Пъзели 71

• 19 071
  • 652
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добро утро, тези дни нямам никакво време за редене, но чета и следя сайтовете Joy
За тези с малки дечица днес в Озон:

# 601
  • София
в озон пуснаха 3пъзела за 25евро

# 602
Poppy - Anatolian 1000

# 603
  • София
Да се отбележи от промоцията на Озон не съм поръчала нищоооооо
Да покажа малко наредени пъзели

В скрит текст качвам от загадките на Трефл

Скрит текст:
Скрит текст:

# 604
  • Варна
Евето "Да се отбележи от промоцията на Озон не съм поръчала нищоооооо
Да покажа малко наредени пъзели"
Аз - обратно, отчетох се с 3 броя, но не мога да покажа нареден.. Satisfied

# 605
  • Варна
Еве, този скритият, ще го продаваш ли?

# 606
  • София
Не мисля да го пазя, аз имам и останалите 3 😁

# 607
  • Варна

Ами, ако не си предвидила някаква друга съдба за тях, имам интерес към всичките четири. И не бързам Simple Smile

# 608
  • София

Ами, ако не си предвидила някаква друга съдба за тях, имам интерес към всичките четири. И не бързам Simple Smile
Няма да ги пазя така че като съм готова пиша.

# 609
Нареждам се след теб, само ако няма да ги пазиш Laughing И аз не бързам Laughing
Зарината та съм, та не ми трябва нищо, ама така ако е с перспектива може и да се навия Laughing

# 610
Ооо, на тази серия ми беше много интересно какви ли ще са им картинките и рових в нета да видя, но нищо не открих, та благодаря, че сподели. С интерес ще чакам и другите Heart Eyes
От мен последния пътуващ на Флорика, който след 1 година стигна и до мен, и то в учудващо добро състояние Grinning

# 611
  • София
Фалконите не са никак лоши като качество. Единствено някой картинки не са ми по вкуса Simple Smile
Загадките ще ги наредя за да отлетят към Варна. Отново пъзелите са повече от мястото в гаража. Щом вече и под бюрото е работата има един кашон Blush

# 612
  • Варна
Дами, имам за подаряване 2 комплекта фиксиращи стикери и една тубичка лепило за пъзели. За варненки става с лично предаване, а за "провинцията Stuck Out Tongue" мога да ги изпратя с BoxNow.

# 613
  • Варна
Cobble Hill 500 - D20 Dragons

# 614
KS games, 1000 части

За първи път редя нещо на тази марка и много ми хареса, главно защото съм голям почитател съм на стегнатата сглобка. Кой каквото иска да ми казва, но си е голям кеф да мога да си пренасям малки секторчета, в този случай дори и две парченца само да бяха, си стояха заедно. Като беше готов пък без да исках го бутнах рязко, половината излезе извън масата, наклони се надолу, но пак не падна и едно парче. Картината беше много красива също. Единствено може би ми се иска да е малко по-гланцирана повърхността, твърде е матирана, но това не е толкова важно.

Общи условия

Активация на акаунт