говори на диалект, не изглежда добре и много елементарничко.... Какви въпросчета задава... И само с клишета борави.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 21:21 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт