🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 643
  • 678
  •   74
Отговори
# 600
Неправилното говорене не е чак такъв проблем, съгласна съм. Участниците с просташките изстъпления и обидите, са ми много по-неприятни. Тук я обсъждах доста Натали и с критика, защото последните седмици ми бяха интересни предимно заради нея и двамата ѝ мъже и кашата, която тя забърка. На финала, моментът след нейното "да" , когато си разменяха целувки и "обичам те" беше от тези, заради които се прави романтично реалити и не кънтеше на кухо и фалш. Така че в крайна сметка поздравления за двамата и дано да са щастливи.

# 601
Въобще не вярвам към момента да са заедно Натали и Орлин.
И различните им градове са много удобни за заблуда в случая (това трудно би станало с Тишо).
 Направо имам дежа-вю с Валерия и Евгени, за които също винаги съм била убедена, че не са заедно.

# 602
но сега изведнъж да плеснем с ръце, 'ами това е риалити шоу' нека забравим, нищо кой знае какво не е станало..

Ами точно така е, да не те разочаровам, но е баш така.
Ура тута....ефирно време =разпознаваем ставаш - това це целта на ВСИЧКИ!!! На всички
Кой в роря на скандалджия, кой на мяукящо коте..все роли са!

Та да...целта на всички е постигната
Гледат вече кйм осребряване на разпознаваемостта и към следващата боза, пардон..шоо.

Много сериозно гледате /на/ това шоО. Грешка е това Grinning
Съгласна, само детската ( предучилищна и начална предполагам ) педагогика ме жегна. Децата не са виновни.

# 603
''Радо си е малко клюкарка, но това си е в естетиката на някои хора.
 Бъркаше ми в душата Тихомир, защото дали да разбереш, дали да има някакви истински намерения към мен или не, на мен ми бъркаше в душата. Нямах интерес аз, но ако имаше някакъв начин да отреагирам, който да бъде рационален според мен. Това не значи, че като се върнах, това не е било простотия."
И всичко изречено сякаш авторът се е надишал с балони.
Това не е Божинката, нито  стратега Пенев, това е произволен цитат от представянето на  Натали в Надкаст. Опитах, ВОИСТИНА опитах да се абстрахирам от неприязънта, която провокира в мен, забърквайки се в нечистоплътно построения триъгълник. Опитах да я изслушам безпристрастно и да я разбера. Слушам я почти час и не откривам смисъл, но пак стоя и упорито слушам, ма то няма и мисъл... Явно съм тъпа и имам нужда от кратки и ясно построени изречения. Водещите и те тъпи, щото след всяко бързореко изречение, изречено през сластен дъх, я прекъсват, с уточнения, това ли иска да каже.
А и сама си каза, че е двулична, с едо лице в шоуто и с друго навън. И какво като там е била "добра"? Това не променя факта, че е глупава, да не кажа и неграмотна.  Лафонтен добре го е казал- Опасно нещо е приятелят глупак – за предпочитане е умен враг.
Тотал щета е бъдещата даскалица, горките деца ...

# 604
Натали каза, че някоя от двойката са се "изпрали" и тя попаднала на гледката. Не искала да казва кои са, да не ги злепостави, но и двамата били доста смели. Любопитството в мен заговори
Виктор и Кристина залагам аз. 😁

# 605
Цитат от ФБ, ако се чудите дали да си я причините. Объркана оштавам.

# 606
Гледах подкаста на Натали и ми хареса. Изумена съм от тези, които не могат да я разберат. Явно много хора имат проблем да проследяват чуждата мисъл, ако не им е поднесена като на малки деца.
Същите хора, които ѝ се подиграваха, че говори бавно, сега се дразнят, че говори бързо Joy Еми, няма как да се харесаме на всички, това е!
Според мен беше крайно превъзбудена и развълнувана в Надкаста Grinning Ама не е нищо чак толкова зле в сравнение с ужасните Виктор и Джан Микеле. Как това момиче отнесе повече хейт от тия очевидни боклуци, не знам...

# 607
Туджаров се включва като тълковник след всяко по-заплетено изречение Simple Smile
Слушах още малко и от Галена - тя говори по-ясно, но наистина има селски вайб.
А най-неслушаема от всички беше Габриела, приятелката на Виктория.

P.S. Предозирах с ЛВР тези дни. Ще ми трябва детокс.

# 608
А аз съм изумена какъв детайлен анализ се прави на всяка думичка от разговора с Натали, граматически, аналитичен, философски, правят се невероятни изводи как ще обучава деца, та чак възмущение сълзливо, драматично. Това ми заприличва на артистизма от шоуто, на морализаторските трепети на възвишените.
И какво ниво на изразяване желаете, българска филология ли.
И високо ниво на интелигентност ли се изисква от обикновен участник в любовно шоу. Изведнъж рязко нараснаха претенциите към единствения интересен участник. Защо ли?
Защото определено обра зрителския интерес по един или друг начин. Защото раздвижи духовете не с простотия и злоба, а именно с любовните си драми.

# 609
Мислех, че съм приключила с участието си във форума , но дискусията относно вербалните и мисловни способности на Натали ми припомни нещо четено отдавна.
 То е Бранислав  Нушич -сатира за безсмислиците сътворени от някои автори.
Та той я илюстрираше с въображаема книга на тема: Бифуркацията  у патагонците и влиянието й върху осцилацията у ескимосите .
Да ,определено  каквито и безспорни  качества да има човек , членоразделната реч не вреди .

# 610
  • Варна
А аз съм изумена какъв детайлен анализ се прави на всяка думичка от разговора с Натали, граматически, аналитичен, философски, правят се невероятни изводи как ще обучава деца, та чак възмущение сълзливо, драматично. Това ми заприличва на артистизма от шоуто, на морализаторските трепети на възвишените.
И какво ниво на изразяване желаете, българска филология ли.
И високо ниво на интелигентност ли се изисква от обикновен участник в любовно шоу. Изведнъж рязко нараснаха претенциите към единствения интересен участник. Защо ли?
Защото определено обра зрителския интерес по един или друг начин. Защото раздвижи духовете не с простотия и злоба, а именно с любовните си драми.

А, ти защо се стараеш да пишеш и да се изразяваш умно, интелигентно и възвишено?

# 611
Ами не ми е проблем. Не всеки се е родил оратор. По- важното е човек какво има в душата. Аз я виждам, като състрадателен  и мил човек, който не се занимава с клюки, не обижда и т.н. Например Дениз се изразява добре, но е злобна и с гнила душа.
Да, само чукам на дърво и плюя в пазва да не се вясне като учителка, за някои неща трябва повече от доброта. Grinning

Всяко едно “влезна” от подкастите избледня пред Натка.

# 612
Дениз явно е имала какво да разкаже:

# 613
И какво точно не ви е ясно от цитирания текст във ФБ. Може би някои наистина не могат да вникват в смисъла на думите. Може да не е структуриран граматически правилно, това все пак е интервю, но смислово за човек с някакво логическо мислене и завършен 10 клас, би трябвало някакси да се добере до това какво е искал да каже автора. И ако не го разбирате, или сте предубедени или наистина не разбирате за какво става въпрос.
Не се правете на толкова въвишени духовно и интелектуално.

# 614
Моля ти се, говорим за елементарни неща. Положението взе да става “на черното бяло”. Кажете си, че е неграмотна, но пък има някакви велики попадения (не знам какви са, ама щом казвате), вместо да разтягате локуми за очевидно незнание на елементарни думи и изрази.

Общи условия

Активация на акаунт