Декемврийски книжен клуб - 2025

• 2 149
  • 57
  •   1
Отговори
# 45
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, читателският клуб все пак е за удоволствие. Не бива да се сърдим на никой. Все пак когато можем, е хубаво да се съобразяваме и да си помагаме, за да намерим книгите. Аз лично съм чела две от книгите, имам ги хартиени. За мен няма значение, но е хубаво всички да можем да прочетем книгите от предложенията и без това не сме много хора в клуба Sad

# 46
  • Карлово
но е хубаво всички да можем да прочетем книгите от предложенията и без това не сме много хора в клуба Sad
Ааа, не се знае, някои си четат анонимно. И аз бях така, миналата година.

# 47
Е, щеше да е хубаво да има и такива, които да се включат, да не е само анонимно Simple Smile Ние не хапем Simple Smile

# 48
  • Карлово
Е, ама като са срамежливи. Повече менения, повече гледни точки би било по-инересно за всички, но... не на всички ни се пише явно.

# 49
Да, на мен лично би ми било интересно да се обсъди от повече хора.

# 50
Момичета, читателският клуб все пак е за удоволствие.

Да, това е една от най-уютните теми. Надявам се да остане така.

Имам "Прокълната земя" на хартия, така че не мога я споделя. И аз бих искала да видя повече хора!

# 51
Най-любими четящи,
За първи път си позволявам еднолично да посоча книга в такава ситуация - намерих "Лавина" и "Дете на времето" в Читанка. Нека книгата за януари е "Лавина", за другия месец ще остане "Дете на времето" или каквото друго решим с дискусия, за да не губим повече време сега. Знаете, нямам никакви пристрастия, изборът е на случаен прицнип.

https://chitanka.info/text/2744

За огромно мое съжаление не мога да участвам и наполовина толкова активно тук, колкото ми се иска. Животът с новородено и малко дете пасти да яде пред живота с болно малко дете докато се опитваш да опазиш новороденото Simple Smile Благодаря ви за повече от щедрото разбиране!

Относно изборът на книги - да, първоначално идеята беше да може да се намират лесно от хора тук и в чужбина. Да, в началото, ако си спомняте, четяхме и на англйиски. Предвид развитието на групата стана ясно, че най-много коментари, ако изобщо има такива, са за книги, които се намират свободно на български. Не че сме нямали и фалове сред книгите с по няма и 1 пълна страница тема Simple Smile Шанс.
Можем да си направим отново експеримент и да сложим "Прокълнатата земя" за февруари, за мен не е проблем. Че и на английски я има. Но не можем да задължим хората, които дават предложения, да проверяват предварително Simple Smile Мога да се опитам аз да проверявам на обичайните места като ги пускам и да ги описвам в анкетата като "ей тая книга, ама да знаеш, че я има само на английски" или "другата, ама я има само на хартия". Ако са 4-5 книги, както обикновено, няма да отнеме безумно много време.

Кажете си, споделете Simple Smile Вокс попули Simple Smile Довечера ще пусна нова хубавичка тема, това ми е медитацията веднъж месечно Grinning

# 52
Inferiya където можем и който може, ще помагаме за книгите. Има толкова много възможности да се намерят. Неприятно е, че се дават идеи за книги и после хората, които са дали идеите хич ги няма. По-трудно е да се намират по-нови книги, но пък където и както можем, така ще процедираме. Това е за удоволствие, а не да се тормозим.
На мен лично избора на книга ми харесва Simple Smile

# 53
Да, искрено се надявам никой да не го приема като нещо задължително и на всяка цена. Както казва М, когато ме удари fight or flight режима - положението е типично, не е критично Simple Smile Ако и в четенето си вкарваме стрес то какво друго ни остава Simple Smile
Между другото се изненадвам, че никой още не е предложил Алхимизирани Joy

# 54
Ааа моля те, не давай такива идеи, че ще трябва да я четем два месеца... Sweat Smile
Не бях се сещала за Блага Димитрова от години, толкова са й хубави романите, така че с удоволствие ще чета сега.

# 55
Привет.
Аз самата, като не можах да намеря нито книгата с най-много гласове, нито тази, за която гласувах, еднолично си "предписах" Smirk Лавина, защото това ми беше следващият избор. Така че нямам проблем с предложението ти, Inferiya.
Четенето наистина трябва да е за удоволствие, а не за отмятане на поредната бройка, за да прочетем 200 книги за година.

# 56
  • Карлово
За огромно мое съжаление не мога да участвам и наполовина толкова активно тук, колкото ми се иска. Животът с новородено и малко дете пасти да яде пред живота с болно малко дете докато се опитваш да опазиш новороденото Simple Smile

Благодарна съм, че дори и с тези ангажименти, намираш време да поддържаш темата.

Пожелавам ти здрави  и само щастливи часове с тях.

# 57
https://www.bg-mamma.com/?topic=1845706
Новата Simple Smile Ще се радвам да продължим и дискусията относно това дали да изберем "Прокълнатата земя" на за следващия месец, при положение, че я имаме само на английски или трябва да се намери на хартия. Предвид, че беше с три гласа смятам за честно, ако 3ма души пак кажат "да" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт