🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 9 946
  • 410
  •   331
Отговори
# 105
  • София
Момичетата са ги преместили в по-хубава вила. Съмнявам се да им липсват мъжете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
Ее ама покажете писмата де. Искам да видя има ли правописни грешки Joy

# 107
Писмата на момичета не са много романтични😁 За изключение на Криси, не очаквах, че може да напиши такова топло писмо тази Ледена кралица.

# 108
Като гледам колко листа е изписала Дениз, се сетих за Приятели - епизодът, в който Рейчъл беше изписала 10 листа (отпред, и отзад!!!) Joy

# 109
Писмата на момичета не са много романтични😁 За изключение на Криси, не очаквах, че може да напиши такова топло писмо тази Ледена кралица.
Да.
Гледам Петър и си мисля, леле, колко ще те прецакат…
Какви ножове в гърбовете им са летяли…. Отвратително.

# 110
Злобата Дениз с изказ на кандидат психоложка:"някаква малка пръдла" Ето къде я стиска обувката от самото начало, ревност към "котарака" Отвратителна простакеса!

# 111
  • София
Хаха, Викторчо засегна на "смръдльо". Отсвирил е Денизката отдавна.

# 112
Натали към Тишо: “толкова си добър, че не знам дали да ти се доверя” 😂 топ изказване!

# 113
Тихомир какво интригантства не разбрах?
Каза на Виктор, че от тях двамата с Дениз той много повече се заявява,  Дениз не толкова.

# 114
не е ли странно баш Красимир да пита такива въпроси Орлин хаха

# 115
Мъжете не разбраха ли, че Орлин стои ,защото е заставен от продукцията, а не защото много му се иска да чака до края

# 116
Понеже опитът за цитат е на мой коментар, написах, че се е сваляла на всеки, който я погледне, не на всеки, който е влязъл. Момичето просто обича внимание и не може да казва "не".

Всички канени на срещи жени са казвали 'да'. Натали просто беше харесвана и канена от най-много хора 🤷‍♀️. Те я сваляха, не тя тях. Има разлика.

# 117
Най-ироничното е, че Йовица обяснява как не би седял на тяхно място. От всеки друг да го чуеш, ама от него точно…

# 118
Орлин е като сърдито малко човече в клоунски одежди и джапанки 🧙👣 Дърдоренето му буди вече само усмивки при мен и спомен за срещата ми с парчето му "Кючека на Кмета"

# 119
Злобата Дениз с изказ на кандидат психоложка:"някаква малка пръдла" Ето къде я стиска обувката от самото начало, ревност към "котарака" Отвратителна простакеса!
Не е като котарака да не се въртеше доста повече около Натали преди да осъзнае, че там има много на опашката и няма да получи роза, съответно няма да качи последователи и да рекламира бизнесите...

Общи условия

Активация на акаунт