НИе тъкмо се приспахме и аз набързо да се разпиша

Незнам вашите бебковци как спят,ама моят бебок си спи още като малко бебенце.На всеки 2 часа спи по 40,50 минути,а следобед си лягам с него и си го гушкам
и спи по 2 часа,ако не легна до него спи по малко.Ние вече си имаме 4 зъбчета и втория кучешки изби,а преди малко като ми се озъби
.Каката изкара варицелата и тя сравнително леко,ама пуста му и градина,хем е още на антибиотици,а от снощи буха една кашлица
,няма оправия.Добре Дошла на новата мама galy

Коте дано леко изкара бебко варицелата,ако е това
,защото на една приятелка тука каката и я хвана от градината,предаде се на бебко,че на таткото(и той не я билл карал като малък) и общо взето таткото я изкара най тежко.Ама и бебето имаше много пъпки и даже му останаха 3 на лицето и не искат да се махат и тя се притеснява и каза,че ако не се заличат след време ше му ги махали белезите с лазер 

.

.
. Само към 13 ч. и то за 20 мин. И напоследък е голям мрън. Направо не знам какво да правя понякога. И като види чужд човек плаче. Вчера дойде баба ми и толкова искаше да го гушне, ама нъц. Само да направи крачка към него и рев. Само днес, като видя
. А на вас сладки сънища
,много ми е смешен.
на всички