🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 098
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 990
Да, бе! Минава друг път. И тя е изпуснала вече всички влакове. И този момък ще я мине и ще замине.
Само напомням, че Габи е на 25 и не би трябвало да ги е изпуснала, но изглежда по-възрастна от Маги. Grinning

# 991
Вики много интересни неща разказва в Чакалкаст.Едно от тях -на партито при свършване на формата Криси и Виктор естествено заедно дошли и казали ,че имат за тях запазено сепаре.И веднага май Виктор поискал от всеки веднага да остави по 150лв. за крайната сметка ,че да нямало недоразумения накрая.Вики не се съгласила ,тя не консумирала алкохол и нямало да плаща сметки на другите.На партито всеки си поздравявал ,само определени хора и не си говорили всички.Накрая 10 мъже не можели да оправят сметката ,всеки се стискал.Цирки.Лъчо ,според интервюто с Вики не е с Фифи,тъй като тя каза че новата приятелка на Лъчо ще трябва да приеме ,че той вече е известен от хората.Спред Вики ,Калоян е "тиха вода" ,и харесавал жени тип Натали.Пръстенът от Ергена струвал 1200лв.

# 992
А освен балканския си чар и хубост, Тихомир коментира ли и нещо от поведението си в имението? Някой попита ли го за случката с ДжанМ и Орлин, за другите му появи на безразличие и егоизъм? В ПО водещата ми е ясна-безпомощна семола и послушна Яна Донева, но Неделчо попита ли го нещо за тези по- пикантни моменти? Разбрах че е шампион по Киоко-шин, това още почвече трябва да говори че може би има друг кодекс на честта.
Орлин му бил приятел?! близки си били?!  Е, как Тне го попитаха Каратиста Тишо що не си защити приятеля от Примата?
[/quote]

Питаха го и каза че не ги познавал и не знаел какъв е проблема че да се включва и за какво да се включва като щяло да стане още по-зле
Мен изобщо не ми хареса и се хилеше доста инфантилно.
Водещите мълчаха.. и нищо..

# 993
Винаги, когато някой е зарязан има И его, много ясно. Какво значи да страдаш от наранени чувства без его, като всички имат его?! Всеки има виждане по въпроса, за мен Габа си беше/е влюбена в Калоян.
Да те зареже някого, за когото грам не ти пука, ми и на егото ти няма да му пука.

Не знам Виктория от горе на какво се изкарва по-ерудирана и интелигентна от останалите участници, нищо подобно не е показала. Поведението й е като от маалата.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 10:38 от Tess d`Urberville

# 994
Не съм гледала всички начални епизоди и не зная дали Бланко е била желана мома за опознавателни срещи. Помня, че я покани само Пенко и я изтърва на плажа, носейки я по пясъка. После ясно си спомням, преди розораздаването,че имаше разговор с Неди диджея, който беше разтурил калимерата с Емили и той я помоли да му даде приятелска роза, защото се познавали в реала. Други кандидати, да я опознават не си спомням. А вие? Тя си киснеше без придружител в разни групички и ръсеше мозък. Нямаше желаещи да опознаят златното ѝ сърце, скрито зад тонове силикон.
Вечерта Наталчето отхвърли Калоян, помня пораженческата му физиономия, на турист, изгонен от хотел, виждаше се, как се готви да си събере куфарчето. И, о изненада, ергенката с най-голямата уста и в двата смисъла го закичи с трендафил. Той бе сащисан, околните също, защото аз не помня да са си разменяли и дума. Сториха ми се нелепа двойка - охлюв и злостна оса. Бяха ми кринджави на екран. Но пък охлювът се оказа хамелеон и много бързо започна да се адаптира. Осата го жилеше за какво ли не, но той се почесваше и продължаваше с усмивка да се възползва от безплатния олинклузив. После пък разви стокхолмски синдром и започна да се заявява като влюбен. Дори Габа го гледаше с голяма доза съмнение и не му вярваше, затова и тя не ставаше по банкетите. А след краткото му излизане във външния свят, Калоянчето е гугълнало "любимата си", та кой ли не би го направил, гаранция е провел и разговор с някой близък и рЕзко е прогледнал. Разбирам го, не разбирам само, защо продължи да я залъгва, като е бил наясно, че не вижда бъдеще с нея. Е,това вече не е поведение на мъж, а на мухъл. Сега да се готви да изпита на гърба си отровата на Габчето. Тя не го забави.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 10:35 от Filipiada

# 995
Не знам Виктория от горе на какво се изкарва по-ерудирана и интелигентна от останалите участници, нищо подобно не е показала. Поведението й е като от маалата.
Видът ѝ също колкото и да се опитва.

# 996
  • До морето
.........Разбирам го, не разбирам само, защо продължи да я залъгва, като е бил наясно, че не вижда бъдеще с нея. Е,това вече не е поведение на мъж, а на мухъл. Сега да се готви да изпита на гърба си отровата на Габчето. Тя не го забави.

Е, как защо?! Това е предаване, има си сценарий. Освен това всички видяхме Габа за какви глупости вдига чутовни панаири,  представям си какво щеше да е да я зарежат в ефир. Тъй че постъпката на Калоян е даже кавалерска. Опита се да й запази имиджа уж. Отделно, че сигурно и инстинктът му за съхранение се е обадил. Аз бих се страхувала от такава изтрещялница като нея. Кой знае какво щеше да се изсипе от небето ако й беше казал "Не ме кефиш, излизам 2 дни преди финала!".

Не съм гледала под-над-зад касти, но от преразказите ви и Наталка, и Орлин, и Тишо са казали, че тази индийска драма накрая си е била по сценарий. Реално между Тишо и Натали не е имало нищо, ни събуждане, ни заспиване, нищо.
Обаче някой продължават да твърдят, че Натали "изорала дъното". Никого не обиди, изтърпя всички подигравки, изтърпя всякакви парцали да я обиждат и коментират, един път не отвърна., да не говорим за отвратителния момент с обаждането на майка й.  Стоя си през цялото време до момчето и от 3-4 режисирани разговора "с друг" й залепихте Алената буква. Жалко, че има 2 грама мозък, горката, и трудно й тече мисълта, че не успя да се защити както трябва в интервютата си.

# 997
  • София
Орлин в Чакалкаст. След Виктория, която доста се отпусна вчера за разлика от Надкаст, днес и Орлин е там. Чакала води много по-непринудено и открито разговорите, за разлика от Надкаст, където само Неделчо удържа фронта, а Туджаров е абсолютно неадекватен и необективен.

# 998
Моето впечатление от Натали, Орлин и Тишо в Надкаст е, че не е било само сценарий. Имало е нещо, продукцията го е усетила и го е "повдигнала" на друго ниво с монтаж, насочване и изтръгване на определени реплики на синхрони.
 Но Тишо говореше за Натали като за момиче, което харесва.

# 999
Божеее на тази Джука й признавам едно, абсолютно автентична и вътре и вън: проста, злобна, смехотворна карикатура! Да се скрие някъде и да си действа с клиентите от ало. бг, толкова втръсна на всички това труженишко кречетало с хамалсите си изстъпления!

# 1 000
Кои са днес в преди обед?

# 1 001
Няма Преди обед днес.

# 1 002
# 1 003
Наранил я е, ОК, но защо не го приеме с достойнство?
Всеки път, когато я защитя, ме разочарова.

# 1 004
Габа е толкова злобна, че прави абсурдни коментари, подходящи за ниво 5 клас ученички.
Калоян си е съвсем в реда на поведение, което показва жест на затваряне, защита или желание да се дистанцира от ситуацията. Не иска да общува или не се чувства комфортно.
По-скоро коментарите относно това са смешни...
Как да се държи като видимо не я понася, даже успя да запази самообладание по време на интервюто и да не я обиди колко е елементарна/

Общи условия

Активация на акаунт