🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 199 366
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 020
# 1 021
  • Be realistic - plan for a miracle.
Поправям линка към статията в Тоест, защото е топ оф дъ топ.

# 1 022
Много се извинявам, но тази Маги постоянно се спряга като нива над Габа, включително и по красота... Не знам Маги какво представлява като човек и колко е по-интелигентна и възпитана от Габа, то не е и трудно, де, но по-красива?! За мен е с доста груби и конски черти на лицето.

# 1 023
Орлин в Чакалкаст. След Виктория, която доста се отпусна вчера за разлика от Надкаст, днес и Орлин е там. Чакала води много по-непринудено и открито разговорите, за разлика от Надкаст, където само Неделчо удържа фронта, а Туджаров е абсолютно неадекватен и необективен.
Щеше да е мн по-добре да си води сам, без Ясмин. Тя толкова нахъсана, мъчи се мъчи да измисли нещо, взима думата твърде често, за да каже някакво проникновение - а то плоско излиза винаги. Язък и за ентусиазма. Само разваля на момчето подкаста и канала.

# 1 024
  • Пловдив
Да, много безгръбначно поведение показва Калоян.

Каза също, че Виктор му се е заканвал, че с Габи щели да го съсипят. Нямам търпение да го гледам Виктор как ще пръска отровни плюнки от злоба Grinning

Туджаров само мълчи и гледа лошо, много е очевидно, че симпатизира на Габа. Продължава да копае дъното тоя човек.
За мен колкото и да е бил некоректен и не мъжествен Калоян продукцията и съответно надкасти и подкасти и "Преди обед" си симпатизират на Габи и предават нейното разочарование, тоест не са съвсем обективни. Личи си, че не е харесван от продукцията, което не ми допада. Но пък той е млад, на 26 години не очаквам от мъж на тази възраст зряло поведение, това ще му е за урок в живота. В никакъв случай не бих го заклеймила като лош или виновен, не съм сигурна дали е имало по-добър начин да постъпи с оглед реакцията на Габриела и панаирите, които щяхме да видим. Фактът, че е признал за девойката, която е срещнал е достатъчен, защото можеше и да опита да прикрие случилото се на сватбата. Но определено му липсва категоричност в поведението, повече мъжка сила му трябва и решителност. А това, че Виктор се е сдърпал с него ме кара да му симпатизирам, като знам младият милионер колко е неприятен.

# 1 025
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Габа че не става - не става, има много още накъде да работи по себе си и да си коригира поведението. Обаче и Калоян не е по стока от нея. Голям сваляч - една, пък втора, пък трета... Хубаво, нека има жени, но не е коректно да се държи така. Кому беше нужно да лъже, че е влюбен, и то при положение, че на тепсия му се поднесе отлична възможност да се отдръпне? И не, не е постъпил достойно, предвид time stamp-овете /и аз като Габа Joy/, за които сам разказа.
А Габа не зная дали е била влюбена, но определено освен намесено его, имаше и някакво сваляне на гарда от нейна страна. И не че я защитавам, да пази Господ, но разбирам как е възможно да дадеш шанс и да се увлечеш по някого, когото по принцип не би харесала в нормалния живот по някакви причини.
Но не разбирам защо е подела тази война в момента, това е толкова грозно и безсмислено и не е начинът да излезеш морален победител от историята. Абсолютно същото важи и за Виктор.

# 1 026
Много се извинявам, но тази Маги постоянно се спряга като нива над Габа, включително и по красота... Не знам Маги какво представлява като човек и колко е по-интелигентна и възпитана от Габа, то не е и трудно, де, но по-красива?! За мен е с доста груби и конски черти на лицето.

Много са различни, Магдалена е атрактивна само заради ръста и осанката си, Габи е джобно гадже, но с доста по-красиво лице. Имат еднакви корекции, при Габи са по-силно изразени.
А като характер - Габи може да е много устата и дори зла на моменти, докато Магдалена просто няма характер. Саксията у нас изразява същото като нея. Идеална за Калоян.

# 1 027
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стига, тая снимка на Габа е филтрирана и фотошопирана до неузнаваемост Grinning
Тази на Маги - не чак толкова, само яко намазана с грим.
С конско личице си е, но Габа е просто гротеска, даже с оправената уста.

# 1 028
Как виждате това момче с жена с 12 години по голяма от него, ще се позабавлява малко и ще я зареже.

# 1 029
Как виждате това момче с жена с 12 години по голяма от него, ще се позабавлява малко и ще я зареже.
Маги хем разправяше, че иска дете, хем се занимава с дечковци.
Калоян се заявяваше като влюбен, нормално Габи да е наранена. При нея виждам много травми и невъзможност да се  отпусне и да се влюби. Докато Калоян си е бил за ефирното време, блазни го славата.

# 1 030
Габа единственото, което е променила откакто е излязла е да си намали устата и имам чувството, че си е правила нещо несполучливо на горните зъби. Или това, или са лъснали какви са след като е намалила, джуките, защото преди това зъби от джуки не се виждаха.. Със сигурност не е грозно момиче, но няма вкус как да си прави корекциите, че да не изглежда като гротеска.

Това е скрийншот на видео, което е от участието им в преди обед и ми излезе в youtube..

# 1 031
Честно да ви кажа, Маги на мен не ми е нещо особено, и си личи на колко години е.
Гледах я при Тото, там май филтри няма и по-различно изглежда.
Калоян ми се струваше най-нормален, ама и той не е.
Обясняваше че пробвал в Игри на Волята 4 5 пъти и накрая се записал в Ергенът.
Попитаха ги защо, като са коренни различни, но нямаше отговор
Явно просто е искал да бъде известен.
На мен ми направи впечатление че уж търси нещо сериозно, ама май не.
Прикрит е, което не ми допада.
Виктор държи ли сметка на Дани Петканов и политика че са били с Крисито, а на Краси 😂, че тя май всички е обиколила.
Не мисля че и с Криси ще се задържи Виктор, а тя не знам как търпи този характер, явно е свикнала да си мълчи.

# 1 032
Но не разбирам защо е подела тази война в момента, това е толкова грозно и безсмислено и не е начинът да излезеш морален победител от историята. Абсолютно същото важи и за Виктор.
Защото не са читави хора! Кой не е бил изоставян, зарязван при много по-сериозни отношения, а не телевизионна боза... Как не разбират хората, че не може да накараш някой да те иска! Виктория и тя като тях. Още не знаел, че тя е единствената и най-добра за него (Тишо).

Маги е почти на 40. Ако се придържа към стереотипите, би следвало да си търси мъж около и + тази възраст. А мъжете на 40+ тепърва навлизат в кризата на средната възраст и се заплесват по наборки на щерките си... Обичайно сами жени на 40 се отплесват по младоци. Всичко е като по учебник. Но плановете за семейство с деца не се осъществяват така... Калоянчо ще я мине и ще замине, както вече казах. Той тепърва ще избира.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 16:02 от DiaMia

# 1 033
Виктор държи ли сметка на Дани Петканов и политика че са били с Крисито, а на Краси 😂, че тя май всички е обиколила.

Смешник голям! Това с Краси дори не даваха да е коментирано.

Маги хем разправяше, че иска дете, хем се занимава с дечковци.

Никаква поука не си е взела от резила в Ергенина и тя. Как се казваше майката на Алеко не помня, но сега си давам сметка, че я прочете като отворена книга.

# 1 034
Каменната Криси и с Кратун ли е имала нещо?

Общи условия

Активация на акаунт