🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 11 114
  • 416
  •   163
Отговори
# 345
Хора, Виктор си е пуснал на челна позиция видеото с предложението към Дениз в профила си в Инстаграм. Преметнаха ли ни? Какво се случва?

# 346
Засега знаем, че Виктор явно е с Кристина, другите са се изпоразделили, но от партито за финала от миналата седмица бяха накачили снимки на които се виждаха Натали седнала в Орлин, та май има връзка.

Краси и Киара си отиват - речник и всичко...

На половината обаче май са им помагали за речите и за писмата.

Сега може ли да се разкрие истината? Кои двойки са заедно след предаването?

Виктор е с Криси май?

Йовица и Филипа не са?

Някакво инфо за другите?!

# 347
Натали има дислексия. Как да е, сигурна съм, че Дениз ще е единствените от тия, която ще разбере Натали, след като гледа каквото сме видяли и ние. Нещата там вътре сигурно изглеждат абсурдно и Орлин наистина може да им се вижда съвсем невинен в ситуацията.
Съгласна съм, но едно нещо ми е странно:
Щом има дислексия Натали, каква Педагогика учи? Нали Мис студентка е станала тези дни?!😉 Е това вече би било престъпно към децата:  Педагог с дислексия😵💫😵💫😵💫 Ако учи нещо, нека е някакъв занаят,  Кинезитерапия, Хореография… такива неща.

# 348
Най ми харесаха Краси и Киара.
И на мен,особено бай Красун как се беше издокарал с чехлички/сигурно са гучита/.

# 349
Тагнали са ги от страницата на “Ергенът”затова му излиза на стената.

# 350
Натали най-после РЕШИ след цялата мъка последния месец 🤣
Правилно решение поне взе!

Финала ми беше излишно блудкав и с наистина много фалшиви двойки, да не кажа всичките!
Тушев, защо не разкри с финални надписи кои са заедно към днес, както Николов направи в сезон 4, ами с тоя финал всичките наредени заедно кой от кой ,,по-влюбени" ужким???
Голяма греда!

Интересното вече ще е сега след предаването колко наистина са заедно, освен очевидните вече напуснали Габриела и Джанито 🤣

# 351
Ами кринджаво ми е! Нито се умилих, нито се зарадвах! По-смотан финал не можаха ли да измислят? Седях и се чудих какво точно гледах 66 епизода! Направо кошмарно! Добре,че бяхте всички вие, за което ви благодаря! Хайде, до другото риалити!

# 352
  • Пловдив
И Петър е пуснал в своя Инстаграм снимки от предложението му, тоест снимка с Криси.

# 353
Прическите на жените са нелепи, едни кичури, лакове с брокат, опънати високи кокове. На Криси и Дениз бяха най-смотани.

Любимият стил на Тушев. Явно още страда по Азис и ретрофолка Laughing

Той с Азис ли е бил?

# 354
Трябваше като в Николовия Ерген да разкажат с по няколко думи какво се случвас двойките след формата.

# 355
И Петър е пуснал в своя Инстаграм снимки от предложението му, тоест снимка с Криси.
Май са тагнати от продукцията. Grinning Да им е гадно. Grinning Ще си разберем всичко по подкасти и в Преди обед. То в колко часа сутрин е това Студио Ергенът?

# 356
Значи този сезон ще го разделя на 3 части: първата- Изборът на Красимир, втората - Съмнения на Натали и третата - Измислена драма на Габи. Май всичко това беше по сценарий, затова беше така абсурдно.

# 357
Тагнали са ги от страницата на “Ергенът”затова му излиза на стената.
При тагване в Инстаграм тагнатият избира дали снимката да се вижда в публичния му профил (особено при Verified такива). Очевидно е избрал да се.

# 358
Това си беше практика на Николов, при Тушев досега не е имало такава практика да изписват какво се е случило с двойките. То ще се разбере така или иначе, като ги питат по интервюта.

# 359
Най-голямата изненада би била, ако някоя от финалните двойки са все още двойки към настоящия момент. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт