🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 10 946
  • 411
  •   220
Отговори
# 90
Мен ме дразни Натали , че мрънка 😀 че е флиртаджия ла не бих я съдила . Този формат в за това , малко в повече ми идва как всички се обвързаха от първия ден и край😀

# 91
В Тредс, този младеж Денис яко хейти Галена.
Снимал си е видео от колата /според мен/ и й сипва каква е интригантка и “проста казанлъшка селянка”, заедно с Радо. В отговор на участието й в Надкаст.
В предаването са й дали телефона, за да им покаже чатовете и според Денис, се е направила на ударена. Абе сипа й. 😄

# 92
Айде последни мъки ....Joy

# 93
Гледах клип с Натали, в който обясняваше пътуването си до Белград с някакъв приятел. Нямаше и грам шъшкане ,шъткане, бавно говорене и мънкане. Обясняваше супер бързо ,без да се запъва. Явно и това е някакъв сценарий

# 94
  • София
Момичетата са ги преместили в по-хубава вила. Съмнявам се да им липсват мъжете.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Ее ама покажете писмата де. Искам да видя има ли правописни грешки Joy

# 96
Писмата на момичета не са много романтични😁 За изключение на Криси, не очаквах, че може да напиши такова топло писмо тази Ледена кралица.

# 97
Като гледам колко листа е изписала Дениз, се сетих за Приятели - епизодът, в който Рейчъл беше изписала 10 листа (отпред, и отзад!!!) Joy

# 98
Писмата на момичета не са много романтични😁 За изключение на Криси, не очаквах, че може да напиши такова топло писмо тази Ледена кралица.
Да.
Гледам Петър и си мисля, леле, колко ще те прецакат…
Какви ножове в гърбовете им са летяли…. Отвратително.

# 99
Злобата Дениз с изказ на кандидат психоложка:"някаква малка пръдла" Ето къде я стиска обувката от самото начало, ревност към "котарака" Отвратителна простакеса!

# 100
  • София
Хаха, Викторчо засегна на "смръдльо". Отсвирил е Денизката отдавна.

# 101
Натали към Тишо: “толкова си добър, че не знам дали да ти се доверя” 😂 топ изказване!

# 102
Тихомир какво интригантства не разбрах?
Каза на Виктор, че от тях двамата с Дениз той много повече се заявява,  Дениз не толкова.

# 103
не е ли странно баш Красимир да пита такива въпроси Орлин хаха

# 104
Мъжете не разбраха ли, че Орлин стои ,защото е заставен от продукцията, а не защото много му се иска да чака до края

Общи условия

Активация на акаунт