🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 739
  • 976
  •   56
Отговори
# 690
То май не е до красота, а до това колко ефирно време ще ти бъде отредено и как ще бъдеш представен. Покахонтас, ако наистина се е криела от камерите през повечето време, както Туджаров бил казал, за какво да й завиждат и да се съревновават с нея... Но след като искат те да са в центъра на събитията, а не са или пък са, само след като сами се вкарат в скандал с Шермин и започнат взаимно да си разменят с нея реплики коя с колко чичковци била и на колко пилона е танцувала... И само с такива неща могат да бъдат пред камерите... А друг човек е в центъра, защото двама се борят за нея... С кое ще искате да сте изпъкнали... За това й завиждат според мен. И като цяло за вниманието от другия пол.

# 691
Габриела"Бижуто" нито веднъж не се показа без тежък грим, обзалагам се, че би изглеждала като Катерина от преден сезон, която също беше нон-стоп с огромна очна линия, иначе не можеш да я познаеш. Кристина същата история-вечно с вечерен грим, цялостно преправяна с филъри и хирургия, това ли е красотата?

Иначе финалът ми беше скучен, както са били всички финали досега.

# 692
A, виждали сме я.  Във влоговете на Туджаров я има без, мисля че и в епизодите е имало един-два случая. Не е разбира се както с грим, като всяка жена, но не е и неразпознаваема чак като Катето.

Габриела"Бижуто" нито веднъж не се показа без тежък грим, обзалагам се, че би изглеждала като Катерина от преден сезон, която също беше нон-стоп с огромна очна линия, иначе не можеш да я познаеш. Кристина същата история-вечно с вечерен грим, цялостно преправяна с филъри и хирургия, това ли е красотата?

# 693
Това е, всеки има различно разбиране за красота, на мен ми допадат много повече и Катето, и Бижу, екзотични. Синеоки и руси жени ми харесват, когато са високи и фини.

# 694
  • София
На мен ми направи впечатление нещо още в първия епизод, когато влизаха. Натали беше от първите, преди нея беше Емили и още някоя, но не помня коя. И Райна каза на Натали - "чух, че си била много красива, виждам че е истина", или нещо подобно. Тогава се зачудих, защото не бих ги огледала и ми се струваха еднакви всички - наконтени и гримирани. Странно ми стана, че направи този коментар. После се замислих дали не са й дали главната роля още тогава, по сценарий. Дениз наистина я защитаваше в началото, но сред това дали не е изревнувала, ако е видяла повече интерес към Натали, а е очаквала тя главна роля. Избухна и след признанието, че Виктор й се подсхмихвал, пролича си още повече и с отбелязването в писмото ("малката пръдла"). Не че й завижда заради красота и тн, защото Дениз е красива според мен и си го знае, просто е искала да бъде главно действащо лице, а за малко да я разкарат. Разсъждавам си просто.

# 695

Казах че всеки си има мнение, не ви карам да я харесвате.
Катерина за мен и без грим беше хубава, а Габи бижу на състезанието с едни гъби по бански май почти нямаше грим и пак ми харесва.
Както казах и Натали ми харесва, не съм казала че е грозна?!
Виктория нищо общо с Натали..
И да ви кажа Виктория и в истинският живот е були и се занимава с женени мъже, така че не е стока че и по зле от Натали е….

# 696
Освен някой, на когото му се занимава, да качи тук няколко снимки от инстаграма на Натали, че на няколко места прочетох колко прекрасна детска учителка би била и започвам сериозно да се чудя на мен ли нещо ми има?
Не са снимки от ИГ, но и тези чудесно онагледяват кариерното й развитие, което достойно гони каките й от ало.бг.  https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/17599101
Мда, има мегдан да стане много добра учителка от този тип, но не и в училище.
Скрит текст:

# 697
  • София
Teзи финални надписи много ми харесаха: SmileSmiley

# 698
Догледах го този Надкаст, ей! Изпуших цяла кутия цигари от зор, но си струваше да стигна до финала. Накрая разбрах, че има персонаж -недоразбрала Геновева, аз през целия ми съзнателен живот съм живяла в заблудата, че Геновева е многострадална. Удовлетворена съм, Наталка вдигна нивото на общата ми култура. Признавам я, ще бъде добър педагог.

За нищо я нямат тази Геновева в този Ерген! Тя не беше нострадална, страдалица, сега е недоразбрала.. АМАН от Геновева!

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 10:32 от peaches_m

# 699
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много е добра в short copy-то Камелия Simple Smile Супер обзор.

# 700
Сега Дениз е многострадалната и ще изтиска докрай случая с Виктор. Много ѝ се иска да си изчисти името ама...

# 701
На въпрос на потребител, какви са отношенията на Виктор с Криси Писи, милионерът е отговорил- Гледай надкаст - ще разкажа там.
Брей, всички със заявка за откровения. Надявам се да е интересно.
Орлин не мисля да си го причинявам, изпуших докато слушам половинката му. А и Туджаров намекна, че яко е замазвал на неудобните въпроси. Така че, не мисля да правя анализи тип - какво аджеба е искал на каже авторът. Ще чета тези от вас, които се прежалят да си го причинят.

# 702
За мен в предаването имаше много по-красиви жени, като Габриела Бижу, защо никой не обяснява как от завист говорим против Джанко и нея? Айде моля ви се, това че Натали е вашият идеал за красота, не означава, че важи и за всички останали, че вече и завист. :Д
Защото ДжанМ си я загради от началото и никой не припари до нея, нито спомена, че е хубава. Не че оня кукумицин не подскачаше като луд само, защото си е въобразил, че неговата някой я гледа.

# 703
След малко Тихомир в ПО, ще ги влачат и другата седмица явно?!

# 704
  • София
Надявах се първо да минат по-интересите Надкасти, следващите два би трябвало да са с Орлин и Тишо.

Общи условия

Активация на акаунт