🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 231
  • 676
  •   81
Отговори
# 615
Чета ви от няколко теми и понеже днес след Финала реших да си пусна надкаста на Натали, ме засърбя да напиша мнение. Grinning

Аз се считам за над средното ниво на интелигентност, но и аз се затрудних да следя мисълта й. Задават й ясен, конкретен въпрос и следва логорея без смисъл, мешаница от думи и изречения без ясен замисъл и без логическо направление. Когато искам да кажа нещо, обикновено просто казвам това, което имам да кажа. Ако тезата ми е по-комплексна, може да се наложи да започне с увод, който логически води в крайна сметка до това, което целя да изразя. При нея такова нещо липсва. Хваща една мисъл, не я завършва, скача на друга, и нея не завършва и накрая става манджа с грозде. Съжалявам, но просто е мъчително да се слуша такова нещо.

Същевременно отвсякъде някой казва: "Завиждате й, защото е хубава." Не. Натали е красиво момиче, но не е изумителна красавица тип като я погледнеш да ти спира дъха и да ти пада ченето. Дори с грим. Дори с добре подбрани дрехи. Има прекрасни очи, хубаво поддържана коса и кожа, хубава фигура. На 20-22 г, обаче, това никак не е рядкост. В същия възрастов диапазон има жени с такива невероятни, изразителни лица и стегнати, атлетични тела, че ум да ти зайде, а Натали не е от тях. Липсва й спорт и това си личи в бедра, глезени, прасци, като цяло. Не е от жените, които инстинктивно предизвикват нервен тик у обвързаните дами, не буди бясна ревност, завист и порив да направиш мусака и кхъм на мъжа си преди да се озове в компанията й. Хубаво момиче е, спор няма, но не - причината да има анти-фенове не е завист.

Не е толкова сложно да кажеш:

"В предаването, на терен, се озоваваш в една изолирана среда, където не се чувстваш себе си и реакциите ти са преувеличени. Всяко събитие е като увеличено през лупа и не можеш да отреагираш, както в реалния свят. Аз не желаех да играя игра като останалите, не се стараех да поддържам роля в сценарии и не се борех за светлината на камерите. Харесах Орлин отначало, защото и той не играеше мега влюбен за 2 дни и се държеше нормално, за разлика от други, които започнаха от ден 1 да правят заявления за великата любов, обвързване и прочие смехотворни претенции за обвързване. По същата причина, макар че Тихомир ми допада физически, не успях да му се доверя и предпочетох да не му давам реален шанс."

Това го написах без много умисъл докато детето се обяснява от съседната стая, с половин чаша вино до мен и не ми отне повече от няколко минути. Ама веднага може да се схване смисъла. Тя защо след месеци още не може да структурира 3 изречения за престоя си в това предаване предвид, че е ясно, че ще се явява в под- и надкастове за пребиваването си там, не ми е ясно.

# 616
Никак не ми е адекватна Наталка, пък нека имам проблем с възприятието на гениалната ѝ мисъл. Денислав в Надкаст обясняваше, че влизайки я поканил на среща, но това не било излъчено. На поканата му тя отговорила така- Аз има мъж, трябва пита него! И момчето решило, че е украинка Joy
Сега дали това е нормално, дали е простотия, лиготия или брутален коктейл от последните две, всеки да си преценява според капацитета.

# 617
Никак не ми е адекватна Наталка, пък нека имам проблем с възприятието на гениалната ѝ мисъл. Денислав в Надкаст обясняваше, че влизайки я поканил на среща, но това не било излъчено. На поканата му тя отговорила така- Аз има мъж, трябва пита него! И момчето решило, че е украинка Joy
Сега дали това е нормално, дали е простотия, лиготия или брутален коктейл от последните две, всеки да си преценява според капацитета.

Ох, това беше много смешно в интервюто на Денислав! В контекст Денислав споменал "чужденката" и от продукцията питали коя чужденка. Били изумени , че се споменава чужденка. И Денислав каза точно това, думите на  Натали :"Аз има мъж, трябва пита него" и той решил, че е украинка Joy

А Денислав е умно момче, не е като да не схваща.

# 618

Хахаха това ми напомни за Мегз в Биг брадър, който е гледал, ще се сети. И тя говореше по този начин в някакви моменти 😁

# 619
Да бе, Натиту е толкова възвишена духовно и интелектуално, че 99 % от хората са малоумни и не успяват да й схванат  празното бръщолевене, моля ви се ! Тя не просто е безкрайно глупава, а и има сериозни когнитивни дефицити, за което не й се подигравам. Просто е нелепа в напъните си да се изкара нещо повече от останалите, поради разминаване на желаното с действителността.

# 620
Нати след предаването влезна в “роля”. В предаването си беше тя. 😃

# 621
Гледах подкаста на Натали и ми хареса. Изумена съм от тези, които не могат да я разберат. Явно много хора имат проблем да проследяват чуждата мисъл, ако не им е поднесена като на малки деца.
O, аз я разбирам чудесно тази обиграно невинна госпожица. Мисълта й не тече гладко, но целта е явно фиксирана. Всъщност, доста добра режисура и пресметливост виждам в нея без да омаловажавам факта, че се отстояваше по свой начин. За мен тази жена е с незавиден умствен и вербален капацитет, с дефицити в общуване и поведение. Но пък инстинктите при нея са безпогрешни и умело си играе с плячката. Хубава е и се възползва максимално, нищо ново под слънцето. За мен тя е готова на всичко, за да постигне едно добро съществуване. Не е луд, който яде баницата, щом има кой да му я дава.

# 622
  • в сърцето на един мъж...
И какво точно не ви е ясно от цитирания текст във ФБ. Може би някои наистина не могат да вникват в смисъла на думите. Може да не е структуриран граматически правилно, това все пак е интервю, но смислово за човек с някакво логическо мислене и завършен 10 клас, би трябвало някакси да се добере до това какво е искал да каже автора. И ако не го разбирате, или сте предубедени или наистина не разбирате за какво става въпрос.
Не се правете на толкова въвишени духовно и интелектуално.

Не съм духовна и възвишена, и предубедена не съм. Ако може да ми се обясни обаче какво точно им има на социалните маски от въпросният цитат.
Чисто професионално се надявам да не припарва до деца, защото и без това бг образованието е яко закъсало.
Горкият Орлин, ако наистина се е влюбил...

# 623
Аз за пръв път виждам толкова умело отбягване на отговор,  каквото демонстрира НаталиЯ в Надкаст. Нямаше нито един въпрос на който тя да отговори директно. Попитаха я за Калоян - нещо от сорта дали наистина се е колебала или нещо подобно - тя изведнъж заговори и то много емоционално за Виктория, как евала и прави, че умеела да създава драми. Дори сервилният Туджаров я засече с " чакай сега, ние те питаме за Калоян, какво общо има Виктория, тя тогава дори не беше влязла" ...след доста усукано обяснение става ясно, че в главата и има нещо си, което тя не споделя със зрителите, но говори сякаш те знаят какво и е в главата - а именно, че Виктория била преувеличила като включила Калоян сред бройките и. Нещо такова сякаш каза..и чак тогава двамата водещи схванаха какво иска да каже. Но това не отменя факта, че тя така и не  отговори на въпроса. Както между впрочем на нито един въпрос. Туджаров и каза защо не учи политология, намеквайки, че с тия умения е идеална за политик. Или за кметица най-малкото.

# 624
"много изключителна част голям процент на хората там"...
А още съм само в началото.
Това момиче как в взело матурата по БЕЛ се чудя.

# 625
Слушах малко Натали в Надкаст, но вече ми е все тая за предаването, честно казано. Наистина е различна. И определено трябваше да се държи така и с онези вътре, а не да ги оставя да се опитват да я принизяват, просто защото са супер несигурни в себе си и това, че е по-харесвана от тях и може да си позволи да разиграва по сценарий и двама, и трима, и повече, ако беше пожелала, ги влудява. По никакъв начин не я намирам за глупава, даже обратното. Но толкова хаотично и неподредено говори, че трябва много да се съсредоточа да слушам, за да й проследя мисълта  и да я разбера. Чудя се в кой дом и знак й е Меркурий 😅
Каква ирония е, че двамата с Орлин са в по-добри взаимоотношения от която и да било от другите двойки.

М/д, от финалния епизод само едно ми направи впечатление и това е, че Дениз е много неприятен човек. Поне за мен. На разговора с четенето на писмата от мъжете... Просто като й гледах физиономиите, езика на тялото, начина на комуникация, подканването на някого да (от)говори... Искрено се надявам да не реши да консултира хора навън. Твърде много кофти лекари, терапевти и тн има, не са нужни още такива.

# 626
Да не се лъжем, трудна е за слушане Натали, не бих си причинила да я слушам по интервюта. Иначе хубаво момиче.

# 627
Дениз явно е имала какво да разкаже:
Е на Дениз със сигурност ще е интересен. Не е неприятна за слушане, говори спокойно и си подрежда мисълта, за разлика от много други.

# 628
Натали в Надкаст на момент звучи като човек с ADHD или начални фази на Маниен пристъп при биполярно

# 629
  • Пловдив
Ха, тъй като съм в сферата ми попадна информация, че Петър е бил дядо Коледа в Административен съд - гр.Пловдив, пуснали са и снимки във фейсбук страницата на съда. Яд ме е че все още съм в отпуск иначе щях да го хвана на разпит.
За предаването мога да кажа, че ми беше забавно, а тук повече. Първото, което гледам от много години и тук не преувеличавам - гледала съм първият Биг Брадър, Стар академи и до там. Естествено като човек с профил в социалните мрежи имам някаква бегла представа, но само това. Габи Б. знам, че беше подигравана за Тутанкамион, но повече не знам за изявите й, Дениз, Шермин, Киара, Блага изобщо не съм ги гледала, знам, че Алек или Алекс не знам как се казва не е избрал никоя и че майка му влезе, имаше много мемета в социалните мрежи. Та, за пръв път и аз се впуснах да гледам нещо такова, няма да лъжа в началото получих шок, особено с Емили, но после неусетно ми стана навик да гледам панаирите в 22,00 и да обсъждам с вас. И преди споделих, концепцията на Ергенът - Любов в рая ми харесва повече, има избор, а не един или двама ергени, на които се натискат едни девойки и те се пробват на всяка. Но и на мен като на вас ми се иска да видя по-нормални жени, както и мъже като Денислав, Лъчезар, Левент дори, Калоян, а не като Краси и Валентин. По-ясни правила, повече игри и начин да се справят с това намиране на партньор от началото. Да разделят двойките и да пускат новите мъже и жени, може би им трябва добра преценка кой да пуснат от началото и кой не, защото сега не им се получи. И да, моля екипа да смени водещата, има емоционалността на паве. Гледа ги наистина сякаш я е гнус, много студена и неприятна жена.
А за този сезон ще кажа, че въпреки нелепите случки, злобата, странните решения ми хареса, може би защото не се вживях толкова много. Орлин и Натали изглеждат щастливи, времето ще покаже, Джани и Габриела Бижу също, естествено доста аспекти от поведението им не ми допадат. Натали не ми е неприятна, надявам се да намери пътя си,  не харесвам и аз толкова думи без смисъл, но просто не я слушам и така не ми пречи. Киара и Краси например са ми много по-неприятни с тяхната една мозъчна клетка и неговият вид на мутра, но това е субективно усещане. Разчувстваха ме, колкото и да е изкуствено, все пак беше вълнуващото. Сега много бих искала да разбера кой с кого е, не ми допада това неведение в което ни държат и сякаш оставиха нещата недовършени.

Общи условия

Активация на акаунт