🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 51 054
  • 903
  •   103
Отговори
# 555
Не ми хареса Галена в Надкаст в началото, но към края се поправи Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 17:47 от Saint V

# 556
  • София
Тя Натали нищо смислено не каза, не знам какво си мислите че сте разбрали. Ползва думички, чиито значение не знае, прави абсурдни словосъчетания и не може да си подреди мисълта.

Нямаше и помен от мяукащото същество, много нахакана го раздава вече.
Ама какъв аутфит си е избрала само. Grinning

# 557
Нети при брадатите е кошмар, какво се опитва да демонстрира...
" изопачено до максимална гледна тока", " това беше моята слаба гледна точка",   " каквато аз съм сметнала, че аз съм в предаване", "на много изключителна част в голям процент на хората" .
С майката на Орлин имали много общи неща.
Учи начална педагогика, ще обучава деца.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 18:59 от dany_nik

# 558
И малко класа от Краси Grinning

# 559
" изопачено до максимална гледна тока", " това беше моята слаба гледна точка",   " каквато аз съм сметнала, че аз съм в предаване", "на много изклюбителна част в голям пробент на хората" .
Е? Ко не разбрахте?!
Всичко е ясно в изключителна част, в голям процент! Личи си, че сте слаби на шах до максимална гледна точка! 🤣🤣

# 560
Натали не е обидила никого и се държа достойно — както в предаването, така и в подкаста. Това да наричаш някого глупав говори много повече за човека, изрекъл думите, отколкото за този, към когото са насочени. Някои хора изпитват необяснима за мен ненавист към един екранен герой и се държат по-агресивно онлайн, отколкото в реалния живот. Онлайн агресията често идва от чувство за безнаказаност или натрупано напрежение. В реалността същите хора се държат по-спокойно, защото там има последствия и човешки контакт. На такива хора бих препоръчала да потърсят професионална подкрепа за управление на стреса и емоциите си

# 561
Зара, айде опомни се къде се намираш - в коментарна тема, и спри да размахваш пръст на всеки, който не споделя възторга ти от Натали. Да те посъветвам пък аз, както ти съветваш тук пишещите да потърсят професионална подкрепа.

# 562
" изопачено до максимална гледна тока", " това беше моята слаба гледна точка",   " каквато аз съм сметнала, че аз съм в предаване", "на много изклюбителна част в голям пробент на хората" .
Е? Ко не разбрахте?!
Всичко е ясно в изключителна част, в голям процент! Личи си, че сте слаби на шах до максимална гледна точка! 🤣🤣
Права си, на 360 градуса ми преобърна мнението.

# 563
  • София
Айде сега, значи никой никого не може да счете за глупав белким не бъде обвинен в хейт? Не е сериозно просто. Дали ви харесва или не, има хора с по-ограничен умствен капацитет от други. В което няма лошо. Лошото идва, когато тези хора си повярват.
Самият факт, че някой играе шах ( как играе е съвсем отделна тем), не е доказателство за умствен капацитет.
В случая даже не коментирах умствените й качества, а безобразното й нахакано поведение и театрото, което спретна в предаването. Разлика дано правите.

# 564
На никого не забранявам да изказва мнението си; за мен агресията продължава да е непонятна.

# 565
И малко класа от Краси Grinning

Значи тя се опитва да го подиграе и после е изненадана, че е отвърнал по рязко Joy

# 566
“Жените имаме една естетична разлика от вас, мъжете. Имаме нужда да се изслушваме..”

# 567
“Жените имаме една естетична разлика от вас, мъжете. Имаме нужда да се изслушваме..”
Това пак ли е от шахматистката? 🫣

# 568
Мерси! Ще си го направя на тениска 🤣

# 569
Натали на скоропоговорка забърка страшен мармалад от думи в Надкаст. Изречения, в които думите нямат връзка помежду си, смяна на темата по средата на изреченията заради някаква само за нея видима асоциация с друга тема, неправилно използвани думи, само защото звучат сходно. Запомних два примера - жените се различаваме от мъжете по естетиката си, вместо по естеството си и показно вместо показателно - но имаше много други. Измъчих се да я слушам и да се опитвам да я разбера.
Иначе аз оставам объркана след финала. Не разбрах какво точно се случи в тригълника в последната седмица и най-вече в нейната глава, но церемонията на Орлин и Натали ми се стори искрена и романтична. Той с типичната си непохватност и несръчност в любовта, тя красива и развълнувана. Не вярвам да симулират, че са във връзка в последните 6 месеца - за нея бих могла да го допусна, но не и за него.

Общи условия

Активация на акаунт