🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #14 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 198 002
  • 3 168
  •   1
Отговори
# 2 970
И на мен Петър ми е много фейк. Все едно декламира репертоар. Ами такъв дори не мога да го коментирам защото не е себе си. ИИ също може да бъде супер културен, точен, разбиращ и пр. Мога да коментирам човешки прояви - добри или лоши, но човешки. Петър ми е изкуствен интелект. Кой го знае какъв е истинския Петър. Видяхме го как в един от малкото спонтанни моменти забравяйки за камерата нарече Кристина "тая малоумната.."  докато настояваше за интимност...айде не ми го хвалете толкова тоя фалшивия.
И недоумявам как толкова жени вътре са го харесвали. Явно просто другите мъже са били хептен зле.

# 2 971
В последните реалити предавания, които гледам, доста жени ми харесват чисто визуално, а мъжете хич.
Като започна "Любов в Рая" мъжете направоо.. ни 1 не харесах. А жените повечето са доста симпатични, добре сложени, поддържани, красиви, с хубави тела. От мъжете нито 1 нямаше да хване око, айде освен близнаците.
Един Орлин да кажем, дето го бяха набелязали няколко в началото или пък Петър.. въобще не са мой тип.

# 2 972
От мъжете (но не толкова на външен вид) ми харесаха Стоян Ву и Лъчо. На външен вид (само) близнаците. Никой друг.

# 2 973
На мен ми харесват само Калоян и Орлин и то нали от наличното. Близнаците изобщо ама изобщо не ми грабнаха окото.

# 2 974
От мъжете визуално само близнаците и Калоян ми бяха симпатични.
Като характер може би единствено Денис и Лъчезар бяха наистина мъже ако това което представиха е истината.
Лъчо с характера си изглеждаше симпатичен но не видяхме много от него.
Денис също ми хареса в Надкаст

# 2 975
  • Пловдив
Аз съм изненадана, че въпреки съществуващото напрежение между тях и характера на Габи, те двамата с Калоян бяха доста по-културни. Да коментираха нещата в подкасти, но някак не изпаднаха толкова, да Габи пускаше в Инстаграм доста неща насочени към Калоян, но спря, а всъщност нещата не бяха с подробности, а изразяваха нейното разочарование, а той изобщо не влезе в обяснителен режим и не взе да вади кирливи ризи, да обяснява каква е Габи, а там материал може би има. Докато трите "най-стабилни двойки", като изключвам Петър, се надпреварват какви кирливи ризи да извадят. Тотално паднаха в очите ми всички участващи, една Филипа можеше да си спести това унижение. Да не говорим, че щом е допуснала да е с мъж, който чисто физически й е неприятен, а явно и с недобра хигиена, това говори зле за нея. Кристина и тя се влачи по кастове с Виктор и приглася, вместо да си замълчи. Виктор се занимава с Дениз, което е ужасно, вместо да се посвети на новата си връзка. Йовица и той навсякъде. Пропуснах Киара и Краси, които също не избягаха от същността си. Много ниско ниво на участниците. Интересно ще ми е да видя подборът на момите за новият Ерген, дано има по-нормални момичета. Самите ергени също се надявам да са читави, дори визуално да не ми допадат се надявам да не са тип Краси, че тогава ще е тъжно.

# 2 976
  • here and now
Ако Калоян беше решил да ѝ влезне в тона на Габа, щяхме да гледаме  същите циркове. Просто е по-интелигентен или не му пука, евала за което..

# 2 977
Дано не е само пиар, защото са ми симпатични:

P.S. Честита Коледа на всички 🎄

# 2 978
Наталито много е превтасала. Не, че не беше в ЕЛР, ама...

# 2 979
Според мен като цяло целият каст от мъжете (с изкл. на близнаците) бяха изключително грозни. Никога не бих ги погледнала. 😄

# 2 980
MissBabyJane, а какво ще кажеш за новите трима? Joy Вече тече реклама: "Скоро по btv".Grin

# 2 981
Според мен като цяло целият каст от мъжете (с изкл. на близнаците) бяха изключително грозни. Никога не бих ги погледнала. 😄

И аз това исках да кажа хаха Simple Smile

# 2 982
И за чий да вкарат хубави?
Да попаднат на Бланко,  Шермин , Виктория и Блага ли? Не го желая и на най-големия си враг Joy

# 2 983
На мен визуално ми харесаха само Петър, Орлин и Калоян.
Новите ергени са грозновати с неприятно излъчване. Рекламата е с гласа на Наум, няма да се отървам от него явно и следващия сезон.

# 2 984
Причиних си Виктория при  Чакала и този коментар, който някой е написал отдолу ме разсмя с глас:

"Колко е сладичка Виктория - най-големият хейтър е написала книга против хейта 😂 ако й се беше получило да стигне до финал с някой сега щеше да напише книга "Гний в ада, тъп, малоумен изрод", в която описва как приема една любовна раздяла без лоши чувства 😂"

Общи условия

Активация на акаунт