🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 353
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ми за пореден път се убеждавам, че си е на ниво пети-осми клас ментално - там е заседнала, там си живее и оттам говори/реагира.

Някой беше постнал тая снимка нейна от младите години и сега виждам това всеки път като започне да рантва - това е core тя просто Grinning
Точно 14-годишната злобна съученичка с креслив глас, която истерично опитва да унижава и говори на "пача" и "боклук" от последния чин.
Скрит текст:

# 1 006
Калоян в Надкаст Sunglasses

# 1 007
Наранил я е, ОК, но защо не го приеме с достойнство?
Всеки път, когато я защитя, ме разочарова.

Защото емоционално е останала в пубертета.

# 1 008
Под пубертет е това едноклетъчно даже

# 1 009
Пуснах Калоян на 1.25 скорост и му е тамън Simple Smile Започна с това, че е започнал работа с човек, който му помага да подобри изказа си. Добре започва.

# 1 010
Ооо Калоянчо ще се гледа следобед 🤓
И междудругото, Габи писа, че днес или утре ще качат и нейното участие в Надкаст.
Явно вчера след ПО са снимали един след друг. 🥸

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:29 от toxic.f

# 1 011
  • here and now
Габа я е яд, че Калоян все пак е с някоя, че и по-хубава и известна. И никакви любовни чувства няма. В нейната глава, тя е изложена от него "пред цяла България."
Тя не може да проумее, че сама се излагаше и продължава, така като гледам..

# 1 012
Тя Габи в ПО каза как не трябвало да се бърка в съдбата на хората и трябвало да остави Калоян да си тръгне и да не му дава роза, но той най-вероятно щеше да получи роза от друга така или иначе. Лили беше казала, че ще му даде роза. Реално тя спаси доктор Пи, защото Габи даде на Калоян. Ако Габи беше дала на Недко, Лили щеше да даде на Калоян, а доктор Пи щеше да си ходи. Така че, чак да се е намесила в съдбата на Калоян и без нея той да е щял да си тръгне - не мисля. Но на мен той нещо не ми допада. И аз имам усещане, че позамазва малко. Но пък тя Габриела се държа отвратително на два пъти с него (а може и повече да са били, но да не са излъчени) и не знам какво е очаквала.

# 1 013
Откакто се появи Калоян се чудя на кого ми прилича и сега в спортните новини видях Валери Генов
Скрит текст:

# 1 014
От Калоян: след финала са били 3 дни във вилата, на втория ден са им дали телефоните и момичето от сватбата му е била писала. Чул се е с нея тайно от всички и е говорил един час с нея на плажа. След връщането в София се е видял с нея на следващия ден и след като Габа му е звъннала да го пита дали въобще е бил влюбен вътре той й е казал за момичето и че иска да приключат. Много некоректно от негова страна, тъпо е постъпил. Каза, че скандалите за Криси и най-вече това с уговорките й с Левент преди финала за роза окончателно са го отблъснали от нея.

На партито Виктор му е вдигнал скандал и му е държал сметка, че е интригант, заради ситуацията с Криси. Което си е потвърждение, че Виктор и Криси са двойка.

Направи се на ударен по темата дали е с Маги, опита се да каже, че на протеста е имало 100 000 души и едва ли не може да се засечеш с всеки. Не ми прави добро впечатление Калоян, не се държи мъжки (по моите стандарти).

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:59 от sette

# 1 015
Аз очаквам с нетърпение представянето в ПО /защото такива като Туджаров не си хабя времето да гледам/ на влюбените гълъбчета К&К Кратун и Кяра 😁 Мисля че там ще се забавлявам много, а най-злободневно очаквам да е участието на мъжката и женската пепелянка Виторио и Дениз. Кристина и Петър ще са на ниво, ще спазят добрия дипломатичен тон, както винаги. Влага ще лее сълзи за трудностите с напредналите си години, които обаче за който още не е разбрал, хич не й личат 😏

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 13:05 от Catfish

# 1 016
От Калоян: след финала са били 3 дни във вилата, на втория ден са им дали телефоните и момичето от сватбата му е била писала. Чул се е с нея тайно от всички и е говорил един час с нея на плажа. След връщането в София се е видял с нея на следващия ден и след като Габа му е звъннала да го пита дали въобще е бил влюбен вътре той й е казал за момичето и че иска да приключат. Много некоректно от негова страна, тъпо е постъпил. Каза, че скандалите за Криси и най-вече това с уговорките й с Левент преди финала за роза окончателно са го отблъснали от нея.
Убедена съм че момичето от сватбата е Маги! Обзалагам се, че нарочно казва, че уж е друга... за да не нападнат Маги директно.
Не съм слушала подкаста още..ама все пак се изказвам Laughing

# 1 017

Убедена съм че момичето от сватбата е Маги! Обзалагам се, че нарочно казва, че уж е друга... за да не нападнат Маги директно.

Не изглежда много вероятно, каза, че е имало джиджи-биджи само 2-3 седмици и момичето си е заминало за чужбина после. Била "готина мацка". Изглеждаше, като просто да се е зарибявал, нищо сериозно.

# 1 018

Не изглежда много вероятно, каза, че е имало джиджи-биджи само 2-3 седмици и момичето си е заминало за чужбина после. Била "готина мацка". Изглеждаше, като просто се е зарибявал, нищо сериозно.
Значи няма да се изказвам преди да слушам Laughing Заподозрях го, като възможност да покрие Маги, защото вероятно Габа и нея ще нападне.

Редактирам се: В подкаста Калоян си потвърждава, че Криси е с Виктор, заради скандала който е възникнал между тях и Виктор го е нарекъл интригант. Каза, че са дошли и седнали заедно.. че Виктор е любопитствал за запознанството между тях.
Явно е, че Криси си е ябълката на раздора за доста от скандалчета.
Не мисля че ще изкарат дълго двамата...

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 13:38 от Joana85

# 1 019
Да, много безгръбначно поведение показва Калоян.

Каза също, че Виктор му се е заканвал, че с Габи щели да го съсипят. Нямам търпение да го гледам Виктор как ще пръска отровни плюнки от злоба Grinning

Туджаров само мълчи и гледа лошо, много е очевидно, че симпатизира на Габа. Продължава да копае дъното тоя човек.

Общи условия

Активация на акаунт