🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 11 114
  • 416
  •   184
Отговори
# 360
Еее, успокоих се, че Натали избра най-после, сега вече мога да спя спокойно. 🤣
 Браво и аз бях за Орлин. Тихомир според мен искаше просто да я открадне и нищо повече, няма реални чувства.

# 361
Много разочароващо, че нямаше разказ на приказката след "и заживели щастливо до края на дните си и три дни яли, пили и се веселили" Така ненадейно приключи епизодът

# 362
Ето резултатите от анкетата

Скрит текст:

ПУСНАТА Е НОВА АНКЕТА

В следващата тема ще задълбаем повече, нека видим какво ще разкажат участниците по гостуванията си

# 363
Е, стига де, накрая все пак беше красиво и романтично. Гледайте малко по-позитивно на нещата. Все сте недоволни, усмихнете се.
И въпреки всичко, Натали и Орлин бяха прекрасни. Зарадвах се за тях.

# 364
Споделите сега графика на ПО, подкасти и тн 😁
Аз ПО не съм следяла до сега, не знам на какъв принцип ги канят - утре всички накуп ли ще са или?

# 365
Цялото предаване ми беше забавно, признавам си, аз си обичам сеира. Но тоя финал беше толкова 2002-ра Приятелки съпернички и криндж, че няма накъде.

# 366
Много нискобюджетен привкус ми остана.

# 367
Най ми харесаха Краси и Киара.
И на мен,особено бай Красун как се беше издокарал с чехлички/сигурно са гучита/.

Красун как тежко въздъхна преди да ѝ даде пръстена.

Май само Натали и Орлин са заедно?

# 368
Финалът беше доста… скучно-предвидим за мен.
Очаквах повече драма/емоции/развръзки.

А те - половин час реклами, един час рецитират писма, чието съдържание не беше релевантно с въпроса, и после 40 мин как се кефят на дрънкулката, за която са се борили месец…

Честно казано, единствено на Калоян повярвах, и то най-вече защото даде роза. Хайде, моля ви се, всички влюбени и загубени, готови за сватба.

# 369
Можеше да им измислят една черга да ходят по нея боси до олтара, много по-естетично щеше да е от костюм и джапанки.

# 370
Много скучен и изкуствен финал. Всички рецитираха някакви наизустени изречения… голяма тъпня

# 371
Финалът беше скучен и се разбра режисурата на продукцията във въпросния триъгълник.
От участниците на финал ми харесват Натали, Филипа, Орлин и Тихомир. С изключение на телевизионните им драми, в които ги гледахме, тези хора бяха позитивни, приятни, лъчезарни и безкрайно толерантни към всички останали, които всячески ги провокираха, обиждаха и дори заплюваха.
Нямам усещане за любов от нито една от двойките, но дано греша.

# 372
  • На морето!
Гледах само снимки на финала и ви чета. Голям смях с тези джапанки и бални рокли. Като искаха финал на плажа- да ги бяха облекли в бохо стил, боси, с цветя в косите.
Тези рокли и костюми повече щяха да подхождат на вечерен финал, със свещи в градината.

# 373
Моето обобщение за сезона:
Финалната ми оценка се въртеше между 3 и 4, но фактът, че не ни разкриха какво се е случило с двойките след финала категорично го заби на по-ниската оценка.
Ако трябва да го обобщя с една дума ще кажа: евтино! Та то нямаше нито една адекватна среща, а някои от стабилните и сгодени двойки напуснаха имението само по веднъж. Редакторският екип е бил страшно лишен от въображение и някои от силните моменти дойдоха само от факта, че бяха съумяли да сложат камери в стаите - "прането" на Краси, скандалът на Шермин и Дениз в банята, конфликтът на Петър и Криси за бившите.
Та то в Трейтърс имахме цял епизод "След финала", а тук едно надписче не пуснаха. Голяма глупост.

И "звездата" на последните седмици Натали тотално им уби съспенса, защото от първите секунди на финала ѝ личеше какво ще избере - затова Тихомир беше посърнал, а Орлин едва си обираше усмивката, докато Натали "уж" му сипваше.

# 374
Финалът беше скучен и се разбра режисурата на продукцията във въпросния триъгълник.
От участниците на финал ми харесват Натали, Филипа, Орлин и Тихомир. С изключение на телевизионните им драми, в които ги гледахме, тези хора бяха позитивни, приятни, лъчезарни и безкрайно толерантни към всички останали, които всячески ги провокираха, обиждаха и дори заплюваха.
Нямам усещане за любов от нито една от двойките, но дано греша.
Свършиха ми лайковете, +1

Общи условия

Активация на акаунт