🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 33 231
  • 676
  •   81
Отговори
# 645
При мен мина половината подкаст но не я слушах задълбочено.
Стори ми се че много говори но май нищо съществено или интересно не разбрах освен това че е хванала една от двойките.

# 646
Аз минах почти час от подкаста. Бебето заспа върху мен и нямаше как да стигна дистанционното. В един момент се чудех дали то няма по-ясна мисъл. Текста на "Арам зам зам" има повече логика и последователност.

# 647
Завистта и хейта към Натали от Рая да не се е преместил вече тук 😏 Красива е, всъщност най-красивата от всички ергенки до момента, харесвана от мъжете с изключение на пишещите тук, има момче с което очевидно са щастливи заедно, развиваща се кариера, животът е пред нея.. Игра достойно, не обиди никого. Надявам се нещастното й детство да остане далеч зад гърба й без дълбоки белези. Толкова ли трудно се преглъща чуждото щастие и успехи, не мога да разбера.. Явно 😏

# 648
Ха, тъй като съм в сферата ми попадна информация, че Петър е бил дядо Коледа в Административен съд - гр.Пловдив, пуснали са и снимки във фейсбук страницата на съда.
Ама хич не подбира професионалните си изяви този Joy

# 649
Не мисля, че е завист или хейт, но сега сме на темата Надкаст - там беше объркана, неясна и скучна.
Иначе и за мен си е най-хубавото момиче от този сезон и с право всички момчета се насочиха към нея.

# 650
Догледах го този Надкаст, ей! Накрая разбрах, че има персонаж -недоразбрала Геновева, аз през целия ми съзнателен живот съм живяла в заблудата, че Геновева е многострадална.
Това нейни думи ли са? 😁
Да, Туджаров ѝ каза нещо (извинете, не помня точно какво), а тя му отвърна - не се прави на недоразбрала Геновева.

Имаше една друга ергенка май в сезона с Алек, Барбара мисля, с едни много хубави сини очи и речник от 6 думи. Тя тогава използва израза, май за Виктория отново, но може и да греша: "Не се прави на страдалната Геновева". После други от интелектите там го съкратиха на "Страдалицата" LaughingLaughingLaughing

Нострадална Геновева беше бисерът на Барбара Grinning

# 651
  • here and now
За възрастта си и семейната среда в която е израстнала се справя много добре Натали. Не съм гледала подкасти...
Все пак е отишла в "Ергенът", а не в "Стани богат" например.
А за Геновева, понякога си имаме вътрешен хумор, но без да се усещаме го изполваме извън запознатите с него. Не знам дали случая е такъв, но предполагам е възможно...
Понякога когато говорим с близки се замисляме че за странични хора бихме звучали като пълни откачалки.

# 652
Завистта и хейта към Натали от Рая да не се е преместил вече тук 😏 Красива е, всъщност най-красивата от всички ергенки до момента, харесвана от мъжете с изключение на пишещите тук, има момче с което очевидно са щастливи заедно, развиваща се кариера, животът е пред нея.. Игра достойно, не обиди никого. Надявам се нещастното й детство да остане далеч зад гърба й без дълбоки белези. Толкова ли трудно се преглъща чуждото щастие и успехи, не мога да разбера.. Явно 😏
Защо, аз не я възприемам за лош човек и не коментирам триъгълниците там. Момичето изглежда добродушно и вероятно ще си живее един хубав живот нататък. Коментирам неумението да върже 2 последователни изречения с връзка между тях. Интересното е, че в сравнение с нея Орлин може да говори сякаш с часове. Сигурно затова си пасват.

# 653
Аз лично харесвам Натали като външен вид, но не ми допада особено, обиграна е но не е ало.бг чистеща имидж и ми е по-симпатична.
За мен честно казано най-красива беше Габи бижу после Филипа Кристина и Натали
Кристина също е много красива но е студена и по-обрана докато Натали е bubbly и повечето мъже са привлечени от това

# 654
За забавление става момичето
Просто е кофти, че ще става учителка. Дислексия, Ергенът и т.н.

# 655
  • София
Едва днес изгледах. Захаросано финалче, но не беше много дразнещо. Като цяло сезонът беше средна работа. Някои неща ми дойдоха в повече, хейтът навън най-вече. Булитата, скандалите и тъпотията вътре. Четох обиди тук за Йоана и Надя от преден сезон, но ако бяха вътре можеше да гледаме по-нормални разговори поне. Знам, че съм все наобратно от масата, поне в ергенските предавания. Подозирам, че и аз бих била голям дразнител вътре. Но наистина не виждам кой знае каква драма и грях в това една жена да има избор. Мъжете сами се поставят в ситуация да чакат. За мен основната грешка на Натали е, че не можа да постави на място всички, които я нападаха. Просто е много, много глупава. Съжалявам, но на черното бяло не може да се каже. Не може да се изразява, не й тече гладко мисълта. Не че това е най-важното нещо. Както и това дали имаш слаби глезени, равна снага и тн. Ако някой се влюби в теб, не го вижда. Орлин също не е цар на словото. Дали ще оцелеят заедно дълго не знам, желая им го. И двамата имат нужда от стабилност. Повече им вярвам от Женчо и Валерия.

# 656
Догледах го този Надкаст, ей! Накрая разбрах, че има персонаж -недоразбрала Геновева, аз през целия ми съзнателен живот съм живяла в заблудата, че Геновева е многострадална.
Това нейни думи ли са? 😁
Да, Туджаров ѝ каза нещо (извинете, не помня точно какво), а тя му отвърна - не се прави на недоразбрала Геновева.

Имаше една друга ергенка май в сезона с Алек, Барбара мисля, с едни много хубави сини очи и речник от 6 думи. Тя тогава използва израза, май за Виктория отново, но може и да греша: "Не се прави на страдалната Геновева". После други от интелектите там го съкратиха на "Страдалицата" LaughingLaughingLaughing

Нострадална Геновева беше бисерът на Барбара Grinning
LaughingLaughingLaughing  Явно грешно съм го чула тогава Laughing Евала на Барбара, години по-късно ме разсмива LaughingLaughingLaughingLaughing

# 657
  • Варна
За забавление става момичето
Просто е кофти, че ще става учителка. Дислексия, Ергенът и т.н.
Може и да не стане учителка. Кметът може да е настоял снахата да запише висше.
Пък после с Орлин ще помагат в бизнеса на мама.

# 658
Галена в Надкаст ли е казала, че Радо е бисексуален? В какъв контекст? Аз уж я слушах чат-пат, но това съм го пропуснала тотално.
На мен там тя ми хареса като цяло... от това, което съм чула поне. Малко ми напомни на Йоана на чичо Марти като вайб. Определено ми хареса повече от нейното Габи и Виктория поне. Изглежда като наистина да е харесвала Радо. Докато той пък, от това което гледах от него в Надкаст, не мисля, че изобщо е имал нещо към нея. Иначе трудно ми е да си направя някакво генерално заключение за него. На моменти ми се струваше доста сериозен и трезвомислещ, но в други абсолютен въздух под налягане.

# 659
Освен някой, на когото му се занимава, да качи тук няколко снимки от инстаграма на Натали, че на няколко места прочетох колко прекрасна детска учителка би била и започвам сериозно да се чудя на мен ли нещо ми има?

Общи условия

Активация на акаунт