🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 231
  • 676
  •   81
Отговори
# 630
Догледах го този Надкаст, ей! Изпуших цяла кутия цигари от зор, но си струваше да стигна до финала. Накрая разбрах, че има персонаж -недоразбрала Геновева, аз през целия ми съзнателен живот съм живяла в заблудата, че Геновева е многострадална. Удовлетворена съм, Наталка вдигна нивото на общата ми култура. Признавам я, ще бъде добър педагог.

# 631
  • Бургас
Не съм някаква защитничка на Натали, но харата с дислексия / някъде четох, че имала такава/, често и имат езиково-говорни затруднения. Дяловете от мозъка , които отговарят за четенето и писането, все пак са свързани с тези за речта, правилното изговаряне на думи и обработката на информация.

# 632
  • София
Попадна ми снимка на Натали и Орлин от ПО. Еми сори, но така в цял ръст като я гледам, ми прилича на една яка Хелга. В Надкаст я даваха повече в лице, което наистина е красиво, особено очите. Така в цялръст обаче си е едра и грубовата. За мен далеч не беше най-красивата там, както удобно се опита да изкара, че не я харесвали защото изглеждала както изглежда (демек жената с най-фаталната красота там, по която всички мъже припадат, а жените ненавиждат до гроб). Кристина е много по-красива. Просто се държеше на положение и не пърхаше окуражаващо на мъжете с очи и ясно си показа предпочитанията към Петър. Докато Хелга с кокетното си поведение им даваше сигнали (в което няма абсолютно нищо лошо, просто да не се изкарва най-неземната красавица там, защото това определено е Криси) и за това беше канена от повече мъже за разлика от Криси.

# 633
Никак не ми е адекватна Наталка, пък нека имам проблем с възприятието на гениалната ѝ мисъл. Денислав в Надкаст обясняваше, че влизайки я поканил на среща, но това не било излъчено. На поканата му тя отговорила така- Аз има мъж, трябва пита него! И момчето решило, че е украинка Joy

Хахах Simple Smile

Аз Наталка си я защитавам цял сезон....Нооо в Надкаст ме напрегна с този бърз и шумен говор. Едно смислено изречение с начало, съдържание и логичен край  не чух. Едни думи вмъква, които според мен ги е взела от тълковния речник, без да прочете какво означават, но са по-дългички и звучат "умно". Например "предпоставки" - с поне 8 значения я използва Simple Smile
Щом и Тунджаров се понапрегна в следето на мисълта й.. значи тегава работа Laughing
SmileSmiley
В общи линии скука- едни заучени фрази, никакви конкретни отговори, нищо интересно. Губене на близо 2 часа  и никакви нови впечатления за Натали, освен че говори прекалено бързо и не казва нищо.
P.S. На финала този път ще похваля Тунджаров. Успя да проследи обърканата мисъл и задаваше адекватни въпрости. Неделчо си ме кефи.

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 00:23 от Saint V

# 634
Най-красивите ергенки бяха във втори сезон или там, който беше с Евгени. Валерия, Айлин, имаше една Мика май, Джия - абсолютни красавици - фини, нежни, хубави черти, изразителни очи, стройни, екзотични. Може би затова Наталка не успява да ме впечатли особено с визия. А то с друго като цяло не може.

# 635
Стана модерно всеки втори да си приписва дислексия и по този начин да замаскира неумението за елементарно четене.
Натали и Тихомир ми направиха силно впечатление за това. Предлозите се четат отделно от думите, сричане, излагация.

Аз  харесвам Дениз, не знам защо отнася такъв хейт тук. На мен ми е много хубава - нежна, изящна, висока, женствена, с много приятен тембър и прекрасен изказ. Дали имала някакви снимки, не ме вълнува, какво била правила преди, не ме вълнува. Разбирам и хапливостта й към Кристина - ревнува онова дребно и злобно същество, да я питаш защо. Всъщност не мисля, че го харесва, актриса и лисичка е тя. От стара коза яре.

# 636
Мъжът ми снощи, който буквално не е изгледал и една минута от предаването, слушаше, докато дават Натали и попита: "Тази на какво е?". После й видя зениците и се увери, че нещо не е наред там...

# 637
Догледах го този Надкаст, ей! Накрая разбрах, че има персонаж -недоразбрала Геновева, аз през целия ми съзнателен живот съм живяла в заблудата, че Геновева е многострадална.
Това нейни думи ли са? 😁

# 638
Е каквото и да е, бъдеща учителка. Много ще й завиждат майките, нда

# 639
Догледах го този Надкаст, ей! Накрая разбрах, че има персонаж -недоразбрала Геновева, аз през целия ми съзнателен живот съм живяла в заблудата, че Геновева е многострадална.
Това нейни думи ли са? 😁
Да, Туджаров ѝ каза нещо (извинете, не помня точно какво), а тя му отвърна - не се прави на недоразбрала Геновева.

# 640
Слушам на части, мъка е, понеже и гледам този път, много си личи че не е искрена по езика на тялото. Опитва се да маже, ама не й се получава.

# 641
  • София
Моля, някоя добра душа да се опита да събере всички бисери и крилати фрази на новия филисоф-мислител, Наталка.
Цена няма да има. Направо за златен фонд. 😎

# 642
  • софия
Ще ходят в подкаста на Ния-Косара двамата с Орлин. Ще се съберат бая крилати фази:joy:

# 643
Това нейни думи ли са? 😁
Да, Туджаров ѝ каза нещо (извинете, не помня точно какво), а тя му отвърна - не се прави на недоразбрала Геновева.

Ти си от героите, които са успяли да преминат границата на 20тата минута. На мен дотам ми стигнаха силите.
Абе всеки, който е успял да изгледа 2 часа докрай го признавам за велик човек, какъвто аз определено не съм.Grinning

# 644
Това нейни думи ли са? 😁

Имаше една друга ергенка май в сезона с Алек, Барбара мисля, с едни много хубави сини очи и речник от 6 думи. Тя тогава използва израза, май за Виктория отново, но може и да греша: "Не се прави на страдалната Геновева". После други от интелектите там го съкратиха на "Страдалицата" LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт