🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 701
  • 678
  •   73
Отговори
# 540
И аз недолюбвам многo Наталито, ама голяма работа, че знаела бейсик неща за шаха. Нали преподава на деца, на които най-вероятно това им е първата среща с шаха. По-добре, че ги учи на нещо смислено. А и не е като да е излъгала, че е лекар, както някои други реалити герои от родния ефир...

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 16:58 от peaches_m

# 541
Малко на жалка отхвърлена жена ми бие Преслава ъъъ тази де Джена ли Галена ли . Joy

# 542
  • София
Да,  Неделчо за разлика от подмазвача Туджаров, беше обективен и си личеше, че не й вярва. Опита се да й зададе по-провокативни въпроси и коментира, че сега се държи съвсем различно от мяукането в предаването, тя се оплете какво да отговори, но Туджаров веднага тръгна да я защитава и подаде отговор. Много, много неприятен и сервилен човек е Туджаров. Добре че е Неделчо иначе щеше да е нетърпимо.
Надка цвърчи екзалтирано и превъзбудено на висок глас, нищо общо с мънкането под носа в предаването. Шумна и нахална, отвратително поведение.
Иначе отново за пореден път заяви със самочувствие, че всички жени й завиждат, защото е красива.

# 543
Галена си има чалга вайб, то се вижда от самолет - буклата, веждите. Интересна история разказа за полета ѝ на отиване - как я е ужилило насекомо, а тя е алергична и е била цяла нощ на системи. Пътувала е с "редакторката", вероятно имат предвид Елена, но не ѝ казаха името. Някаква тайна ли е?
Цялата история с Радо и аз не я разбрах. Но той си е прав, че тя е искала да се присламчи пък групата на Габа и Блага. Даже ѝ дал ултиматум или АЗ или ТЕ.

# 544
Галена написа в стори, че според нея Радо е би. Имаше три сторита. В едното пишеше за някакви чатове, но него не го запазих.

Тази е изключително проста чалга селяндурка. Не става чеп за зеле от нея, ама седнала да коментира на ангро хората. Дали е нясно, че с тези писаници и приказки може доста да си изпати, в случай че Радо реши да й врътне едно дело. Повярвала си тя, че е голееемата чалга певица.

# 545
Гледам в момента снощния финал. Тия "свестни" моми как са я разпънали на другарски съд Натали, пълен смях. Особено като се знае сега и колко им е продължила "истинската" любов на другите. Laughing

# 546
Не видях да претендира за умна (Натали). Така че ...този който я е назначил за треньор по шах нека да му я мисли. Не знам много за шаха, но за начално ниво за деца колко пак да трябва?
А за красива претендира, да. Но това си е така.
Претендентите за умни са други: Виктор, Виктория, Шермин......

Извинили са ѝ се Киара и Габи, но чак на партито. Но нищо, и това е достатъчно. Казва доста за тях.

# 547
  • София
Ако видиш истинското лице на лицемерната Надка, ще разбереш защо е другарският съд. Всички са я видяли какво представлява. Скандална простакеса е в Надкаст, така че ги разбирам защо им писна от театъра на страдалИцата Надка.

# 548
На петата минута съм…..направо вече ми се струва адекватна в Ергена. Какво е това ужасно държание? Grinning

# 549
Малко на жалка отхвърлена жена ми бие Преслава ъъъ тази де Джена ли Галена ли . Joy
Да, жалкарско поведение. Радо беше доста деликатен и тактичен към нея в своя подкаст. А сподели, че има неща в  ней, които не е харесал, но не би ги споделил, тъй като са лични и не е уважително.  А и предполагам на ИГ. Личи си, че той е прекратил отношенията им . Не е достойно тя точно да го клевети, дори и да ги има съмненията. Просташко ми идва тона момиче. Но, ще порасне. И пее хубаво, за разлика от други псевдопевици 😃

# 550
Натали е неслушаема :о

# 551
Гледам Натали в Надкаст. Честито на всички дето й се вързаха каква плаха кошутка е. Говори бързо като картечница, един дълъг монолог, онези двамата изобщо не могат да вземат думата от нея вече десет минути.
Нищо общо с мяукането и мънкането в предаването. Заяви, че женската злоба е навсякъде, никой нямало да й прости начина, по който изглежда. Мамина златна наперена и нахакана.
На вързалите се честито.
Каза, че са заедно с Орлин.
А, нали?! Ще се усетят някои коя всъщност е обиграната Надка. Аз само като и видях наглата и ехидна, мазна усмивка към камерите в ПО и директно смених канала. Предполагам, че и Орльо добре я е преценил, но още пази поведение заради собствената си реклама. Скоро ще й даде торбето за хляб.
Той може да си я харесва такава каквато е и да не я остави.

# 552
Гледах подкаста на Натали и ми хареса. Изумена съм от тези, които не могат да я разберат. Явно много хора имат проблем да проследяват чуждата мисъл, ако не им е поднесена като на малки деца.

# 553
Ще ги подредя от най-поносими до  най-непоносими за мен (не че някой го е искал 😂):
    -Филипа
    -Денислав/Лъчо/Левент
    -Йовица/Орлин/Натали
    -Калоян/Радо
    -ГабриелаБижу/Петър/Тихомир/Галена
    -ДокторПенчо/Денис/Хени/Блага/Кристина
    -ГабиБ/Лили/Киара/Шермин/Дениз
    ..... места, места
    .... дъното
    -Виктор/Виктория/Красимир/Дж.Микеле

Красота:
Натали
Калоян
Киара
ГабриелаБижу
Филипа
Кристина
Дениз С ГРИМ
Радо

Какво ми хареса: повече хора, не толкова скучно и коментираха се на периоди различни персонажи. Имаше и постоянни. Харесаха ми и кадрите с ретроспекции, исках да са повече.

Какво не ми хареса:
Уастници влизаха в неподходящо време - точно преди церемония, без да имат време и възможност да останат защото двойките бяха сформирани от самото начало.
Интересни участници не бяха вкарани отначало.
Игрите бяха ужасно тъпи. Щеше да е по-интересно да видим знания и физически възможности без да се пребиват.
Даваха се рози без регламент. Както им хрумне на момента, за да се спасяват "интересни" участници.

За сега се отчита все пак успешно, до сега има две двойки.
Но пък има и: едни скъсани връзки на глезен, повредено коляно, още едно, смъртоносна алергия, счупени зъби....

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 20:10 от Glutenfree

# 554
  • София
Ако видиш истинското лице на лицемерната Надка, ще разбереш защо е другарският съд. Всички са я видяли какво представлява. Скандална простакеса е в Надкаст, така че ги разбирам защо им писна от театъра на страдалИцата Надка.

Леле, че грубо, все едно се познавате от първо лице. Не знам как може да се породят такива грозни емоции само от едно предаване.
Не знам колко е умна Натали, за да играе шах, но ми се ще да видя Красун пред дъската.

Общи условия

Активация на акаунт