Пъзели 71

• 22 560
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Айде и моите 5 цента за изписването на темата.
Rue de Village - Castorland 1000

# 631
Good loot 1000 - Jacek Yerka, Port

# 632
А така, с дружни усилия ще успеем Grinning
Ама пишете и някакви други неща, че тооо само със снимки трудна работа Smile
Но аз си имам запаси и продължавам де

The Greatest Disney Collection vol.2
9000 части общо
Trefl Prime

И целият съединен

# 633
Никакво време не ми остава за редене Disappointed, а имам още доста не отворени. Все пак успях да наредя този

# 634
Добра идея е да си полафим даже и без готови снимки. Аз в момента редя един 1500 с мини части на Castorland. На тази марка и стандартните части са по-дребни от стандартното, така че можете да си представите минитата. Свиква се, но все пак е дразнещо. Вече наредените участъци изглеждат много еднородно и красиво благодарение на малките части, щях много да се радвам на това, ако имах намерение да го рамкирам.

В Озон постоянно зареждат пъзели, много от тях ми харесват, но като си помисля, че ще ги получа и ще им търся място, ме домързява и не ги поръчвам. Иначе, като гледам тенденциите, съм се подготвила това лято да видя във Фб много пъзели с капибара в най-различни пози.

# 635
  • София, България
При мен се случи нещо адски странно. Бях си купила 7 HOP-a от 250 части още преди 6-7 месеца, в интерес на истината са доста готини и не чак толкова лесни. Редя си аз от време на време по 1 за разтуха и стигам до един, който вече го бях давала на Сали да го реди. Та отварям кутията и виждам бележка на английски, на която пише missing piece. Писах на Сали и тя ми потвърждава и даже ми праща снимка, на която даже липсват 2 части почти една до друга. Тегля една на продавачката, даже й писах, а тя ми предложи да ми прати някакъв друг пъзел, но на мен не ми се занимаваше, нареждам го............... няма липсващи парчета. Не съм намирала парче в кутията, не съм ровила между пликове, нищо, Няма такава мистерия.

# 636
  • София
Сега, ако искаш да обясняваш какъв съм заплес, направо си го кажи 😂 Но наистина, много странно, хайде, аз съм достолепна баба, но английската мома къде е гледала.

# 637
  • Варна
Какво зареждат в озон? Нещо ново ли има? Напоследък съм ужасно разочарована от картинките на новите пъзели. Това, разбира се, не е по вина на озон, те хората само продават продукцията на производителите, но определено купувам по-малки количества от преди. Особено Блек сий много ме разочароват с новите си картинки, не знам кой ги одобрява...

# 638
  • София
И аз съм разочарована от всичко ново, затова поръчах миналата седмица класика - енканто, от старите магнолии и дървен Joy

# 639
HighSpeed, сега са заредили Clementoni, Jumbo и Falcon, оня ден - Castorland, периодично през няколко дни слагат някакви нови на Trefl и сякаш на Ravens. А също така добавят някакви непознати за мен марки от типа на Flame Tree, Laurence King, Good Loot и още и още... Те са скъпи (без Good Loot де, те са евтини май) и няма да ги купя, но създават усещане за изобилие и някак ме настройват на вълна да следя какво още ще добавят. Grinning Black sea добавят за pre-order, но особено качени накуп ми бият на голям кич. Но на другите марки ми харесват разни картинки.

Всъщност, не знам къде най-лесно се следят новите пъзели, аз гледам тук https://www.ozone.bg/pazeli-2d-3d/pazeli/2d-pazeli/?p=4 кои са отбелязани като "нов продукт", но може да има и друг начин.

Последна редакция: ср, 03 юни 2026, 14:18 от Delta_12

# 640
Хепи, на много добра цена са дошли, браво Smiley Аз Енкантото си го взех на почти редовна Smile
Иначе вкъщи е страшно, затрупана съм отново и вечната ми дилема е дали да редя пъзелите, които съм купила от озон понеже много ми харесват или тези, които съм взела втора употреба и някак има по-голяма вероятност да се разделя с тях след това. То очевидно наблягам на второто, но пък новите ми пъзели си стоят запечатани Smile

Мона Лиза, голяма мистерия наистина, подозирам, че някой си прави шега Satisfied

# 641
Редувай ги:) И не задържай, че кога пак ще ги редиш, все излизат нови.

# 642
  • Русе
При мен се случи нещо адски странно. Бях си купила 7 HOP-a от 250 части още преди 6-7 месеца, в интерес на истината са доста готини и не чак толкова лесни. Редя си аз от време на време по 1 за разтуха и стигам до един, който вече го бях давала на Сали да го реди. Та отварям кутията и виждам бележка на английски, на която пише missing piece. Писах на Сали и тя ми потвърждава и даже ми праща снимка, на която даже липсват 2 части почти една до друга. Тегля една на продавачката, даже й писах, а тя ми предложи да ми прати някакъв друг пъзел, но на мен не ми се занимаваше, нареждам го............... няма липсващи парчета. Не съм намирала парче в кутията, не съм ровила между пликове, нищо, Няма такава мистерия.
Ако в пъзела има нестандартни части,каквито мисля,че  HOP имат,единствения вариант,който ми хрумва е парчетата да не са подредени от Сали правилно.Сравни снимката на Сали с твоята,погледни всяко парче кой къде го е сложил и ще разгадаеш мистерията.
Малко объркано обясних,дано си ме разбрала

# 643
  • София
Зори, аз ги сравних, всичко е точно. Освен парчетата  да са били в кутията обърнати, да са се сливали с дъното и да не съм ги видяла. А и имаше бележка, че липсва парче, значи изобщо не съм се затормозила да търся. А, бе, резил отвсякъде 😂

# 644
  • София
Влизам си да видя нещо нови и хоп 10 нови мнения а сега де Simple Smile
от известно време не съм купила нищо ново, но имам пълен багажник за продаване с големи пъзели обаче стари колекции. искам да ги проверя за липси и ще пускам.
редя си последния плик на Трефъла и после имам един 9000 Равенс.

Общи условия

Активация на акаунт