🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 34 354
  • 681
  •   91
Отговори
# 675
Saint V, не зная дали мога да направя консенсус, но различният темперамент, който внесохте с думите си, ме кара да цвиля от сърце! Благодаря за долните и първични предпоставки, от които ми бликнаха сълзи, което е най-нормалното! Още веднъж благодаря, че ме развеселихте, общо взето, това ми е мисълта. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 676
“Ох, гордостта ми, гордостта ми, повярвайте ми, може да граничи със, за съжаление, много големи гиганти.”

# 677
😂😂😂😂

# 678
Върнах си финала, та изгледах. Непоносимо тъпо! Нищо не запомних, освен едно: когато другите моми въртяха на шиш Наталка, за да изкопчат нещо от нея, а тя възпроизвеждаше някакви нечленоразделни звуци и нищо не се разбираше (както очевидно е и в подкаста с нея като ви чета), Габа каза нещо уникално, а тя има включвания, не може да ѝ се отрече, те много по-често са идиотски, но това беше топ! 😆
Та, тя каза за бръщолевенето на Натали: не, това трябва да се изучава! 😂😂😂 Много е виртуозна Нати, дума да няма. Орлин е Бърборино, сигурно говори нещо умно, но аз не му разбирам, а тя е кралица на безсмислието!👸🏼

# 679
Да, аз започнах да слушам надкаст с нея. Но не можах да издържа, защото наистина трудно се разбира. То даже в предаването сякаш беше по-добре. В надкаст говори по-бързо и толкоз те омотва, мен категорично ме отказа:)

# 680
В предаването Нати я критикуваха, че говори бавно и си мънка под носa.
За това в над каста говори бързо и силно.
Аз съм сигурна, че каквото и както да говори Натали, хейтът към нея няма да спре. Жените не могат да преглътнат, че постоянен обект на мъжко внимание. Няма почти мъж в Ергена, който да не я хареса.
И да, много е сладка. Не е лесно да си хубава жена, жените ти завиждат, мъжете те виждат като сексуален обект. Казвам го от собствен опит.
Надявам се Нати, да не обръща внимание на хейта и да се развива в посоката, която  иска и да запази отношенията се с Орлин.
Тя е младо момиче и бъдещето е пред нея - ще се научи как се говори пред камера и още много други неща.

# 681
Мисля,че продължителността на разговорите в Надкаст трябва да се съкрати. Примерно гостът намеква, че някои ситуации са сценарии, а двамата продължават да дълбаят, а гостът се чуди какви думи да извади и се започват едни противоречия. Излишно е.

Общи условия

Активация на акаунт