🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 231
  • 676
  •   81
Отговори
# 585
А откъде знаете, че всички двойки освен Натали и Орлин  се разделиха?😁 За Криси и Виктор аз четох нещо в Интернет, а за другите нищо не знам.

# 586
Господибожемой, слушам я Натали, абсолютно логически и обосновано говори за взаимоотношенията вътре, за това как се е държала, за сдържаността й.
Момичето е много адекватно и наясно с човешката природа.
Просто не се вписва в нечии стереотипи на поведение и мислене.
За мен тя е абсолютен психолог, всичките злобарки ги беше преценила, не им се поддаде на атаките, устоя със желязна психика.
Всички са й бесни, защото е красива, стабилна, надменна, излъчва самочувствие.
Тя е силна и уверена в себе си. Непоклатима. И съзнава силата си, че е много повече от цялата сбирщина там.
Походката й, как седеше гордо изправена, всичко това говори за борбен характер, който отстоява себе си и никой не може да повлияе на решенията й.
А относно колебанията и чуденето й, тя играеше, тя заблуждаваше, това е перфектен играч. Самата тя каза, че не е допуснала нито на синхрон, нито сред останалите, някой да разбере истинските й намерения и чувства.
Браво Натали!

# 587
Единствено ме потриса нивото на студентите ни, нищо друго. Тя може да е глупава колкото иска, дори повече, но учещ "Начална педагогика", да не знае значението на елементарни думи и изрази, това за нормално ли се приема? Млада жена на 22 години, с капацитет като от маалата. Те така говорят. Някои по-добре.

# 588
За играч и инфлуеансър не мога да преценя, за мен беше средно интересно и по поносимо от Шермин и сие, но като цяло изкуствено поведение.
Лошото е, че такива наистина стават учители. На мъжете мяука,супееер.  Но на децата какво ще покаже наистина, тя си е посредствена.

# 589
По смисъл я разбирах в повечето моменти, но определено има проблем с изразяването. Не знам дали е от ниска езикова култура или друго.
Това, че не може да говори правилно, не омаловажава други нейни черти, включително устойчивостта ѝ на нападките и това, че се владееше добре и не нападаше грозно, дори когато е провокирана от много хора.
Но да я слушаш без да забележиш, че в голяма част от времето говори несвързано, е невъзможно.

# 590
"Те се ЕБАВАХА с мен..". Израз на младо интелигентно момиче? И..достойно. А и не намирам да е кой знае колко красива. Единственото хубаво е че няма силикон макар за устата да не съм сигурна. Иначе е едра и тромава.  Една Блага въпреки нейните 35 я слага в малкия си джоб по красота на тяло, но дори и в лице. Какво толкова се превъзнасят по тая уж красота не знам. Дори Фифи ми е много по-хубава.

# 591
Влязох в темата днес да попрочета как е свършило, мислех, че са приключили миналата седмица, не знаех, че е вчера. Губих си времето два месеца и поне да разбера края, защото за гледане беше непоносимо с тая Шермин.
Блага се споменава, ми тя си е вече ... лелче, как ще е по-красива от Натали?! Която пък не смятам за красавица неземна, има хубави очи и не е пипала по себе си като тия другите карикатури, но красива... То е субективно, на всеки очите гледат различно, но аз не я виждам красива. Критериите на мъжете са различни, та ги разбирам, за тях вероятно е богиня. Не съм я гледала в ПО, че бях на работа, ще върна да я видя. Толкова мога да понеса.
Ето Благито... напреднала е бая на визия, вече ѝ е време да се откаже от тия изяви и да вземе да баламоса някой не с фръцни, а с мусака, че влака тръгва...

# 592
Ще им покаже хубавата си усмивка, спокойното си поведение, силата на духа си.
Натали ще бъде прекрасен учител. При малките няма нужда да се използват трудни думи. А тя е точно това, което трябва да бъде - добър и търпелив човек.

# 593
В защита на Надка имам няколко познати математици, и един-двама които са стигали до национални шахматни състезания. Всичките до един ако си говориш с тях ще ги помислиш за тотално малоумни. Дялове в мозъка, явно. Не че вярвам, че е някаква невероятна шахматистка де. Не ме мислете и мен за гупа.  А начална педагогика се записва масово от ей такива госпожици...

# 594
  • Варна
Не е кой знае колко голям проблем, че не се изразява правилно. Има време да се подобри. Много хора от шоубизнеса след години се ошлайфаха. Който иска ще я разбере. Дори и представянето ѝ да е перфектно ако някой не я харесва пак няма да си промени мнението.
Аз съм изумена, че за теб не е никакъв проблем, че някой не може да се изразява правилно...

# 595
Добре де, кога ще разберем дали някоя от двойките е заедно???

# 596
Добре де, кога ще разберем дали някоя от двойките е заедно???
Явно са поканили единствената, която е оцеляла в ПО, а за другите по лъжичка в Надкаст, ако се появят...

# 597
Ами не ми е проблем. Не всеки се е родил оратор. По- важното е човек какво има в душата. Аз я виждам, като състрадателен  и мил човек, който не се занимава с клюки, не обижда и т.н. Например Дениз се изразява добре, но е злобна и с гнила душа.

# 598
За мен е по-проблемно, че останалите там се показаха като лоши хора. Не са спестили критики към останалите, обиди. Не им млъкнаха устите. На дружеския съд се чудя как не се разплака Натали. Много овладяна, нищо че е още почти дете.
Баш тези, дето имали по 108 връзки останаха без връзка накрая.
В ПО видях двама млади с блеснал поглед. Това не може да се имитира.
Нито един от двамата не обиди, нарани, не даваше акъл на когото и да е от останалите.
Не мога да им се сърдя, че се изразяват несвързано.
Останалите като им е много свързано,  сякаш искам да им слушам намилането.

# 599
Ще им покаже хубавата си усмивка, спокойното си поведение, силата на духа си.
Натали ще бъде прекрасен учител. При малките няма нужда да се използват трудни думи. А тя е точно това, което трябва да бъде - добър и търпелив човек.

Морала малко куца, но важното е, че е добър човек, точно за учител на малки дечица👍

Общи условия

Активация на акаунт