🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 042
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 975
Калоян на колко години е? Маги би трябвало да е към 40.

Маги е на 38 а Калоян на 26
КАЛОЯН Е НА 26??????? Ама той има толкова лелинска енергия... Аз съм потресена.

# 976
Ех, ще съм лоша тази нощ Smiling Imp

Калоян категорично не ми е “нива над Габи”, освен чисто вертикално. И двамата са хронично необвързани и в крайна сметка опрели до едно и също риалити, което предполага и сравними нива на нарцисизъм. Че и се хареса̀ха, и извивкитИ ѝ мачкаше, и на банкетите ставаше, и гривна даже се навътри да купува със свои пари. Брат му също е с правена булка, вярно, малко по-обрано, но пак си личи от километри. Очевидно не е непреодолима пропастта между тях и със сигурност не е цивилизационна.

Ако някой се е изложил, това е той. На пръв поглед Габи не му стои добре на заявките за образование, интелект, хубава професия, добър произход, модерното градско семейство и т.н. И все пак опря до нея и розата ѝ по милост. Никоя друга в предаването, а и отвън явно, не го щя. Дори Натали, която доказано си пада по смирени и дървени брюнети с говорни дефекти. Това, че засега е с 12 години по-възрастна жена, не се брои, сори.

Ако при Габи вулгарният вид най-вероятно отблъсква много мъже или поне такива, търсещи сериозна връзка, то Калоян няма никакво извинение. В България минава за много висок и много хубав. За второто не съм съгласна лично аз, но разбирам защо е масово харесван. Очевидно жените му се хвърлят в краката и не му се налага да прави нищо. Затова и не е нито сваляч, нито играч, просто хубавелко. Та, при такъв интерес, ако беше дори просто свестен, отдавна щеше да е в дългосрочна връзка с топ маце на неговите години. Има нещо гнило в характера му. Или може би просто ги докарва до кома, като им заговори тихо и протяжно.

В това много си приличат с Маги, впрочем. И двамата са много високи и безкрайно скучни. Тя, впрочем, също няма неопетнена любовна биография, достатъчно я нищихме в сезона ѝ. Само се прави на послушна. И е много правена, и е ергенка. Съща Габи, само дето е руса и се е научила да говори правилно и възпитано.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 04:22 от Clare

# 977
Изгледах Надкаста с Тишо - грам не го харесвах вътре, но след този подкаст ми стана симпатичен. Ясен, точен, каза си всичко, извини се за каквото е казал за житото. В общи линии, добро представяне.
Скрита лимонка се оказа. Голямо хвалене, голямо чудо. Как пък никоя тук не го заподозря какъв хубавец е и колко е желан😁. Момите го канеха, щото беше свободен, а той си мисли, че за неземната му хубост. Чак учителките си изкара свалячки и сводници едва ли не. Голямо самочувствие извади.
Хаха, за тази част съм съгласна. Чудех се аз ли нещо нямам вкус за мъже, той ли много си е повярвал. Grinning

# 978
Ако имаше повече смелост и мъжество в Калоян,нямаше да бъде обстрелван със злоба и ирония.Представям си какво ще се излее сега....Ще има да поемат от "благословията" и той, и леля му Маги.....
В старанието си да бъде деликатен,разяри една от най-злобните и ревниви моми.Огромна грешка беше,че не помисли за последствията,когато го играеше "Флюбен".

Защото на Габриела толково й е акъла.
Липсва демек.
Фифа и Йово как си изиграха филма че са влюбени, и как нормално навън развалиха сделката. Имат акъл, за това
Гъбата е простовата и злобна и за това така става сега. Уж обидена.уж неразбрала....ма молА ви се, друг път. Знаеше и тя че играят с Калоенчо. Но за разлика от други с повече акъл, не успя да разтури сделката с него навън по цивилизован начин.
Това е цялата работа.
Актриса и тя..но от злобните и неумни.

# 979
Габа е много първична и недодялана, но всички виждаме, че не играе. Излага се от сърце. Не е като Фифа и Йовица, защото те играха от началото до края влюбени, а Габриела си беше. Мисля, че няма друго мнение по въпроса - падна си по Калоян и сега я боли, за това са всички глупави излияния в Инстаграм. Тя изглежда много по-зряла заради външния вид, но е само две години по-голяма от Натали. Детски глупости прави в момента и наистина е време да приеме загубата и да се спре. Насила няма да я обичат.

# 980
Габриела Бланко не мисля ,че е преиграла с Калоян.Вярно в началото ,казваше че "за нищо не става " ,че "в реалния живот не би го погледнала" ,но в тази затворена атмосфера мисля ,че тя свикна с неговото присъствие и имаше желание да продължат да опитват отвън.Кялоян не е нищо особенно на външен вид ,просто е малко по-спокоен.И след като няколко пъти ставаше прав да показва ,че е влюбен в Бланко ,защо на сватбата ходи да се задиря с други момичета ,че и телефони да се разменят ,като е заявил позицията към Бланко.Двойни ,нагаждачески стандарти направи това незряло момче.Бланко може да е всякаква ,но някакъв инфантил направо и се качи на главата.И сега след предаването си е поставила горни фасети ,оправила си е устата и брадичката.Такива жени направени ,с корекции познаваме много и те не са за обикновенни мекушави мъже като Петър ,Калоян и други.Обикновенно се събират с тип "батки и момчета ,които гледат лошо".Просто Калоян при първа възможност предаде Габриела и я изманипулира ,като стоеше нахилен като "зелка " на камерата при връчването на розата и казваше ,че много му липсва -WTF ?!

# 981
За мен Габа също играеше вътре.
Егото й е наранено. Друго няма там. ЛюбоФ няма.
И сега врещи като ностъпана жаба баш заради егото си. Не за друго.

# 982
Изгледах Надкаста с Тишо - грам не го харесвах вътре, но след този подкаст ми стана симпатичен. Ясен, точен, каза си всичко, извини се за каквото е казал за житото. В общи линии, добро представяне.
Скрита лимонка се оказа. Голямо хвалене, голямо чудо. Как пък никоя тук не го заподозря какъв хубавец е и колко е желан😁. Момите го канеха, щото беше свободен, а той си мисли, че за неземната му хубост. Чак учителките си изкара свалячки и сводници едва ли не. Голямо самочувствие извади.
А освен балканския си чар и хубост, Тихомир коментира ли и нещо от поведението си в имението? Някой попита ли го за случката с ДжанМ и Орлин, за другите му прояви на безразличие и егоизъм? В ПО водещата ми е ясна-безпомощна семпла и послушна Яна Донева, но Неделчо попита ли го нещо за тези по- пикантни моменти? Разбрах че е шампион по Киоко-шин, това още почвече трябва да говори че може би има друг кодекс на честта.
Орлин му бил приятел?! Близки си били?!  Е, как не го попитаха Каратиста Тишо що не си защити приятеля от ПримАта?

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 13:08 от ellis

# 983
Габа е много първична и недодялана, но всички виждаме, че не играе. Излага се от сърце..............
Детски глупости прави в момента и наистина е време да приеме загубата и да се спре. Насила няма да я обичат.
Абе, детски... Като някоя дърта циганка щяла да го кълне и преследва до "девето коляно". Съща Виктория стана Габа. Онази пък,... че се сетих и за нея, просто няма толкова противно човече. Умницата с безконечните тиради и мнение за всички. И тя най-умната. Като е най, защо е на това дередже? С оня примат Милин се беше хванала преди от вече крайно отчаяние. Сега не можа да хване никого и вече не се трае. Толкова кошмарно същество е! Де що има подкасти ще обиколи и ще намила едно и също като на запис.

И Габа е опитала да оправи последствията от предишната уста, ама само от ляво ѝ се е получило. Почти... От дясно е зле. Преди стърчеше като балон напред, сега е крива.

# 984
Маготи Томова ли Калоян описваше като "девойка"?? 🤣  вече доста зрял вид има, за да мине за "момиче", а и с нищо не е по-добра от Габриела, бръмчала е навред. Тя няма ли да си научи урока най-сетне, вече гони 40, с момченца няма бъдеще.

# 985
^ Така е. Виктория е меко казано отчаяна… направо е жалка гледка

# 986
Маги по-минава за момиче от Габи, това е сигурно.

# 987
Да, бе! Минава друг път. И тя е изпуснала вече всички влакове. И този момък ще я мине и ще замине.

# 988
  • Street of Dreams
Абсурдна е Габа, как си въобразява че може да си хване по-богат и по-секси от Калоян. Да го кажа на нейния език - delusional отвсякъде.

# 989
Батката е изригнал. Добре, че е възпитан Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой е този?

Общи условия

Активация на акаунт