Отговори
# 195
  • Виена
здрасти на всички мамчета  Hug
 НИе тъкмо се приспахме и аз набързо да се разпиша Flutter
 Незнам вашите бебковци как спят,ама моят бебок си спи още като малко бебенце.На всеки 2 часа спи по 40,50 минути,а следобед си лягам с него и си го гушкам  Heart Eyes и спи по 2 часа,ако не легна до него спи по малко.
 Ние вече си имаме 4 зъбчета и втория кучешки изби,а преди малко като ми се озъби  Mr. Green и ми се стори,че и предните отгоре са побелели  Shocked много зъбки му излязоха и то доста набързо.Поне не ми е кисел и дано така всичките си излезнат без проблем  Praynig.
 Каката изкара варицелата и тя сравнително леко,ама пуста му и градина,хем е още на антибиотици,а от снощи буха една кашлица   Close,няма оправия.
 Добре Дошла на новата мама galy  Hug
 Коте дано леко изкара бебко варицелата,ако е това  Praynig,защото на една приятелка тука каката и я хвана от градината,предаде се на бебко,че на таткото(и той не я билл карал като малък) и общо взето таткото я изкара най тежко.Ама и бебето имаше много пъпки и даже му останаха 3 на лицето и не искат да се махат  и тя се притеснява и каза,че ако не се заличат след време ше му ги махали белезите с лазер  Rolling Eyes

# 196
Евелинке фаштай влака, самолета, автобуса, яхвай колата.. зараза имаме у дома не е шега работа ..
Започва цирка, за сега поне няма темп и не го сърбят

# 197
  • Откъм Варната
Зеле щи дърпам ушите, що не си дигаш тилифоната бря  Naughty

Коте да зема да дода и ние да я лепнем таз шарка, че да ми е мирна главата после, ши взема да питам педката и ако разреши чакай гости  Mr. Green

# 198
Mila71, вече си в списъка (та даже и в статистиката като бебче, родено на термин).  Laughing
Galy, голям юнак си имаш. Браво!
Теди, вие сте направо за завиждане с този сън! Пу-пу...

Последна редакция: пт, 27 апр 2007, 20:09 от sleepy

# 199
  • Варна
Буба , честита ви годишнина!Любов , щастие и радост дълги години занапред! По този повод ние с моя мъж тези дни празнуваме 6 години заедно , нищо че сме женени от по-малко от година  Wink
Добре дошла на мама  galy ! Този твой бебок е цял шампион! До вас моя дребчо ще е като малък клечо  Laughing Да е жив и здрав!
Да е жива и здрава и бебе Калина!Честита и месечинка!
Моят дребосък откак разбра как става точно обръщането и няма спирачка вече. Обличането ни е едно гонене по дивана , само се върти и гледа да си докопа играчките и каквото друго му попадне под ръка . Утре пристигат моите родители  . Да видим как ще се представи пред баба и дядо , че смятаме да забегнем някъде едната вечер , че не сме излизали двамата вече повече от месец .
Лека и спокойна нощ на малки и големи! smile3524 newsm46

# 200
sleepy, аз ще си призная без бой, че ние вече ходим на кухня!Взимам му супичка, а и като го захраних с попара вече за къде да чакам.Слагам в супичката или яденето малко сухар, ако ми се стори едро го пасирам и си хапваме.Отначало не ги харесваше, но явно беше свикнал с готовите.С времето и тях започна да хапва Peace.

# 201
Мишка, аз като започна да вземам от другия месец, ще му давам по няколко лъжички да свиква. Като се замислих само кисело мляко не съм давала (само на върха на кафена лъжичка, но не го броя), но пък за сметка на това хапва сирене, краве масло в попарата, в пюретата.
Знае ли някой дали слагат прясно мляко в яденето от кухнята? Че май за прясно мляко е раничко.  newsm78

# 202
  • София
Коте, за около 4-5 дни е чудото. Дано я изкара леко Praynig Flowers Four Leaf Clover
Мамо, Гали, браво за мерките на бебо. В тежката категория сте Party.
Теди, дано са безпроблемни и останалите зъбки Praynig.
Мишка, мисля, че за децата, които са на АМ  не е рано за кухня. Особено, ако са захранили с повече зеленчуци и месо. Дани по това време също беше.
За децата с алергии имало специална кухня. Някой чувал ли е нещо newsm78?
Днес дадох на моя юнак да пие сок на Ганчев със сламка Shocked. Цокна си го с кеф Party.
Слиипи, мисля, че слагат в кремчетата. Но не всички ястия имат мляко.
Моя юнак изобщо не спи през деня Tired. Само към 13 ч. и то за 20 мин. И напоследък е голям мрън. Направо не знам какво да правя понякога. И като види чужд човек плаче. Вчера дойде баба ми и толкова искаше да го гушне, ама нъц. Само да направи крачка към него и рев. Само днес, като видя Мира не плака за моя изненада, но сигурно заради Калоян. Няма да се излага, я  Party.
Изненадах се, че ВИП брадър спечели единственият човек, който не беше ВИП Laughing.
Лека нощ, отивам да се гушна с Косето hug. А на вас сладки сънища Hug!

# 203
Момичета на тази тема съвсем и изпуснах края...Вчера четох и бях започнала да пиша,но не би...
Тази седмица имахме среща и с частното и с държавното педи.Частното ми казва,че сме много зле с килограмите и защо съм толкова закъсняла със захранването,а пък държавната ми казва ,че вече сме влезли в графата и не сме много под минимума newsm78.6650 сме вече,66 см
Гледам за попари,супи и сирена говорите.Ние сме далече все още,нищо не тачи напоследък.
Не знам дали е съзнателно,но Андрес започна както си седи в някой ако друг го извика да му протяга ръчички да го вземе. Mr. GreenВуйчо му вчера си умря от кеф Mr. Green
Днес идва художничката,която ще рисува детската стая и избрахме всичко с голям кеф,надявам се да стане хубавоДва часа гледахме каталози,накрая няма да е на Дисни.Започва на 07.05.Като ми прати проекта ще ви го покажа,за да кажете препоръки Mr. Green.
Любопитка,каква си по професия ако не е недискретен въпроса.

# 204
Мишка, мисля, че за децата, които са на АМ  не е рано за кухня. Особено, ако са захранили с повече зеленчуци и месо. Дани по това време също беше.
Изненадах се, че ВИП брадър спечели единственият човек, който не беше ВИП Laughing.
Lovi, така е, защото децата на АМ не могат да си набавят достатъчно желязо, за разлика от децата които са кърмени.Моя също така е с нисък хемоглобин и ми казаха да му давам месце, а и много зеленчуци.
За VIP brother аз лично съм много разочарована.Повече никога няма да гледам това предаване.След ревльото, после глупавата тризначка, а сега тази.Първо беше историята с бебето, а сега сватбата, та и нали продуцента на предаването ходи на почивка в хотела на Здравко.Защо след като Здравко спечели Big brother жена му да не спечели VIP brother.

# 205
Здравейте мамчета!
Не съм минавала отдавна.Ние също сме на късно захранване и сега се мръщим на зеленчуковите пюренца.Всяка нова храна я въвеждам през месец,но се чудя дали да не скъся интервала,понеже се притеснявам,че ще закъснеем за млечната кухня.Иначе Митака най-обича да си цоцка.Вече имаме 8 зъба и с баща му се шегуваме ,че скоро пържолки ще гризе,както е тръгнал.
На всички желаем приятни и слънчеви почивни,празнични дни! Hug

# 206
  • Виена
Добро утро Hug
 И аз исках да питам за прясното мляко кога може да се дава  newsm78.Не,че давам,ама ми е чудно от кога може,понеже на кашата която съм му взела пише да се прави с мляко,а е за над 4 месечна възраст и сигурно е по вкусна,но аз му я правя с преварена вода.
 Тука за съжаление няма детска кухня,но мисля юли месец като се приберем да го запиша в БГ за 1 месец да го пробвам,а и вече ще е голям на 10 месеца и половина.
 Малее няма спирачки мойто дете Heart Eyes.Сега съм го сложила в паяка и то щтръклее из цялата къща и всичко пипа и събаря на земята  Joy,много ми е смешен.
 И си имаме една любима реклама  Flutter.По нова на едни бои / Пастело,боядисвай смело.Само като я чуе това дете и почва да се хили и да крещи,направо умирам от смях с него!Само жалко че няма от къде да му я запиша  Crazy
 За Vip Brother и аз нямам думи,предпочитам да не коментирам.Снощи направо останах като гръмната !
 Днес ще е пак хубаво и слънчево,че направо си става и голяма жегичка.Пожелавам на всички приятни разходки.И ние ще поемаме към някой парк,но след следващия сън,че тука е още раничко...
   love001 на всички

# 207
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!

Добре дошла на новата мама!
Честито на празнуващите по всякакви поводи!

Да помоля майчетата, който правят дом. пюрета - давайте рецепти (за лапад, спанак..). Утре отиваме на гости на баба и там в градината ще има хубави зеленчуци. Как я чакам тази почивка, заканила съм се Ради по цял ден да е навън, ще го прибираме само вечер за спане...., и аз се надявам да си поспа, а баба ще ме поглези с вкусни манджички.

При нас нищо ново. Оставам вече без ръце - това дете все иска да подскача, както стой седнал в мен и се започва едно "рипане" с крака, с ръце, и трябва да го повдигам да поскача.
Аз също качих малко снимки от срещата ни миналия ден. Сега чакаме останалите момичета Peace

Хайде чао засега и ако не пиша повече - весели празници!

# 208
Здравейте момичета Heart Eyes
Ние сме добре,маненката от както се научи да си седи сама на дупето,започна да се заиграва и вече ми е доста кротичка Party така мама има време за всичко Grinning
Два дена и пасирам сурово бананче и много и харесва,яде го с голям апетит.Също така,вчера и сварих два картофа,сложих вътре сиренце и ела да видиш какво става feeding
Аз съм от два дена на диета,пък да видим до кога ще издържа,че хич не ги обичам тези гладувания ама няма как лято идва и вече трябва да се стягаме  261uu
За прясното мляко знам,че след годинка чак или поне след 10 месеца

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 10:08 от gudza

# 209
  • Откъм Варната
...Да помоля майчетата, който правят дом. пюрета - давайте рецепти (за лапад, спанак..). Утре отиваме на гости на баба и там в градината ще има хубави зеленчуци....

Май им е рано за такива зелении, но не съм много сигурна, трябва да проверя

За директна консумация вариш, пасираш ( може и с вилица да го намачкаш хубаво), ако е гъстичко разреждаш с водица, кърмица или АМ и е готово, още са малки, но по нататък може да се добавя масълце, сиренце...

Може като пасираш да затоплиш на котлона и горещо да насипеш в бурканчета, завинтваш добре и надупваш да изстине, после в хладилника или фризера ( като оставяш поне 1 пръст от горе, защото като замръзне се разширява и да не изгърми бурканчето), аз така правя с картофеното пюре, правя повече и затварям по 3-4 бурканчета

Това е...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт