🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 073
  • 971
  •   47
Отговори
# 915
Галенка до Ивайло ли се докара да му пише?! ВирсачетУ колко е прост, ако реши наистина ще я издокара подобаващо. Дали няма и на нея да й оферира да правят по..но в Германия и да ражда деца за помощи? Търкулнала се казанлъшката теджера та си намерила похлупак. Joy

# 916
  • Варна
А мен ме човърка любопитство, кой е бил миризливката в ЕргенЯ в Рая 😂

# 917
Не обичам да гледам под-,над-, и т.н -касти.Благодаря на всички,че разказвате най-интересното.Не разбрах обаче,Тихомир при гостуването си в БТВ донесе ли жито на водещата?

# 918
Габи е смалила устните и се е разхубавила. Калоян уж смотан, а някакъв коцкар се оказа.

# 919
Изгледах Надкаста с Тишо - грам не го харесвах вътре, но след този подкаст ми стана симпатичен. Ясен, точен, каза си всичко, извини се за каквото е казал за житото. В общи линии, добро представяне.

# 920
Ужасна е Габа, сега си пуснах ПО, типично булу, не трябва да й се дава ефир.

# 921
Още не съм изгледал целият подкаст с Вики при Чакала, че е близо 3 часа и бях и на кино, но засега най-интересното е, че големия милионер Виктор се пенявил за 150 лв. сметка и 10 мъже не могат да се разберат и съберат пари да си платят дискотеката след партито в петък. Grinning
И че 90% били лицемери и не искала да ги чува и вижда повече.
В отлични отношения в с Лъчо (има си приятелка и не е Филипа).
Нямам време за повече, сори.
Не 150 лева сметка, а са поискали от всички по 150 лева в началото на вечерта, когато са отишли на дискотека.
Не мога да повярвам, че ще защитавам Виктор, но при положение, че там не са си близки и има риск някой да не плати, нормално е да се поискат някакви предварително. Никой не е длъжен да плаща чужди масрафи, независимо колко пари изкарва.

Иначе наистина имаше статии за Галена Назърова, тя затова беше едно от първите имена, които знаехме. Даже ето точното заглавие: https://presstv.bg/accent/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D … %82%D0%B8-%D0%BF/

Така си поръчваше статии и Гергана Стаменова, не знам какво си мислят тези жени.

# 922
Габриела Бл. да се вземе с Туджаров и да се кротне.

# 923
  • София
Габи е направила нещо с лицето си и изглежда по- добре. Изглежда наранена, дали е имала чувства или егото и пострадало може би и тя не знае със сигурност. Аз виждам някакъв прогрес при нея, но в крайна сметка никой не може да избяга изцяло от себе си. Да се пише че не заслужава любов е твърде крайно и  звучи като нещо казано от нея в първото и участие Grinning Според мен точно любов ще и помогне да стане по- смирена.
Калоян въпреки че ми беше симпатичен няма оправдание , че лъжеше че е влюбен.
С Маги си отиват въпреки възрастовата разлика. Но и Маги и Блага, обяснявайки че искат семейство и търсейки го с мъже с 10- Тина години по- млади , според мен се самосаботират.

# 924
Иначе наистина имаше статии за Галена Назърова, тя затова беше едно от първите имена, които знаехме. Даже ето точното заглавие: https://presstv.bg/accent/%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D0%BB%D … %82%D0%B8-%D0%BF/

Така си поръчваше статии и Гергана Стаменова, не знам какво си мислят тези жени.
Те точно тия двете си приличат по ретро селското излъчване. Явно и методите им са еднакви.

# 925
  • Street of Dreams
Това, че си под нечие силно влияние и си мислиш, че си влюбен, не те прави лъжец. Разлюбило я е момчето, изтрезняло е. Тя пък си беше влюбена, ама не помня да е станала? Постоянно го отхвърляше, да го изпревари. Пак не стана.

# 926
  • Варна
Започнах да слушам кастове сега, заради този Ерген, за да не усещам готвенето, гладенето и така.
Та, Туджаров ми е антипатичен, скучен, тъповат. Изглежда ми на пчеличка, която обича да опрашва тук там реалити девойки 🤣

Неделчо мога да го слушам, интересно ми е, но само да не го гледам. Много неугледен този мъж. Прилича ми на бачкер от строеж, който го мързи и спестява от подстрижка 🤣
Всеки път като го погледна се чудя къде с му работните дрехи, изцапани с блажна боя и доста време непрани.

# 927
Габи е разтворила част от филърите в устните и май е правила “lip-flip”.

# 928
Галена в Надкаст не само каза, че Вальо Батката й е писал, но и май каза, че не му е отговорила. Не съм съвсем сигурна, но така си го спомням. Много лесно се ядосва това момче, и той голяма звезда стана, че си пази така яростно имиджа. Grinning
 И да е излъгала Галена, не може ли на лично да се изясняват ? Изглежда, че много силно ги удря  "славата".

# 929
Габи е разтворила част от филърите в устните и май е правила “lip-flip”.

Да беше оправила и зъбите поне. След тези корекции лъснаха дефектите. Забелязах, че горните предни зъби стърчат доста напред.

Общи условия

Активация на акаунт