🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 10 058
  • 411
  •   327
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ако Калоян даде на Жаба пръстен,  ще счупя тоя телевизор. Grinning

Аз мисля, че ще даде и тя ще го приеме, но мисля, че Виктор няма да даде пръстен на Дениз. Но да видим дали съм права, интересно ми е кои са останали и дали това, което се тиражират е истина.

# 241
Киара и Краси са ми сладки 😁

# 242
Стискам палци единствено на Киарка и КрасимирЪ да останат заедно, те са създадени един за друг 😆.

# 243
дами, аз съм малко назад с епизодите, може ли някой да ми преразкаже защо Габи толкова бурно реагира на предишното запознанство между Криси и Калоян и какво стана след това.

# 244
Китка и Маргаритка са си Краси и Киара. Новите Глория и Илия Заговор.

# 245
Ако се разделят, връщат ли пръстена?
То няма проблем да дадат ей тъй, да излязат серЬОзни по телевизора Stuck Out Tongue Winking Eye...пък посре лесно да измислят причина що не се е получило....

# 246
И Блага ще трябва да си актуализира обявите в Ало.бг......Sweat Smile

# 247

Всички канени на срещи жени са казвали 'да'. Натали просто беше харесвана и канена от най-много хора 🤷‍♀️. Те я сваляха, не тя тях. Има разлика.
Според мен Блага е била на повече срещи.
Ами, Блага: тя покани Тишо като влезе. Нея я поканиха - Денислав, Левент и Дениз? Това са
Натали, ако изключим Орлин и Калоян: др Петко, Стоян Ву, Тишо, Радо, Лъчезар  и това момче последното - Павел. (Ако не пропускам някого) има ги срещите и поканите на клипчета.
А и Натали не беше сингъл, когато я канеха. Блага беше сингъл ( демек добра опция за оставане), освен да кажем, когато Левент я покани

# 248
дами, аз съм малко назад с епизодите, може ли някой да ми преразкаже защо Габи толкова бурно реагира на предишното запознанство между Криси и Калоян и какво стана след това.
Габи се ядоса, че не са ѝ казали, беше по мое мнение много пияна и много ги обижда и двамата.  Петър го заигра обиден и забрани на Криси да комуникира с Габа, която я нарече тъпа тъъът дето не помни с кой кога е спала. На другия ден Габи е говорила с Левент да ѝ даде роза, дадоха кадри. След това вечерта като се разбра, че има само пет рози и изведнъж омекна, извика си Калоян и каза, че той бил виновен, ама тя щяла да си преглътне егото, защото те много са преживели. Grinning Grinning Grinning Радо ѝ разкри схемата с Левент, ама Калоян взе, че не го отрази това и се събраха.  Малко му стана гадно, обаче, Габа като сто пъти каза, че се влюбила в него без да ѝ е тип и даде шанс на Блага и Денис, но в крайна сметка Райна пък даде на него и Габа златни рози и затова ги гледаме сега.

# 249
Айде Габа изпусна пръстена Joy

# 250
  • София
Отдъхнах си, че Калоян не даде пръстен на  Габа.

# 251
Телевизорите оцеляха!

# 252
Гъбата с розичка Joy
Хахахааа...би й шута....

# 253
Ох, Габа как ѝ стана лошо, че не ѝ даде пръстена. Така точеше лиги да го види… 😀

# 254
Спаси ми телевизора. Браво Калояне, ако моя ме зареже твоя съм. Недей да ходиш с оня Крокодил Маги!

Общи условия

Активация на акаунт