Пъзели 71

• 590
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
И моите наредени са малко, но нямам си на идея колко са. Иначе купувам, онзи ден уважих Озон с 2 пъзела, една маца за мен и един на Елза и Ана за внучката. Милата, когато дойде вкъщи все реди Соник и Бен 10. Та й взех да има момичешки.

# 16
The Garden Centre - Falcon 1000

Фалкон неусетно се превърна в любимата ми марка, особено сега с по-малките кутии, хартиените пликове и красивите нови изображения.

# 17
От мен точно 50, от които 45 пътуващи!

# 18
  • София
Сезона на коледните пъзели
Ravensburger - Merry Christmas 1000p

# 19
Yin & Yang Realm of marine animals
Schmidt, 1000

# 20
Campfire Romance Under the Stars
1000 части
Schmidt

Мислех си, че и този като вчерашния е на Ейми, но се оказа, че бил на Ларс.

# 21
Аз тази година съм наредила 42 пъзела. Евентуално до края на годината мога да наредя още 1-2

Тези двата ги наредих преди време. Остана ми още една загадка и мисля да приключа за известно време с тях, че, колкото и да са забавни, взеха да ми омръзват.
Jumbo Original 1000 части - New Year Resolution

Нареден в скрит текст:
Скрит текст:

Jumbo Original 1000 части - Late Booking

Нареден в скрит текст:
Скрит текст:

# 22
Ван Гог 1000 Bluebird

И два Фалкона , който минаха през мен благодарение на Мимок и Евето, от 24часовия маратон. Тук напълно споделям предпочитанията на Евенце, Фалкон са ми от любими по любими.

Хепи, супер е тоя Gibson

Срам не срам, аз ще ударя и сигурно подмина 200 пъзела за тази година, в момента съм на 198. Joy

# 23
  • София, България
Новите Фалкони приличат невероятно от към картинки на eeboo.

# 24
  • гр. София
През януари ще има състезание - Пъзелмания в озон. Сигурно сте го споменали.

# 25
  • Варна
Black Sea Puzzle 1000 - Winter Playground

# 26
Моите наредени пъзели за тази година са малко - точно 20. Ето го най-скорошния:

А току-що си харесах много един Trefl:

Видях го в Пъзелмания, дано го заредят и в Озон.

# 27
  • Варна
Наредените пъзели са малко, може би 10-на, но затова пък купените са много. От анкетата се замислих, че даже не знам колко общо пъзела имам. Е там вече бройката е по-близо до 100 и то купени основно тази година.

# 28
Home for Christmas
1000 части
Ravensburger

Подкарах ги на зимни, но не знам още колко имам. Чудя се дали да не повторя и някои от минали години, които си пазя, точно коледни имам доста май и все много си ги харесвам.
Но съм запазила и малко Диснита да поредим с детето ваканцията, че трябва да тренира за пъзелмания Satisfied

# 29
  • София
2/3 500 части Gibsons Frosty fauna
Winter Watchers

Изкарах си снимките на пъзелите, които съм редила, трябва да ги донаредя в албуми тези дни и ще ги преброя. Стана ми интересно и на мен.

Общи условия

Активация на акаунт