🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 847
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 635
Красимир май имаше 'най-точна и трезва преценка' за ситуацията, като беше изчислил колко би му струвала Шермин и че не може да си я позволи и колко би му струвала Киара. Sweat Smile
Laughing

# 1 636
Нали вече стана ясно, че това с Монако и рождения ден е било през 2020, когато Виктор ужким не е знаел дори коя е.
Тези двамата Виктор и Дениз бяха по-интересни след предаването, отколкото вътре LaughingLaughing
Интересно ми е, че за Виктор няма 1 положителен коментар от никъде, дори да има тролове, има и много истински хора, които го коментират негативно. И аз, като един от тях, сега чакам в Чакала да отвърне за "Смръдльо" от писмото преди 5 месеца /сигурна съм, че го помни, даже го е записал в тефтера/. Наистина този екземпляр не буди никакви емоции на симпатия и мъжко привличане, няма една жена да е написала, че го харесва. С изключение на Кристина, но пък тя щом размахва QR код по заведенията и ходи след него докато той размахва касови бележки - всичко й е простено.
Дениз при всички положения си има фенове. И като сравним нейните с тези на Виктор - 0, тя е в печелившата ситуация.
Слушах я внимателно и й повярвах за всичко, касаещо Виктор. Сигурна съм, че се измъчила.
За другите неща - ами мне.
За едно съм съгласна с него - не е нормално, когато имаш "годеник", както тя се изрази,  че го е чувствала, да отидеш сама на рожден ден на приятел от мъжки пол в Монако полугола. Ако си сериозна, както каза, че е била, или отказваш - или го взимаш с теб.
И другото, за което се изпусна във връзка с размахването на сметката от Виктор. Каза, че си е платила виното и цигарите нарочно, защото е очаквала да й размахва сметка, но спомена, че има момичета, които никога не са си плащали сметките и няма да си ги платят и в крайна сметка там има 30 мъже, които да си поделят тази сметка. Ами странно ми стана. А тя го каза като нещо съвсем нормално - някакви мъже да платят сметката на някакви жени, защото те така са свикнали. Дотук с "чистия" имидж Simple Smile
Но са ми забавни и ще ги изгледам Smiley

# 1 637
И мен предполагаемото ми гадже да ме пита подобен въпрос и аз ще отговоря сходно. Кво толкова се чудим и маем, да не са били на интервю, че да дава политкоректно отговори на тъпи въпроси.

Само аз ли не успях да й разбера обяснението относно твърдението на Виктор, че Дениз искала и почивка и Ролекс? Въртя, сука и пак повтори каквото и той, че е попитала защо трябва да избира, не може ли и двете? Ама уж хипотетично питала, нали ... Колко да е хипотетично?

# 1 638
Виктория пуснала видео как пътува за Родос заедно с Киара
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 00:06 от diziler

# 1 639
  • София
На мен ми хареса Дениз и обясненията ѝ ми се видяха съвсем адекватни.
Много лошо впечатление ми направи това, което разказа, че имало в апартамента на Виктор вещи на бившата му - включително четка за зъби, гащи и т.н. и си пиел всеки ден кафето от чаша, подарена от бившата. Освен това с бившата му имали мач татуировки, направени 1 месец преди влизането му в Ергена.
А относно почивките, на които я е водил Виктор - много странно е това възприемане, че за нея само ги е пръснал тези пари... Нали и той е бил на тази почивка, заедно с нея, да не я е пратил сама на почивка!? Това е обща почивка, на която се предполага, че се наслаждават и двамата.  Освен това Дениз каза, че като инфлуенсър тя го е водила на почивка във Велинград на колаборация.
И това странно определяне на финансовото състояние на един мъж по часовника, което явно е много разпространено сред оборотните девойки... От Шармин го разбрах още като влезе в предаването. Заглежда кой е с най-скъпия часовник и се залепва за него. Явно и Криса го е знаела, защото контрирала Шармин, че Виктор е по-богат от Красьо. Явно "часовникарките" са много наясно с всички модели и марки часовници. Simple Smile Та по този въпрос Дениз твърдеше, че нищо не разбира от часовници и дори се засрамила, че в къщата за първи път чула марката Ричард Мил и не знаела какво е това, не можела и да го провери.

# 1 640
Аз разбрах, че рождения ден в Монако е бил докато са били заедно в тези 2 месеца, но може и аз да не не съм слушала много внимателно Simple Smile

# 1 641
Ако си плащаш почивки, явно не си никаква жена Simple Smile

Виктор ще е по-щастлив с нормално момиче, но явно много иска да си докаже нещо, да си изгради някакъв образ.. Може би като малък са му казвали, че е кротко и добро момче, а той е искал да го възприемат другояче.

Блага в Преди обед: “ Там, където съм целувала, не плюя”.
Щеше да е страхотно, ако Виктор и Дениз споделяха тази философия. Но пък нямаше да има хляб и зрелища.

# 1 642
  • София
Аз разбрах, че рождения ден в Монако е бил докато са били заедно в тези 2 месеца, но може и аз да не не съм слушала много внимателно Simple Smile
Не е бил тогава, разбира се, обсъдихме го и в темата, даже показахме статията. 2020 година е бил рожденият ден. Дениз доста ясно го каза, че е ровил стари статии и ѝ е държал сметка за тогава, не я е питал за по време на връзката им.

# 1 643
Достатъчно внимателно си слушала, просто Викторчо в подкаста тенденциозно представи тази информация, та зрителят да е с впечатлението, че Дениз е направила това, докато са били заедно.

# 1 644
Мда, изглежда е раснал в мизерия и нищета, та не спира да се хвали с бизнеси и имагинерни милиони. А като отвориш търговския регистър няма и един бизнес със значителен оборот. Всичките са с оборот под 100к (в рейндж 20-50к). В момента има на негово име две фирми, тази с добавките, която е приключила 2024 на -48000 и тази година е отворил друга за консултантски услуги. Кой милионер със стабилен и проспериращ бизнес, ще има време за платени консултантски услуги?! 😂😂😂
Aз за Ролекса и почивката го разбрах така: Че той редовно я питал кое искаш - това или това, това или това, и накрая тя му е забила "Защо да избирам? Искам и двете" (защото нали се бие в гърдите какъв е милионер, а и явно я е тествал постоянно за някакви такива неща).  Това го вярвам, защото той дразни много именно с това, че непрестанно говори за пари. Дори в подкаста си не спря да говори за парите и бизнесите си.

# 1 645
Не е бил тогава, разбира се, обсъдихме го и в темата, даже показахме статията. 2020 година е бил рожденият ден. Дениз доста ясно го каза, че е ровил стари статии и ѝ е държал сметка за тогава, не я е питал за по време на връзката им.
Да, сега видях че е изкоментирано Simple Smile
Ами добавям коментар - единственото, за което проявих разбиране към Виктор - не съществува.

# 1 646
Вярно ли е че и Джан Микеле и Габриела са се разделили?

# 1 647
Те май не я питаха за майка му и блъскането в дискотеката. Тя подкаста нали не го в гледала к не би трябвало да знае той какво е говорил?! Или аз нещо не съм схванала. Оговаряше на въпроси от водещите, които те си бяха записали от разговора с пишман богаташчето.
Дениз се държа чудесно, даваше ясни обяснения на въпросите. Тук малко си ги интерпретират някои,  защото просто им е неприятна. Няма да  ги повтарям, някои момичета са я разбрали точно както и аз. НО!!! ПАРАЗИТНИТЕ ѝ изрази "така нататъка и  каквото и да било" направо ме влудиха. Направо беше негледаемо, забиваха ми се в мозъка сякаш. Не каза нищо за Викторушка, което да ме изненада. Не обясни само как е тормозила майка му и защо го е блъскала в дискотеката. Но блъскането в дискотеката, може да е било породено от исканите 150 лева и желанието му да се махнат от масата.
Определено ще я гледам и в "Голата истина". За Пепито казаха, че е бил политкоректен, но да видим Крисито как ще се представи. Може пък да зацапа свещите като в Рая и да спомене някоя друга креватна история с известнен. Но по-скоро мисля, че си научи урока от Пепи и няма да го причини на Викито.
Йовчо и Филипа са ми голямото зле, скука и не съм сигурна, че ще си ги причиня.

# 1 648
Да не го мислим Виктор, той се уреди вече с безплатни почивки. Криси го води с нея, където има колаборации. Явно затова Виктор е напирал да се хване с инфлуенсърка. Sweat Smile

# 1 649
В тръц Криси-писи разправя, че на входа тя била говорила с управителя и на нея били дали двете маси. А кинтите са ги събирали щото масата струвала 2000 лв консумация. И по нейна логика всички трябва да си поделят разходите. Което принципно е Ок. Само, че аз намирам един малък проблем 2000 не се дели на 150 😂😂😂. Математика-статистик нещо се е объркал или верно е гледал някой да му плати сметката.  
За мен от двамата по-комплексираният и токсичен човек определено е Виктор. Беше се подготвил систематично точка по точка какво да каже, за да я изложи максимално, в това няма нищо мъжкарско. Дениз доста говореше за пари да, но защото това поредната партенка в образа му - не тя крещеше - за милиони няма закони, не тя парадираше цял сезон с пари и часовници.
Искрено се забавлявах на случките ( защото са били две) със сметката на РД на Габи и на партито, когато независимо кой пие и какво, Виктор ходил да събира от всички по 150 лв/човек. Това го разказа и Виктория, която каза, че е пила една вода, загатна го и Габи. Това ми стига за него.
А буля Криса е същата бръмчалка като другите, язък й за образованието, тя иска да е известна и да е с известни, пък какво прави с тях не знам, има сексапил на дървена маса.

Общи условия

Активация на акаунт