🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 46 863
  • 819
  •   57
Отговори
# 525
Изгледах и Галена и Радо в Надкаст.На Галена е много по -интересен.Денис ( на Блага )и Габриела ( която стоя 2,3дни ) се познавали и те от Инстаграм и са си писали .Харесвали се.Денис дори като влязъл ,очаквал да види Габриела ,но тя вече си била тръгнала.Той се натъжил.Галена му разкрила ,че знаела за схемата им с приятелката и Габриела.Освен това още като излязли от Родос ,Галена го запознала с родителите и ,искала да имат отношения ,но Радо -не.На другия ден Радо хукнал за Америка и на 3 ден и звъннал и и казал ,че няма да стане връзката им ,той не изпитвал нищо.Галена била съкрушена.После тя каза ,че Радо бил на другия бряг.Имало случка ,в която Галена и Радо си бърборили  на терасата и Натали дошла и се натресла при тях ,Галена и казала да ги остави за момент ,но Радо казал "не ,не заповядай при нас " , Галена се ядосала и отишла при момичетата.Галена каза ,че и е странно че не е позиционирана от началото на предаването ,а чак накрая я сложили.Иначе харесва Петър ,но той вече имал мач с Криси.Радо пък каза ,че харесал много Фифи,ама и тя заета.

# 526
Хахаха, ее хора, е не съм ли велик, хахаха 😎
Колко ми е прозрачен и Тушев и двете негови маймунки на клона.

Както писах: Натали и Орлин -> Валерия и Евгени 2.0
След видяното и чутото в Преди обед и сега в Надкаст (мъка за сетивата) категорично НЕ ИМ вярвам.
Като се омъжат официално ще си посипя главата с пепел и ще се извиня публично. Т.е. никога няма да стане... 😀

Тушев, толкова си безпомощен, че чак ми е жалко, като гледам как се излагаш. Докога ще продаваш една и съща боза и то вкиснала?

Само две неща ще кажа:
1. Не живеели заедно. Хахахаха. Това да сте го чували някъде??? 😀🙄 Пуста работа в Монтана и София, ти да видиш. Млади хора, сега бушуват страсти и хормони, но неее, работата и личния сингъл живот е по-важен.
Така че нека не сме заедно, така или иначе ей го къде е Монтана. Ще си се виждаме когато трябва (хихи)... Дооообреееееее.
2. Пръстенът е все още на дясната ръка. Минаха 6 месеца.

Хора, няма значение дали единият е на Аляска, а другият на Хаваите. Не работят така нещата. Една връзка е връзка, когато двамата са заедно. Единият се жертва и това е. Няма средно положение.
Ако вече са встъпили в брак или не желаят да се женят, но от години са заедно, имат деца и т.н. ако работата го наложи, да той или тя ще пътуват. Но това е различно. Те са в началото, не в средната част - рутината.
Но тези двамата за мен са безработни или това което практикуват не е баш работа и това да не са заедно е ясна индикация, че са Тушевска, ПиАр двойка.
Тушев, няма смисъл, брат. Не се мъчи толкова. Ти вече имаш двойка победител и това са Джан-Микеле и Габриела. Ама ги изгони.  И сега ни пробутваш бисексуалната и асексуалния.
Никога няма да излъжете интелигентната публика! Bowtie
Скрит текст:

Явно му се получава с вкиснатата боза на Тушев, щом продължаваме да гледаме

Понякога се чудя сама на себе си, защо въобще гледам

Криси и Виктор не са ли заедно вече?

# 527
На мен от целия сезон ми хареса само финала. Така и така играеха, да беше по-разчупено и романтично, а не както беше цял сезон. Имаха не лош каст. Две неща не ми допаднаха. Че вкарваха нови хора без смисъл. Че не правиха повече игри и не раздвижваха нещата. За това пари не се искат.
Много ми допадна, че излъчваха от стаите. Видяха се толкова много неща, чак в повече...като прането. Догодина и на плажа дебнете! И във водата, и в банята! Но определено беше по-интересно да се гледа и като мислят, че не ги снимат. Хехе, Крисииии...
Грешка им беше Шармин и Грубиела. Пресолиха с тях. Виктория беше достатъчна. Или поне само една от трите. Трите накуп просто беше прекалено.
Относно мъжете, по принцип не харесаха никой. Но сега, в ретроспекция, смятам каста за много добър. Разнообразие имаше. Вярно, от всички накуп не можеш събра един нормален мъж, но беше полезно.  За съжаление женския каст беше много еднотипен, разликата само в това какъв образ смятаха девойките че уж показват. Щото всичките се показаха като един дол дренки, каквото са и.
Гледах, както винаги, главно заради вашите коментари
Ще се радвам да разгадаваме съдбата на двойките в момента. България е малка, ще се чуе всичко. И ще си покаже рано или късно, както с Валерия.

# 528
Понеже от един момент нататък нямах как да чета и пиша, да резюмирам сезона за мен.
В началото на историите с Емили бях тотално погнусена и даже две седмици пропуснах да гледам нарочно. После реших все пак да догледам до края и наваксах.
За мен вкарването на момиче, пр е било съученичка с прът, което е с очевидни психологически, вероятно и психиатрични проблеми, е недопустимо и беше за Линч.
След излизането ѝ, както и битката, Пенко сякаш стана по-интересно.
Не ми харесваше това постоянно влизане на хора малко преди церемония. Почти нищо не успяхме да видим от повечето от тях, например близнаците.
Скандалите бяха Грозни. Продукцията беше съдник, рефер и морален стожер само, когато ѝ кефне.
Хората, за които смятам, че се влюбиха (макар и за мен влюбванията в такава среда да са малко нереални - смисъл, дори и наистина да го чувстваш там, според мен е в голяма степен под влияние на изолацията и условията) са Дениз, бижутерията и Орлин. За Криси и Киара бях убедена, че само го играят почти до самия край. Обаче Криси ми изглеждаше последните дни наистина щастлива и сияеща, с блясък в очите на хлътнала жена. Киара също последните две церемонии изглеждаше истински щастлива. Та, мисля, че може и те да са хлътнали. Калоян до преди онази караница за финала бях убедена, че дрънка глупости и нищо не изпитва. Обаче, при онзи скандал с Радо и Левент видях искрена болка в очите му. За мен той наистина имаше чувства към Габи, може би не Баш любов, но имаше чувства към нея и тогава ситуацията го нарани. Джан Микеле е толкова влюбен в себе си и токсичен , че не може да истински влюбен в друг човек. Виктория хлътна по Тихомир, но според мен повече се самонави да го харесва, от колкото реално да я плени той. Аз винаги съм и симпатизирала, още от Е3, този сезон прекали. Има още много работа по себе си. Трябва да се чувства добре в собствената си кожа, щастлива и сама със себе си, да приеме, че може да е щастлива, дори да не намери човек го себе си, за да успее да има успешна връзка, а не да се вкопчва така.
Филипа и Йовица за мен бяха фалшиви. Петър също. Тихомир за мен искаше само да мине Натали, нищо повече.
Красимир излезе най-голямата мижитурка на сезона.
Виктор е ходещ букет от червени флагове, в най-добрия случай нарцисист, потенциално и социопат.
Натали... Не знам какво да мисля за нея. Ако триъгълникът и по-точно нейното поведение са били сценарий на продукцията, това си е за мен сделка с дявола. Ако накрая просто се направи на кошута, значи е много хитра.
Искрено се надявам да е искрена към Орлин и да им се получи, от сърце им го желая.
Най-положителен образ за мрн от предаването си остава Денислав.

# 529
Близнаците биха наредили съвсем различно конфигурациите, симпатяги бяха, доста от жените ги оцениха, но някак вече бяха се врекли във вярност. Гадно е това късно влизане, не дава равен шанс, само Наталито успя да извлече нещо от такова късно включване. И на мен ми липсват игри и предизвикателства, умряха от скука и злободневни интриги

# 530
Пуснеле линк към ПО с Натали и Орлин моля.

Галена не е казала, че Радо е гей, само намекна. Той пък ако е гей защо се засяга. За мъж не става, така или иначе.

Интерсно ми е защо Лили не се появи никъде, нито при Неделчо, нито по телевизиите, дори и в мрежата не коментира....

# 531
Аз пък си мисля дали Натали не говореше за Джани и Габи бижу, те постоянно стояха на този балкон и май и стаята му беше там?
Също така мисля че го каза нарочно тъй като Джани се държа доста зле с Орлин а Габи не взе никакво отношение

# 532
  • София
Уж слушах Надкаст с Галена, ама не чух да казва, че Радо е гей, намекна за проблеми с някакъв лагер, ама нищо не разбрах.
Според мен двойката, която е правила секс на балкона е от останалите, защото Натали каза, че те са смели и сами ще си кажат.

# 533
Ще се върна да прочета коментарите по-късно. Може и да е коментирано, направи ми впечатление, че само Йовица падна на колене като поднасяше пръстена... Останалите мъже предлагаха прави...здраво стъпили на земята... Bowtie

# 534
  • София
Галена написа в стори, че според нея Радо е би. Имаше три сторита. В едното пишеше за някакви чатове, но него не го запазих.

# 535
Уж слушах Надкаст с Галена, ама не чух да казва, че Радо е гей, намекна за проблеми с някакъв лагер, ама нищо не разбрах.

Казва го в коментар под един пост във фейсбук група. Имаше скрийншоти и тук в темата малко по-напред. Общо взето бяха приложени скрийншоти от нейни сторита, в които пише, че според нея радо е БИ и потребителя във фейсбук пита "смятате ли, че Радо е гей" и Галена под поста се беше включила с коментар "аз мисля" Joy

# 536

И в Тредс писа нещо от сорта, малко по-подробно но пак завоалирано с насмешка...

# 537
Натали в Надкаст - ако в предаването беше нетърпима, в Надкаст още повече. Двамата водещи се измъчиха опитвайки се да отгатват  какво иска да каже. Това, което аз разбрах е, че тя и Тишо са били напълно наясно със сценария, но Орлин не. Поне до един момент е приемал всичко за чиста монета. Но може и да греша, то цялото интервю беше една боза.

# 538
Ох,не мога Stuck Out Tongue Closed EyesРадо бил гей/би .
Явно шООто продължава,Галена ми харесва. Определено има какво да каже

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 16:21 от Berussa

# 539
  • София
Още малко за Натали.

Неделчо (който грам не и вярваше) хитро я попита (понеже тя каза, че учила деца на шах ; бтв: нещо за което се знаеше и винаги в темите съм го коментирал с припадащи и смеещи се емотиконки) да каже, кое и е любимото откриване в играта.
И Натали отговори с досада (вижте и изражението и отговора, който беше все едно този пък сега какво ме пита), ъъ 'Италианско'
хахахахаха 😂🤣
И Неделчо каза, че повече няма да я пита, вижте му гяволитата усмивка. Не искаше просто да я унижи.
Сега да ви кажа, това откриване и прабаба ми го знае и е нещо бейсик, ниво азбуката за малките деца. Когато учат най-малките, това е 'А', това е 'Б'
Но освен, че подобен отговор е абсурден, той дава една ясна индикация какъв човек е срещу теб:
т.е. празнодумец / празноглавец / повърхностен човек.
А тя казва, че е треньор. Това е огромна разлика.
За да ме разберете, това е все едно да попитат някой автомобилен състезател или автомонтьор каква кола харесва и той да отговори: ''Европейска'' Bowtie

На финала я питат да си пожелае нещо за след 3 г.
Тя се умисли, мълчание, Неделчо и вика, сигурно вече да имате деца с Орлин, бла бла (иронизира я)
Изобщо не отрази Орлин. Спомена за образованието си.
Не знам какво образование гони, но горе няма нищо. Има една голяма и равна, рава равнина без никакви гънки по нея. 😁

Общи условия

Активация на акаунт