🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 46 819
  • 819
  •   57
Отговори
# 810
  • София
Попадат ми рекламни клипчета на Петър и мяу-мяу Айлин. Ами тя е много по-ествествена от големия актьорски талант Петър и много по-добре й се получава.

# 811
Орлин не чете книги, признава си, не може да се съсредоточи, защото е хиперактивен, само аудио книги. И Натали предпочита аудио.

# 812
Орлин не чете книги, признава си, не може да се съсредоточи, защото е хиперактивен, само аудио книги. И Натали предпочита аудио.

Да, и оттам използват думата "предпоставка"  като причина, следствие, качество, цвете, полезно изкопаемо и вид земна жаба Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 23:50 от Saint V

# 813
И Тишо гледах. Днес ми хареса Simple Smile

# 814
  • София
Попадна ми съвсем случайно видео в иг, в което Жени Джаферович гримира Маги и тя споделя за настоящата си връзка. Бил някой много спокоен, който я уравновесявал. Толкова било хубаво да имаш човек до себе си, да й разхожда кучетата дори. Баш на наш Калоянчо си прилича. Но не искала да каже кой е, защото били отскоро.

# 815
На Орлин му симпатизирах в шоуто . Сега по не ми хареса. А и като му видях някакви клипчета - чалга, той с някакви пръстени, с пистолет в едната ръка и пее "Аз съм най-големия..", ми толкова да не му отива на визията.. като карикатура е.
И аз се разачоровах,
"...и то се случват некви неща, и си мислиш некво такова...,...аз исках да се видя и в негативна светлина..., нали..., некви неща, некъв предел, ...те показват само определени неща..., ...на моменти изглежда малко точно като гротеска,...на мен ми беше в повече самото нещо...
Натали била показана в ролята на злодея, но зрителите трябва да четат между редовете.
Всичко това сервирано с бърз, нечленоразделен говор, и натякване от колко прекрасно семейство идва,  за разлика от нея.

# 816
Блага е качила стори с Калоян. Габи и тя е там. Та не е ясно само приятелчета ли са или са си останали двойка.
Поправка. Сторито се оказа от вилата в Родос.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 00:48 от Part_Of_Me

# 817
Излушах и подкастан на Орлин. Няколопъти.
Разбирам доста неща и съм ок с тях.
Да обобщим накратно,
Аз разбирам гледаната точнка на Орлин, навярно и толкоеа все застъпувах за него по време на цялото предаване,
Мкар, че пелтечи, и гори излюзително бърно, без почити нищо да се рабира ( има такива хора ), аз отново го разбирам и заставам зад него.
Много малко неша бяха комемтирани в надктса. О тах рабрах, по начина, по който се изразява, е той епроел уру  с Наталуи и ие казаъл какво да говори, Това са неговите изречения инеговвия на

# 818
След изслушаваането на надкаста с ОРЛИН  : Аз отново заставам зад Орлин в начина му на изказване и мислене. Макар че говори доста бързо и понякога несвързано (съгласна съм, че му е нужен някакъв педагог), тъй като наслагва думи или пропуска други, той има перфектна мисъл.
Начинът му на мислене е доста сходен с моя. Той е корпоративно настроен мъж, макар да идва от малък град; амбициите му са големи, както и мечтите.

Каза две-три неща за Натали, но като цяло я защити във всички значения на думата. Оттам нататък разговорът приключи, а той посвети над 50 процента от неговия надкаст на своя бизнес.
Не съм против човек да има мечти и амбиции да достигне тиража на Джъстин Бийбър, който той спомена многократно. Виждам също, че е много бизнес ориентиран – говори с цифри, с прогнози, с мечти. Аз споделям доста от тях. Пожелавам му успех.
Много малко хора биха ме подкрепили, но аз имам корпаритивно мислене и той мили като мен. Таке, че...имаме сходно мислене. Малко мечтател си пада също така.....

# 819
Ако Габи бижу, Кристина, та и Дениз се държаха като Наталчето, щеше да им диша праха. Ето, на работа имаме две колежки, равностойни като визия, едната се държи нормално и обрано, другата постоянно флиртува, върти очите и се пише много комуникативна с колегите мъже. Ами, познайте коя се оплака, че Еди кой си я хванал за задника?
Аха, заслужила си го е. Изнасилените момичета и те сами са си виновни — не са се държали подобаващо. В едно е права Шармин — в България част от населението има талибански разбирания за отношенията между мъж и жена.
Пресоли манджата, сори!

Общи условия

Активация на акаунт