🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 8 341
  • 364
  •   496
Отговори
# 120
не е ли странно баш Красимир да пита такива въпроси Орлин хаха
На финала си е пак Красимира. Явно забрави Шармина как го унижаваше ежеминутно и сега търси отговорност от Орлин.

# 121
Цикрът при мъжете е пълен. Красимир тръгнал да говори за примери и категоричност, Йовица, който си каза, че би минал през трупове едва ли не, за да стои там до край, изведнъж щял да си ходи. Абе Льольо, ако Шермин беше приела на Лъчо розата щеше да си в същия филм, че и по-гаден, защото твоята дори не е красива. Grinning

# 122
Гледах клип с Натали, в който обясняваше пътуването си до Белград с някакъв приятел. Нямаше и грам шъшкане ,шъткане, бавно говорене и мънкане. Обясняваше супер бързо ,без да се запъва. Явно и това е някакъв сценарий
Днес, слушайки някакви откъси от синхроните с нея в началото на епизода, си помислих: „Мале, какво неудобство, сякаш играе роля”. Та, започвам да си мисля, че е просто сценарий, за да има какво да се гледа и коментира.

# 123
Орльо с ква ризка е бре....с ципче.
Не ми харесва.....кой го облича тоз младеж????

# 124
Наталито не знам дали е уязвима, по-скоро е уявзима.

# 125
Красимире, моля те, млъкни. Същото можем да говорим за тебе. Приспа звяра и ходи по джапанки по храстите с тая, дето уж ти била грозна....

# 126
Кратун като Дениз, морален стожер и пример за останалите! Няма такива нагли и безочливи хора, брейй 🤔

# 127

Всички канени на срещи жени са казвали 'да'. Натали просто беше харесвана и канена от най-много хора 🤷‍♀️. Те я сваляха, не тя тях. Има разлика.
Според мен Блага е била на повече срещи.

# 128
Ай Красююю пък ти колко комичен беше... Шармина ти пуска пералня, изсушаваш се и отиваш да я плюеш пред Габа и да се оплакваш на Киара. Даже беше много по-смешно от ситуацията с Орлин Simple Smile

# 129
Оф, давайте на Кратун писмото. Grinning Нямам търпение Grinning

# 130
Един час вече четат писма. Очаквах по-динамичен финал

Блага не може да чете

# 131
Ако Петър вярно е имал приятелка отвън, а пише на Кристина за 5-6 деца, значи яката е влязъл в роля.

# 132
Орльо с ква ризка е бре....с ципче.
Не ми харесва.....кой го облича тоз младеж????
Всички ги обличат от продакшъна, затова са като клоуни.

# 133
Такива реакции все едно е пенсионерка Блага.

# 134
Aми откакто Блага тръгна все да ги натъртва тия години и ми заприлича на бибачка... Някак си сама си го прави.

Общи условия

Активация на акаунт