🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 818
  • 966
  •   70
Отговори
# 900
  • Пловдив
Голям зор да са известни,да инфлуенЦват,а славата им е до следващото риалити с други подобни на тях.
Тази Галена ми е невзрачна,може да се опита да пробие в 21-то си поприще,защото явно с предните не се случва.

Не ми прави добро впечатление как се обяснява и как използва всичко за да трупа позитиви на свой гръб. Иначе красиво момиче, пее добре, но ми олекна с цялото това тръбене в Инстаграм.

# 901
Тя тази как ще застане в студиото на ПО до Радо като го е обявила за гей в подкаста на Неделчо? Той май уста на заем не иска, та добре ще я нареди. Пропуснах участието ѝ, не знам нищо за нея от лично впечатление, но има силно провинциален ретро вайб. От никъде се появи, защото не се е чувало за нея особено, да не кажа нищо и взела, че избухнала сега. С тия методи едва ли ще пробие. Всъщност, не я знам какво иска точно, ама ако се бута да е известна и тя, бая трябва да поработи над това, което си позволява да дрънка за други хора. И въобще да дрънка. Кого го интересува изобщо?! Тия хора защо си въобразяват, че някой се интересува от тяхната гледна точка и тяхното мнение?!

# 902
  • Street of Dreams
От скрийншита ми изглежда, че контактира жълт вестник, а не мъж.

# 903
Батката е изригнал. Добре, че е възпитан Stuck Out Tongue Winking Eye

А кой е този В. Петров и защо така е изригнал, заради някаква глупост, дали той й е писал пръв? Че чак и "внимавай срещу кого тръгваш!" 🤣🤣 Тия хора не са в час, честно! Да изригнеш за нещо подобно, че и чатове да прилагаш..., ще кажеш, че кой знае в какво е уличен!

# 904
Е Ивайло не беше ли Валентин? В.Петров явно е той, аз от втория скрийншот не разбирам кой на кого е писал, но тая китна мома май доста си фантазира и послъгва. Той ли е човекът, който "прави статии"?

# 905
Виктория в нейния подкаст каза че Галена си плаща за статиите и това ще излезе наяве.
Явно човека на който е писала е пуснал скрийншота, а Валентин Батката просто го има, както и други хора.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 17:44 от Glutenfree

# 906
Тес Дърбървил, В. Петров е Валентин-Ивайло- Батката. Галена в Надкаст каза, че ѝ е писал и той се взривява, че това не е вярно. Втория скрийншот го разбирам така -Батката има папка с компромати и вади наяве част от тях, а именно, че жадната за слава Галена се моли на жълтите драскачи да я отразят в медийното пространство. Имал и още, но е възпитан и поне засега ще сме в невидение.

# 907
Относно Габа и Калоян - радвам се, че Калоян не излезе толкова глуповат и за по малко от 24 часа при излизането си се е ориентирал с какъв човек се е хванал. Не му оправдавам постъпката, ама той колко понесе от Габа вътре, че явно първата засукана мацка му е направила впечатление.
Само не знам защо си мисля, че излъга, че с това момиче уж са се разделили..
Защо ми се струва, че това е Маги и в момента си е с нея още. Казва че не е с това момиче, за да се измъкне от акулата Габа, която щеше да го скъса от злоба.
Относно тъпичкото Галенче, още като влезе при първо впечатление ми стана ясно, колко и е "празна хралупата" и в момента поведението птвън съвсем го доказва. Толкова драпа да е известна, че не се замисля какво плямпа...
Само не разбрах този чат дето го има с Валентин ли е и каква статия иска от него? Да пише статия, Валентин? WTF:anguished:

# 908
Галенчето е много тъпо парче милата

# 909
Относно тази последната с оранжевата коса(не й помня името),Виктория в Чакалкаст каза,че си плаща статии и последователи ,болна нужда от внимание.
На мен  тя ми е безлична.

# 910
Някой може ли да резюмира чакалкаст с Вики, че нямам време да ги гледам подкастовете днес, още даже не съм довършила Орлин

# 911
  • София
Още не съм изгледал целият подкаст с Вики при Чакала, че е близо 3 часа и бях и на кино, но засега най-интересното е, че големия милионер Виктор се пенявил за 150 лв. сметка и 10 мъже не могат да се разберат и съберат пари да си платят дискотеката след партито в петък. Grinning
И че 90% били лицемери и не искала да ги чува и вижда повече.
В отлични отношения в с Лъчо (има си приятелка и не е Филипа).
Нямам време за повече, сори.

# 912
Галена не е молила Валентин да пише статия за нея. Батката качва на стори чат между нея и някакъв писач на статии, за да я уязви. Как се е добрал Валентин до този чат нямам идея. Дано обясних разбираемо.

# 913
Слушах Чакалкаст на Виктория с половин ухо, но общо взето оплю всички, с изключение на Лъчо и Тишо. За Натали нищо хубаво, то е ясно, за Орлин, че е интелигентно момче, но с женствен и слаб характер, за Виктор, че не вярва да е милионер, защото се пенявел за сметката в дискотеката, че според нея всички двойки вътре са правили секс. Сподели също, че предаването й се е отразило зле емоционално.

# 914
Аз пуснах 10ти на минути , пак тя е най- честна , искрена и добра 😀🤪

Общи условия

Активация на акаунт