🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 614
  • 976
  •   60
Отговори
# 975
Калоян на колко години е? Маги би трябвало да е към 40.

Маги е на 38 а Калоян на 26
КАЛОЯН Е НА 26??????? Ама той има толкова лелинска енергия... Аз съм потресена.

# 976
Ех, ще съм лоша тази нощ Smiling Imp

Калоян категорично не ми е “нива над Габи”, освен чисто вертикално. И двамата са хронично необвързани и в крайна сметка опрели до едно и също риалити, което предполага и сравними нива на нарцисизъм. Че и се хареса̀ха, и извивкитИ ѝ мачкаше, и на банкетите ставаше, и гривна даже се навътри да купува със свои пари. Брат му също е с правена булка, вярно, малко по-обрано, но пак си личи от километри. Очевидно не е непреодолима пропастта между тях и със сигурност не е цивилизационна.

Ако някой се е изложил, това е той. На пръв поглед Габи не му стои добре на заявките за образование, интелект, хубава професия, добър произход, модерното градско семейство и т.н. И все пак опря до нея и розата ѝ по милост. Никоя друга в предаването, а и отвън явно, не го щя. Дори Натали, която доказано си пада по смирени и дървени брюнети с говорни дефекти. Това, че засега е с 12 години по-възрастна жена, не се брои, сори.

Ако при Габи вулгарният вид най-вероятно отблъсква много мъже или поне такива, търсещи сериозна връзка, то Калоян няма никакво извинение. В България минава за много висок и много хубав. За второто не съм съгласна лично аз, но разбирам защо е масово харесван. Очевидно жените му се хвърлят в краката и не му се налага да прави нищо. Затова и не е нито сваляч, нито играч, просто хубавелко. Та, при такъв интерес, ако беше дори просто свестен, отдавна щеше да е в дългосрочна връзка с топ маце на неговите години. Има нещо гнило в характера му. Или може би просто ги докарва до кома, като им заговори тихо и протяжно.

В това много си приличат с Маги, впрочем. И двамата са много високи и безкрайно скучни. Тя, впрочем, също няма неопетнена любовна биография, достатъчно я нищихме в сезона ѝ. Само се прави на послушна. И е много правена, и е ергенка. Съща Габи, само дето е руса и се е научила да говори правилно и възпитано.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 04:22 от Clare

Общи условия

Активация на акаунт