🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 952
  • 967
  •   52
Отговори
# 960

Разглеждах страницата на продукцията, попаднах на този кадър, който изглежда много филмов и ми хрумна нещо. Класическата структура на романтичен филм включва задължително в предпоследното действие, преди финалната щастлива развръзка, сериозен конфликт или пречка, главните герои минават през осъзнаване на сериозен проблем, "тъмната нощ" на душата и прочие филмови клишета. Мисля, че приликите с филмов сценарий не са случайни Wink

# 961
Ако имаше повече смелост и мъжество в Калоян,нямаше да бъде обстрелван със злоба и ирония.Представям си какво ще се излее сега....Ще има да поемат от "благословията" и той, и леля му Маги.....
В старанието си да бъде деликатен,разяри една от най-злобните и ревниви моми.Огромна грешка беше,че не помисли за последствията,когато го играеше "Флюбен".

# 962
  • България
Отчаяни мъже, на които не ви връзват, нападайте!

# 963
Калоян на колко години е? Маги би трябвало да е към 40.

Маги е на 38 а Калоян на 26

# 964
А само като се сетя колко се изписа за Калоян, че е гей...а то се оказа, че пере и суши жени на ред 😂

# 965
  • Street of Dreams
Между другото, благодаря на всички, които разказват подкастовете, които качват снимки и скрийншотове от инста/тредс. На вас разчитам.
В този ред на мисли - някой има ли от Виктор? Някой разказа, че хейтел бившата - явно и той не е приключил там.

# 966
Между другото, благодаря на всички, които разказват подкастовете, които качват снимки и скрийншотове от инста/тредс. На вас разчитам.
В този ред на мисли - някой има ли от Виктор? Някой разказа, че хейтел бившата - явно и той не е приключил там.
Дениз беше качила снимка с една bratz кукла и пишеше преди нарциса, по-време на нарциса и след него и виктор качи някакво клипче че има 3 типа жени нарцисисти

# 967
От Габриела и Виктор очаквам най-грозния хейт към бившите. Ще бъде долно, гнусно и недостойно. Надявам се да ме опровергаят, но...

Общи условия

Активация на акаунт