🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 162
  • 971
  •   38
Отговори
# 885
Просто при излизането за сватбата Калоян е прочел за нея това-онова, като я е показал на родата са се възмутили и той е решил да сложи край. Аз и не очаквах там да има нещо.

# 886
Тихомир в Надкаст каза, че е приключил всякакви отношения с Виктория. Не поддържа контакт с нея и не иска да има контакт. На партито изобщо не е говорил с нея, не е искал, а Лъчо и Йовица са го карали да отиде при нея, но той отказал. На Виктория й било криво, очаквала, че Тишо ще я заговори. Е то голямо парти е било това, половината не си говори с другата половина.

Друго интересно е, че Тишо е казал на Натали, че се оттегля от триъгълника и повече не иска да участва в тази ситуация. Тя не му е отговорила нищо, т.е. не е била доволна. Този разговор не е излъчен, както знаем. Тушев големия моралист, защо ги е скрил тези събития, на всеки му е ясно.

Не обвинявам Калоян, нито Габи. На мен ми бяха сладки двамата. Просто не очаквах от него, че ще се окаже толкова голям сваляч и играч и очевидно е, че я е залъгвал и не е толкова наивен, за колкото го мислехме. И аз да бяха на Габа на мястото, щях да се чувствам малко изиграна. Не виждам голяма драма при тях. И двамата са си прави и всеки има основания да е недоволен от другия.

# 887
  • Варна
Друго интересно е, че Тишо е казал на Натали, че се оттегля от триъгълника и повече не иска да участва в тази ситуация. Тя не му е отговорила нищо, т.е. не е била доволна. Този разговор не е излъчен, както знаем. Тушев големия моралист, защо ги е скрил тези събития, на всеки му е ясно.
Защото сценарият е бил Натали да е в тотален шок и да се колебае. Иначе какво щяхме да гледаме.

За Габа-Калоян съм на страната на Калоян. Подхлъзнал се е, но на сватбата са го върнали в правия път като са разбрали с коя се е мачнал. Не мисля че е имало друго момиче.

# 888
Филипа е качила една камара сторита с кадри от предаването, на всичките с Йовица - рози, целувки и като цяло споделени моменти.
Какво иска да ни каже, дали не са заедно? 🤢

# 889
Още от надкаст с Тишо : на финалната церемония той е започнал пръв да говори и е казал на Натали, че няма смисъл да й предлага каквото и да е, защото му е ясно, че тя е по - близка с Орлин и ще избере него. Неделчо му каза, че това е изрязано от монтажа и не сме го гледали. Тишо беше разочарован, как можело да не излъчат речта му, отнели му правото да се види победното му оттегляне. Туджаров му обяснява, че няма как да излъчат такава реч. Горкия Тишо, доста са го сготвили от продукцията.

# 890
Филипа е качила една камара сторита с кадри от предаването, на всичките с Йовица - рози, целувки и като цяло споделени моменти.
Натискат я за съспенс, нали ще гостуват другата седмица и те.

# 891
Йово също. И то едни и същи снимки. Според мен ни филмират, че са заедно, а ще се окаже, че не са

# 892
Просто при излизането за сватбата Калоян е прочел за нея това-онова, като я е показал на родата са се възмутили и той е решил да сложи край. Аз и не очаквах там да има нещо.
+1. Затова не трябва да се допуска никой да напуска формат по време на неговото заснемане. Тук Тушев го допусна 2 пъти - с Шермата и с Калоян и много добре се видя какъв е резултатът. А Наталито Тушев да си я наси на рамо таз празна хралупа.

# 893
Ситуцията на Габриела е, че е виждала Калоян като скромен, залухан, без опции освен нея, защото е скучен и тегав за слушане. Сама се наигра, трябваше да се вгледа в собствените си отношения, за да не стане за посмешище. Но то как хем да си покемона на продукцията, хем да тъчеш на стана на любовта Simple Smile Дано поне е имала хонорар.

# 894
Стоя си зад мнението, че Габа не става за обичане и няма да се оправдавам за него. Така съм видяла аз ситуацията, така я коментирам. Тя не е на 14, за да реагира толкова първосигнално и вулгарно. Не бих допуснала до себе си не само като партньор, а и в близкото си обкръжение персонаж като нея. Вярно е, че за книгата не се съди по корицата, но никой не може да ми отнеме правото да съм консервативна колкото ми се ще.  Предявявам сериозни предразсъдъци по отношение на външния вид, не този, с който те е дарила природата, а този, който си си докарал съзнателно чрез  безразборни интервенции. Нямам нищо против никого, но доколкото касае личните ми дела, мога да съм консервативна колкото си искам. Защото ЗА МЕН външният вид винаги е отражение на вътрешния свят и дисциплина, така че пак подчертавам  за мен има значение. Не бих имала каквито и да е отношения с индивид, който е груб  и вулгарен и хвърля моите подаръци. Още по би ме отказало, че под влияние на неконтролирани емоции, този индивид се хвърля в басейн, за да вади току що изхвърления подарък. За мен това е отчаян повик за внимание на силно комплексирана и неуравновесена персона. И да, Габа и Калоян са не само от различни планети, а от различни вселени. Той е нормално, младо момче, тя вулгарна, цинична и грубиянка, която няма филтър нито над думите, нито над действията си.
Неговата голяма грешка е, че се полакоми да стои в токсични отношения заради слава. Нямаше нужда да ѝ разнася трътката половин сезон и да се заявява, че е влюбен. Това смърдеше на гнилоч  и театър и през екрана, нито за секунда не съм му повярвала. Предполагам и тя, защото не е тъпа. Хак да са им всички последствия породени от жажадата за известност.

# 895
  • Пловдив
Изгледах ПО.
Съжалявам , но не ми е жал за Габа. Тя цял сезон обижда наред , обяснява им как "ще реват" и изведнъж в студиото се появява като препикано мушкато.
Сори Габи, кармата е кучка.

Калоян ако е с Маги, супер.
Не знам на повечето какъв ви е проблема с нея, за мен е адекватна и вече улегнала жена. Нормално е да търси стабилност в едни отношения.
Между нея и Шермин и Дениз има космос разлика.
Ако трябва да бъдем честни почти никое от тези момичета от този реалити формат не е адекватно. Набързо видях някои участнички от предни сезони покрай темата тук, ами хвани едната, удари другата. Просто някои са по-възпитани, не се излагат и не обичат конфликти, но чак толкова прекрасни не са. За Маги просто има едни суперлативи и аз не разбирам наистина за какво, да тъжно е било че така е станало на финала, но до там. Само като се има предвид, че е харесала онзи ерген е достатъчно, това което изгледах в нета беше идването на майка му, тотален потрес, тя жената дистанцирана и студена, Маги вика "всичко мина добре, хареса ме", колко трябва да не усещаш нещата, за да го кажеш. Както и да е, какво мислим ние едва ли има значение за Калоян, а пък ако са заедно им пожелавам щастие. Надявам се той и Габи да са взели поуките си, мисля че колкото и странно да е тя все пак е разбрала нещо, въпреки заяжданията беше доста по-премерена. Всички знаем на какво е способна, а притеснението й говори, че случилото се я е докоснало, колкото и да не вярваме.

# 896
Ситуцията на Габриела е, че е виждала Калоян като скромен, залухан, без опции освен нея, защото е скучен и тегав за слушане. Сама се наигра, трябваше да се вгледа в собствените си отношения, за да не стане за посмешище. Но то как хем да си покемона на продукцията, хем да тъчеш на стана на любовта Simple Smile Дано поне е имала хонорар.
Никой няма право на хонорар в това предаване, Библията не позволява да се търси любов срещу пари. Единствено обезпечават Ергените в традиционното с пропуснатите приходи за времето на снимките.

# 897
Батката е изригнал. Добре, че е възпитан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 898
На страната на Калоян съм.
При Габа това "никога няма да го погледна в реалния живот" е защитен механизъм, защото тя вътрешно знаеше, че не може да го задържи и ще бъде отхвърлена. Затова постоянно ги дрънка тези, да запази привидно достойнство колко е недосегаема и как не й пука, как тя може да прави скандали на всеки и "да го направи на две стотинки". Много й е важна тази маска.
От друга страна Калоян беше жертва на емоционално насилие от нейна страна. Строгата господарка, която само по големи заслуги му дава захарче и той ходеше да си го гони, чувстваше се укротителят на опърничевата. Обаче излезе малко в реалния свят, проведе един свестен разговор в който може би са го накарали да се почувства мъж - което отдавна не му се беше случвало и изтрезня. Връща се, опитва се да е лоялен, но онова чудо продължава със скандалите и доубива всичко, защото той вече има сравнение. Така сега на нея й остана пак да смънка "абе исках да му дам шанс, макар че не беше за мен от самото начало". То много беше трудно да кажеш на мъж, че го харесваш, много й беше трудно да застане зад него и чувствата си в предаването - само пози, скандали и фалшив имидж на недосегаемата. Еми, така ще е тогава.

Като цяло съм съгласна. Не мога обаче да застана изцяло на страната на Калоян.
Мисля, че хората, които се надяваха на Габи и Калоян да им се получи, са видели в нея underdog, някой, който им се иска да се промени, да се реабилитира. Малко като в романтична комедия.
Уви, не стана, но въпреки това не подценявам болката ѝ, както и че е почувствала, че нещо не е наред и Калоян не е искрен.
Освен това на никого не би било приятно постоянно да му напомнят, че партньорът му е много по-добър от него и как трябва да се благодари, че го е "хванал".

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 16:18 от Plectruda

# 899
Голям зор да са известни,да инфлуенЦват,а славата им е до следващото риалити с други подобни на тях.
Тази Галена ми е невзрачна,може да се опита да пробие в 21-то си поприще,защото явно с предните не се случва.

Общи условия

Активация на акаунт