🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 11 365
  • 417
  •   129
Отговори
# 375
На мен лично много  си ми харесват Орлин и Натали като двойка. И двамата са красиви, високи, и въпреки сценария май наистина се харесват.
И като цяло, и на НН и на Тушев версиите ми харесаха, дори и с простотиите. На мен ми беше забавно и интересно, с изключение на някои епизоди.

# 376
  • Пловдив
Остави ми приятно усещане финала, криндж или не, достатъчно скандали имаше, наистина е хубаво да слагаме розовите очила понякога .Беше красив финал с надежда за истинска любов, липсваше ми само малко пояснение какво е станало с двойките. Надявам се да има двойки останали заедно, но ще видим.

# 377
  • Варна
Фалшива история, фалшиви хора, фалшива любов.
Изгубено време.

# 378
Целият сезон беше такъв криндж и отвратителен , като сюжетна линии , скандали, изказ на влюбените герои .
Но последните кадри на Орлин и Натали ме усмихнаха и като знам , че са заедно и след предаването още по-приятно ми е .
Друга  сигурна двойка  са Кристина и Виктор .
Някой беше споменал , че Киара е била с младо момче на нейно участие т.е не е с Красимир

# 379
На мен лично много  си ми харесват Орлин и Натали като двойка. И двамата са красиви, високи, и въпреки сценария май наистина се харесват.
И като цяло, и на НН и на Тушев версиите ми харесаха, дори и с простотиите. На мен ми беше забавно и интересно, с изключение на някои епизоди.
Съгласна! Въпреки че в епизодите преди края, дори и мен ме ядоса Натали с колебливостта си, която винаги съм я защитавала, то накрая много им се зарадвах с Орлин. Хубава двойка са, дано им се получи в реалността. Той има много на какво да я научи, както и тя него.

# 380
Май само Орлин и Натали са останали заедно, дето най-много ги плюха.

# 381

На мен ми беше много Бигбрадърско - акцентите бяха върху скандала, драмата, обидите, агресията - прекалено много време се отделяше на това, а въпросните банкети бяха като "Светата инквизиция", на моменти ги прескачах, защото ми беше неприятно да слушам и да гледам. Концепцията на Ергенът е романтика, любов, срещи, свалки, а не клюки и интриги.

# 382
Според мен всички са разделени вече.

Наистина трябваше да напишат по един ред… накрая.

# 383
На мен пък ми стана мъчно за Благовеста. Тя явно се е надявала да е сгоди.чак се разплака милата. Изпусна и тоз влак.
Финалът не ми изглеждаше нагласен. Габи също беше разчарована, ясно защо не са заедно вече в калоян.

# 384
Орлин и Натали са страшно сладки! Дано още и дълго да са заедно!

# 385
А всъщност дали Виктор, Дениз, Петър и Кристина не ни будалкат и да са си още сгодени както се сгодиха в предаването?

# 386
На мен пък ми стана мъчно за Благовеста. Тя явно се е надявала да е сгоди.чак се разплака милата. Изпусна и тоз влак.
Финалът не ми изглеждаше нагласен. Габи също беше разчарована, ясно защо не са заедно вече в калоян.

Блажка и Денис май са си заедно и навън.
Пусна някви сторита преди малко от последните им мигове в Родос с Денис след цялото предложение, друг не е пускал такова нещо.
За Натали и Орлин и аз се надявам навън да са заедно, въпреки цялото и безумно поведение на Натали последните епизоди - все пак дано наистина се е осъзнала!

# 387
Е, този Денис нали беше с Косара от предния сезон? Оказа се, че имат и снимки. Случило се е след завръщането им от Родос.

# 388

Блажка и Денис май са си заедно и навън.
Пусна някви сторита преди малко от последните им мигове в Родос с Денис след цялото предложение, друг не е пускал такова нещо.
За Натали и Орлин и аз се надявам навън да са заедно, въпреки цялото и безумно поведение на Натали последните епизоди - все пак дано наистина се е осъзнала!

Вие сериозно ли? Тъжим за някой, в случая Блага, че не се е сгодила с Денис, с който се познава от 2 дни в Ергенът?!
Аз по принцип пък тъжа за всички, които се сгодяват в Ергенът, а не на някое друго място с любим човек без камери Pensive

# 389
Честно казано, 5 лева (докато ги има) не дава, кой с кого, кога , после , след години  , даже няма да прочета ккво се случва . Важното е ,че искрено ме усмихнаха накрая, представлението беше приятно, актьорите на доста прлично ниво . Успяваха да ме ядосат, да ме възмутят, да ме замислят , а някои и изненадат . Добре си поспорихме и в темата без ексцесии. Интересните за мен неща
1 Напълно лудата Емили , която по описание , бих възприела , като човешка измет, за която не бих искала нито да слушам нито да гледам - ми беше абсолютно симпатична
2Тежките материалистки, като Шармин , които възприемат противоположния пол единствено като източник на блага , си имат за таргет, абсолютно същите мъже , като Краси, за който жената и колата са два почти еднакви неодушевени предмета със специфични характеристики . Чудесно е да си се намират и прибират, за да не паразитират върху нормалните хорица. Краси си намери нова Шармолинка, само , че още глупава и сега ще си я моделира пос свой вкус , докато не му писне
3 Хората масово са склонни , да се натискат за приятели , на тези , които най-много ги плюят и мачкат
4 Странно но повярвах, че Виктор и Дениз имат доста сериозни чувства и на Виктор , че е влюбен ...Също и на Петър и Криси ...тук май ще полюбопитствам какво се случва, защото спойлерите за размяната на партньори не ми се връзва

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 23:24 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт