🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 620
  • 3 168
  •   2
Отговори
# 1 845
2000 лв за Белведере, 2 бутилки? Xaxaxa....егати пияниците. Цял сезон се изтъкват колко пари имат, сега не си плащат сметките... жалка история.

# 1 846
Чак ми е противно.. 2000 хил лв за 2 шишета водка Grinning .. И какво накрая Найден ли ги е платил или Виктор със събраните средства Grinning

# 1 847
До колкото схващане, тези две бутилки водка си вървят с масите и покриват задължителната консумация.

# 1 848
Тези няма как да са по-смешни!!! 😅😅😅

# 1 849
Ето малко от сметка-гейт Money

# 1 850
Е то знаехме, че момичетата са евтини. Просто Виктор, примерно, има претенции за възможности

# 1 851
Ох, и аз се обърках с тези сметки вече. 😁

# 1 852
Скрит текст:
Викторче, страхотен си, много хубав и ПОНЕ 1.90 висок, топ снажен милионер!
С високи обувки Grinning
Върху табуретка!!!
С вдигнати ръце! Joy

И чадър ☂️

ХАХАХА, разбихте ме!
Ама много сте лоши, беее! Ще докарате нов комплекс на момъка! Гледайте си самотното съществувание с котките и не се закачайте с него. Подозирам, че по цял ден гледате снимката му в Инстаграм, ама няма да ви огрее, хииич не се надявайте.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 14:37 от usmihni_mi_se

# 1 853
От цялата работа акцентът е,че Дениз и компания не са искали да платят( според Кристина), не са дали за задължителната консумация, а в същото време били седнали на тяхна маса/сепаре.
Дениз в подкаста,каза,че изрично е платила с отделна сметка.
Кристина пише,че Дениз била излязла на дискотека без пари Simple Smile))
Такива работи Simple Smile)))

# 1 854
Виктор ако е изпил едната бутилка водка, редно е да си я плати.. Grinning sorry Grinning ама да де, той само в предаването пиеше.. по принуда Grinning

# 1 855
Не знам дали Кристина твърди това,но Дениз си го каза в Надкаста,че е нямала пари в себе си, не си знаела ПИНа (ти,която знаеш колко пари струват долните гащи на половината ти чичаци паричковци,ама ПИН-а не ) и някой друг й бил платил сметката.

Ето с какъв манталитет тези бръмчалки обикалят. Нямат една стотинка в джоба и намират за съвсем в реда на нещата някой глупак да им плаща харчовете. На другия ден била се изплатила...що ли не вярвам?!

Не разбирам какво не се разбира за сепаретата. Виктор, Криси и някой си Найден се ангажират с 2 сепарета,като всяко е 2000 лв + отделно допълнителни пари за лична консумация. Найден и Виктор са ги платили и после минават през хората,за да си вземат парите. Същите тези хора,които стоят на сепаретата.
Друг път да си знаят, повече никаква организация да не правят,защото дребните тарикатчета все ще искат да се измъкнат от плащане.

# 1 856
Виктор ако си е изпил едната бутилка водка, редно е да си я плати.. Grinning sorry Grinning
А той я е изпил по задължение Innocent жертвал се е. Тези две бутилки са били задължителни да ги платиш за сепарето, дали ще ги пиеш или не, плащаш. Stuck Out Tongue Closed Eyes Sweat Smile

# 1 857
Ако сметкат им беше примерно 1200 и трябват още 800, за да се покрие минималната консумация за масите, тогава разбирам тези 800 да ги делнат между всички.
Обаче, при все, че общата консумация надхвърля минималната, според мен е редно всеки да си плати каквото е пил + едни 10% отгоре за бакшиш.

А това с картата и пина е било от дискотеката след рождения ден на Габи Бланко, не на прословутото парти за финала

# 1 858
Петър в предаването не го понасях защото всичко, което говореше ми звучеше като декламация. В Надкаст обаче ми хареса.  Но защо не го попитаха за "тая малоумната..." и за други неща...малко скучновато.
Фифа и Йовица очаквана развръзка. Йовица жив да го ожалиш. Имах чувството, че ще се разплаче. Тя  в началото се опита да се държи видро, но после не успя да скрие неприязънта си.

# 1 859
https://www.facebook.com/reel/1375520744298604?locale=bg_BG

Кристина с английско произношение........ще ви призлее........

Общи условия

Активация на акаунт