🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 51 656
  • 915
  •   95
Отговори
# 570
“Жените имаме една естетична разлика от вас, мъжете. Имаме нужда да се изслушваме..”
Това пак ли е от шахматистката? 🫣

Да. Много такива имаше Simple Smile и много ползва “предпоставка”, най-често неправилно

# 571
Много е смешно да използваш думи на които не знаеш значението…

# 572
И заявление Grin

# 573
Търсих на Галена книгата. Няма такава книга.
Много си измисля тази жена.

# 574
“Жените имаме една естетична разлика от вас, мъжете. Имаме нужда да се изслушваме..”

Хаха...тъкмо това щях да цитирам и аз...и към  него..." вкарваме различен ТЕМПЕРАМЕНТ в някои думи...", Неделчо добави "различен смисъл...". Мале мале....трагикомично беше. Честно си казвам не го очаквах. Все си мислех, че в предаването е принудена да се прави на тъпа и в Надкаст ще ни опровергае и ще разкаже нещо смислено, но...уви.

# 575
Кофти ми е, че ще обучава деца. Тя може да си е каквато си е, но не при деца.

# 576

И не могат да проникнат в същността и 🤣🤣🤣

# 577
Гледах подкаста на Натали и ми хареса. Изумена съм от тези, които не могат да я разберат. Явно много хора имат проблем да проследяват чуждата мисъл, ако не им е поднесена като на малки деца.
И аз съм изумена от масовите коментари; нищо неразбираемо не съзирам в изказа ѝ. Даже от нещата, които казва, е пределно ясно, че усилено е работила с психотерапевт. Концепциите, за които говори, вероятно не са близки до зрителите. Това подсказва по-скоро къде се намираме.

# 578
Боже! В Биг Брадър имаше една кандидат учителка, която мисли че земята е плоска. Не вярвам, че ще станат действащи учителки.

# 579
И това момиче следва висше образование... Аз ви казах, че не им отговаря, не защото е много уверена и възвишена, а защото просто не можеше! Няма нито мисълта, нито речниковия запас, за да построи защита. Какъв шах, какви пет лева... Положението е трагично. Но е красива и това е достатъчно за мъжете. Ще разговарят с някой друг.

# 580
Че тя вече в предаването ми се струва същински гении. Grinning

“Той се предразполага да ми даде роза?????”

# 581
  • София
Ама хора, не се учудвайте.
Бях ви дал един клип от нейното участие в Бягство към победа. Беше от отбора на Барбитата. И бяха трагикомични глупави и двете. Сори.
Просто интелектуално ниво: под дъното.
Напишете барбитата + бягство към победата в гугъл или фейсбук и гледайте за какви бисери става въпрос.

Та същата тази Натали от край време си търси място в риалита и иска да става инфлуенсър, музикант едва ли, защото не може да пее. Бута се навсякъде. Кандидатствала е за преден сезон на Ергенът, но не е била взета. Това какво ви говори?
Има видео как в едно друго предаване се държи като много опитна и отракана и оценява и реже мъже-кандидати.
Публично е казвала, че е бисексуална и че предпочита жени повече от мъже. Но такъв въпрос в Надкаст нямаше естествено.
Обаче в предаването мяукаше и мъркаше като коте. Отвратително. Защо не говореше нормално?
И как после да вярваш на този човек и да не поставяш всичко каквото каже под съмнение? Ами няма как, тя така си е постлала. Никой не и е виновен.
Можеше пак да спечели пръстена, но без да прави този цирк. Сега нямаше да има този хейт, нито щеше толкова много да им пука на хората. Но тя разиграваше и се подиграваше най-безочливо с Орлин и Тихомир, но сега изведнъж да плеснем с ръце, 'ами това е риалити шоу' нека забравим, нищо кой знае какво не е станало.
И продължава с цирка и след края на шоуто. Това също само по себе си е долно. Но тя рано или късно истината ще излезе наяве. Както стана и с Валерия и Генчо.

# 582
Не е кой знае колко голям проблем, че не се изразява правилно. Има време да се подобри. Много хора от шоубизнеса след години се ошлайфаха. Който иска ще я разбере. Дори и представянето ѝ да е перфектно ако някой не я харесва пак няма да си промени мнението.

# 583
И това момиче следва висше образование... Аз ви казах, че не им отговаря, не защото е много уверена и възвишена, а защото просто не можеше! Няма нито мисълта, нито речниковия запас, за да построи защита. Какъв шах, какви пет лева... Положението е трагично. Но е красива и това е достатъчно за мъжете. Ще разговарят с някой друг.
Ще проникват в същността й.LaughingSmileySmileySmiley

# 584
но сега изведнъж да плеснем с ръце, 'ами това е риалити шоу' нека забравим, нищо кой знае какво не е станало..

Ами точно така е, да не те разочаровам, но е баш така.
Ура тута....ефирно време =разпознаваем ставаш - това це целта на ВСИЧКИ!!! На всички
Кой в роря на скандалджия, кой на мяукящо коте..все роли са!

Та да...целта на всички е постигната
Гледат вече кйм осребряване на разпознаваемостта и към следващата боза, пардон..шоо.

Много сериозно гледате /на/ това шоО. Грешка е това Grinning

Общи условия

Активация на акаунт