🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 616
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 1 920
Голяма претенция Дениз с претенции за от милионер нагоре живее в Люлин 2. Това му се нарича лош бизнес план.

# 1 921
Ама моля ви се, водил я на Велинград, ама те сигурно и отстъпка са им направили, че да ги рекламират.
Виктор не можел да приеме миналото й???? Влязъл е в Ергена да търси жена, не в игри на волята, не в кулинарно предаване??? С тоя тефтер, бал такива го влекат, ама му е скъпо и го е срам.
И ако се абстрахираме от професиите им и касовите бележки и цялото ниво, то никога няма да направя семейство с мъж, който не би ме черпил едно питие, едно сепаре или изобщо каквото и да е, би ми викал управител, полиция и прочие. Не ще го съсипя,  ми не знам какво просто. Мъж??? И този скачаше да обижда на гей други хора...
Милион пъти предпочитам политкоректния Петър, да. Не е лицемер, а възпитан.

# 1 922
И аз не разбрах кой е Найден.

# 1 923
  • София
Ама какво семейство с мъж, който не би черпил питие?? ВикторО няма никакво намерение за семейство с Вика, Дениз, Люса и подобни. Човекът е платил за Криса, което е в реда на нещата. За другите пиявици, които отиват на бар без пари и незнаещи пин-а на картата си, но с претенции да им се плати сметката, не е длъжен да плаща. Какво семейство, какви 2.5 евро?

# 1 924
Киара каза, че след предаването Краси разсъждавал колко ли струва този пръстен и предложил да заложат пръстена в заложна къща и да си разделят парите. Той каза "глупости" и предложи да се подложи за детектор на лъжата.

Краси каза "е аз не съм Краси Пайнера, да й продуцирам и спонсорирам клиповете". А тя твърди, че причината за раздялата е, че след някакво участие в заведение му звъннала и не й върнал обаждане една седмица. След това бил с приятели на море и не й обърнал внимание.

Пуснаха и малко от най-новата й песен "Флиртаджийка", Краси вика "типично за нея правена" Grinning

# 1 925
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Информирах се от вас за сметка гейт и не мога да реша дали да се смея, или плача. Как може такова падение на хора с огромни претенции, самочувствие и пари (ама всичко е уж). В тези заведения се плаща за маса, която включва определена консумация. Никой не е длъжен да плаща цялата маса или консумацията на друг. Дениз си забравила пин кода на картата, да бе да. Селски номера и пинизи и където мине номера, очевидно не е минал и е трябвало да се бръкне. А, големия баровец "за милиони няма закони, за кокошка няма прошка" ако наистина беше такъв изобщо нямаше да му направи грам впечатление и щеше да плати без дори да му пука, а не гаджето му сега да развява касови бележки. Положението е хвани единия, удари другия, третия сам ще падне.

# 1 926
  • София
Това с Пина е от съвсем друг случай, сега драмата е, че е била на отделна сметка и е платила само нея. Други от жените не са си платили дори консумирането, но там няма личен конфликт и не е интересно.

# 1 927
Ама моля ви се, водил я на Велинград, ама те сигурно и отстъпка са им направили, че да ги рекламират.
Виктор не можел да приеме миналото й???? Влязъл е в Ергена да търси жена, не в игри на волята, не в кулинарно предаване??? С тоя тефтер, бал такива го влекат, ама му е скъпо и го е срам.
И ако се абстрахираме от професиите им и касовите бележки и цялото ниво, то никога няма да направя семейство с мъж, който не би ме черпил едно питие, едно сепаре или изобщо каквото и да е, би ми викал управител, полиция и прочие. Не ще го съсипя,  ми не знам какво просто. Мъж??? И този скачаше да обижда на гей други хора...
Милион пъти предпочитам политкоректния Петър, да. Не е лицемер, а възпитан.
Само дето едно питие не прави 2000 сметка Joy

# 1 928
Киара каза, че след предаването Краси разсъждавал колко ли струва този пръстен и предложил да заложат пръстена в заложна къща и да си разделят парите. Той каза "глупости" и предложи да се подложи за детектор на лъжата.

Краси каза "е аз не съм Краси Пайнера, да й продуцирам и спонсорирам клиповете". А тя твърди, че причината за раздялата е, че след някакво участие в заведение му звъннала и не й върнал обаждане една седмица. След това бил с приятели на море и не й обърнал внимание.

Пуснаха и малко от най-новата й песен "Флиртаджийка", Краси вика "типично за нея правена" Grinning

Grinning

# 1 929
Виктор дори да беше милионер, трудно би бил харесван. Освен срещу заплащане. Но той се стиска. Петър, дори Йовица, имат много повече шанс.

Между другото когато казаха за тефтера и бройките първата ми мисъл беше, че и той е бил момче на повикване в някой момент и оттам е тръгнал с бизнеса, все пак до преди 5 години да нямаш пари за боксерки и после да носиш ролекс малко ми е съмнително. Нали никой не вярва, че той е някакъв гении и е забогатял със образованието си по статистика и икономика?
Виктор в предаването каза, че на всичко се учел от Youtube Grinning

# 1 930
Счупиха тъпомера с тази сметка. Всички! Няма права страна. Виктор с очакването, хората на една вода, да плащат наравно за неговите водки, Дениз за това, че не носи кеш и си "забравя" пинкода. Веднъж ѝ се е случило да иска заем от приятел, но не си е научила урока и втори път излиза без джобни. Ми, не е ок. Не ми се е случвало да плащам сметка, когато съм на среща, но абсолютно винаги имам  достатъчно пари в брой в себе си, за да мога да реагирам подобаващо, ако се наложи. Най- мизерното в цялата история е, че участниците в нея оставят усещането, че им е приятно да газят в калта, с която се замерят.

# 1 931
Какво значи Дениз си платила нейната сметка ? Точно тя едва ли не знае, че се плаща за маса, има минимална консумация и т.н. Много добре е знаела, но е решила да се прави на паднала от небето. Криса и тя в желанието си да изясни ситуацията, много се излага. Нито пиявиците, нито Виктор и Криса са постъпили правилно. Не може да обвиняваме за всичко Виктор, само защото не ни е симпатичен, а за нахалството на Дениз да си затваряме очите.

Найден е човек от продукцията, който е приятел с повечето участници, по техните думи.

Не вярвам изобщо на Киара, че Краси е поискал да продадат пръстена. Но вярвам, че Киара е имала очаквания от него да й плаща клиповете.

# 1 932
Виктор в предаването каза, че на всичко се учел от Youtube Grinning
Няма проблем да не знае или да не може, няма проблем и да не е богат. Но е огромен проблем това, че е куку, че е извратен, че е нарцисист, самонарича се Виктор Трети (профилите кръстени Viktor.3rd), татуирани драскотини на гърба, огледала на стената, чекмеджета със s*x играчки и най-бруталното... тефтерче, в което си пише бройките и с подробности коя как го правела! Това са тежки девиации. И огромна червена лампа за всяка, която би се захванала с него занапред.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 11:55 от diziler

# 1 933
Криса ви е разочаровала, защото мълча като пукал цяло предаване и остави впечатление за малко по-интелигентна от другите, но всъщност не е, същия дол дренки е като ало-момите. Докато беше с Петър изглеждаше жена с класа, но откакто е с Виктор явно се отпусна и се почна със селските прояви като него, това със сметката е голяма излагация.
Петър каза нещо много хубаво в Надкаст - трябва да държим сметка, че ни гледат хора и деца и не можем да си позволим да се държим просташки. В този смисъл той сигурно има какво да каже, но предпочита единствен от всички да държи ниво и да бъде джентълмен, айде няма нужда всички да са "нелицемерни", и да ни показват какви златотърсачки и комплексари са.
Точно, мен това ме разочорова. Петър поне мисли в перспектива и за кариерата си, като най-вероятно е единственият, който ще го дават и по телевизията (може би) и в постановки и ще бъде известен и след предаването с професията си.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:05 от BobbyDyl

# 1 934
В Надкаста Петър доста се постара да изглежда възпитан, културен, политкоректен и много му се получи, няма нито един лош коментар, явно добър актьор😅 И Криси си мълчи, не казва причината за раздялата, ако беше Дениз щеше да каже всичко, тази не разбирам защо го пази, но и така е ясно,  нека този лъже колкото иска.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 12:12 от Альона А

Общи условия

Активация на акаунт