Отговори
# 240
Ха привет и от нас..
Пъпчим се яко, темп има от вчера 37.5, вечерта качи на 38.. ох поне не се впечатлява от пъпките и не хленца
Таси за кухнята, ами явно във всеки град е различно.. ние докато бяхме в Рз си ходихме на кухня
1 група - 3-5м (зел пюре + кисел )
2 група- 6-9м (месно, зел пюре + кисел)
3 група - 9м -3 год
За цените нямаха конкуренция 1 гр-40ст, 2 гр-60ст, 3гр-80 ст , а храната беше великолепна и съобразена с възрастта.
Киселите не ги ядяхме , но за 40 ст прясно готвено зел. пюре кой ти дава

# 241
  • Варна
Здравейте Hug

Аз нещо се позагубих, Embarassed ама хич не мога да се организирам сама. Преди как се справях, не знам. ooooh! Ема ми е пак МНОГО кисела, постоянно мрънка и се носим на ръчички, нощем спи неспокойно, като сме навън се кротва за малко и пак почва с нейните си номера... вече редовно се прибирам с нея в едната ръка и количката в другата. #Crazy Вече не знам зъби ли са, или просто си е такава (май е второто Tired).
За захранването - на обяд давам зеленчуково пюре, след кърмене - всеки път различно количество изяжда, максимум до 80-90 гр. В 18:00 давам плодово пюре или каша, пак по толкова. Давала съм тиква, картоф, морков, карфиол, ябълка, круша и сливи, само на Хип. Вчера й дадох 3-4 лъжички броколи с ориз, хапна ги с удоволствие, но вечерта такива колики имаше #Crazy Цяла нощ плака насън милото и се присвива Cry и не иска нито цица, вода, биба... нищо. Цяла нощ почти на ръце съм я разнасяла. Tired
Аз пробвах да й дам водичка от такава чашка с накрайник, ама още не се сеща какъв е номера и почва да си я гризе, да си чеше венците на нея. hahaha Иначе тя си пие много добре от шише с биберон, ама аз да пробвам. Crazy
За падането - и ние ВСЕ ОЩЕ не сме падали.  Grinning Wink То няма и много възможности - освен да я изпусна или да се скъса кенгурото, защото почти постоянно се разнасяме. Twisted Evil
КОТЕ, бързо оздравяване! Peace Аз я карах в 10ти клас и ме бъзикаха, че било неизживяно детство. Joy Ходила съм и на ясла и на градина, ама... А скарлатина още не съм карала. Най-вероятно ще боледувам с Ема като й дойде реда. Crazy
Мира, и Ема така гледа и посяга като ядем, чак ми става неудобно. Sad Веднъж, докато я хвана и беше взела една наденица и дори беше успяла да я налапа. #Crazy

Последно, да кажа, че днес имаме годишнина - 1 година от сватбата. married Изгледи да празнуваме, обаче не се очертават, с тая кривотийка наша. Twisted Evil Но за вас, ето малко виртуална почерпка: Mr. Green

beer beer3 beer2 cheers beer Drunk Wine Glass cook cook Popcorn newsm38

# 242
Здравейте, момичета!!!! Hug

Днес е прекрасно в центъра на София! Понеже чистят улиците, няма никакво движение и паркирани коли , и е рай! Ще ми се да затворят идеалният център за коли, но едва ли някога ще стане. Crazy

За храненето- на обяд Ния яде пюре-190гр/ 1 ден зеленчуково, 1 ден месно/,  а в 18ч каша/ако е зърнена- 120гр и 45гр плодово пюре за да и е вкусна/, Другите 3  хранения са АМ и останалата ми много малко кърма. Спанака направо го ненавижда. Изследванията и след 6 месец, показаха, че и е нисък хемоглобина-106 и и трябва по-силна храна.

Коте, бързо се оправяйте! Praynig

Мише, честито ви 1 падане Party Яни се е държал мъжки Laughing

За ВИП Брадър се ядосах , най-вече, че лошите предсказания в Клюкарника, за нагласена победа на Христина, се сбъднаха Wink

Малко завиждам на пътуващите за празниците, защото ние пак сме сами Cry Ама иначе не се спираме от разходки!!

Лек ден и  Hug от нас с Ния!!!

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 14:00 от Ангелина

# 243
  • Варна
_mirinda_ Честита ви годишнина ! Ето кой се е женил миналата година на деня с най-много сватби Simple Smile Нашата беше на 6 . 05 (една седмица по-късно ) и бяхме на сватбена вълна и го помня този ден , че го обявиха за деня с най-много сватби във Варна! Пожелаваме много щастливи години и къща , пълна с детски смях!
Митето до момента е акал 3 пъти . А следобед обикновено ака поне още веднъж. Не знам какво да го правя . Все ми се струва , че е доста - 4 - 5 пъти на ден да ака.Какво изобщо остава за него ?
Дойдоха моите родители и сега палим колата и отиваме на разходка до Мадарския конник.Лек ден с много разходки на всички!

# 244
Миринда, честита годишнина!!  bouquet  bouquet  bouquet Да сте вечно влюбени!!

Любопитка,
Ния ака по 3 пъти на ден, но мисля, че при нас е от увеличението на храната. Не е рядко и няма слуз,/или аз не съм видяла/ newsm78 Митето от началото ли си акаше по толкова?Как изглежда слузта?

# 245
  • Варна
Не , не беше от началото така . Докато си беше само на кърма , си акаше по веднъж на ден . Когато започнах да го дохранвам , се увеличи на 2 - 3 пъти и се появи слуз ( как изглежда - ми като сопол Simple Smile ) . От 1 месец се захранваме , първо с картоф , беше добре (само слуз от време на време ) , а сега почнах плодово пюре и каша - и започна по 4 - 5 път. До сега са 4 за днес.
Извинявам се , че ви занимавам с нашето ако  Wink
Малко снимки от Мадара http://www.snimka.bg/album.php?album_id=127773&view=1&photo=1

Последна редакция: нд, 29 апр 2007, 19:23 от Любопитка

# 246
  • София
Мишка, добре доша в групата на падалите бебета Hug.
Слиипи, нали АМ не може да се дава след 1 час? Та, затова мисля, че е обикновено сухо мляко newsm78.
Таси, при нас няма 1-2 група. От навършени 7 месеца- до две годинки е кухнята Sad.
Миринда, честита годишнина newsm51! Много любов и щастие Hug.
Любопитка, като преборите бактериите ще навакса Hug. Изобщо не се извинявай, нали затова пишем, за да си помагаме и да споделяме Hug. Страхотни снимки smile3521.
Днес водихме Косето на Боулинг. Държа се много прилично hug. Само по едно време му се доака, но ми беше гнусно да го водя до тоалетната и детето се измъчи. Свикнал е да го издържам и не иска в памперса newsm30. Голямо мрънкане падна. Другият път ще ходя в по- подходящо време- не около 13 часа Crossing Arms.

# 247
  • Откъм Варната
Аз докато мога да приготвям храната на Митаче няма да го записвам на кухня

Днес пробвахме круша с АМ, но май не му понесе и 4 часа по късно я изхвърли на фонтан, изкара ми акъла сега има да пера количка и всичко в нея, крушата я забравяме, утре само на кърма и си продължаваме нататък с познатите храни и другата седмица ще пробваме някой друг вкус, дано само с това да се разминем и да не се е разболяло детенце

# 248
Днес се убихме от разходки ето и снимковия материал
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&photo=117

# 249
  • София
Здравейте!

Миринда-  честит Ви празник. Много любов и топлота! newsm51

KaliMa - И Калина вчера ме изплаши, с яко повръщане на фонтан, за първи път ми го прави. Дали я прехраних на обяд - или от това че почнах да давам по тежко пюре - тиква с картоф на Хип малко и после малко картоф с ориз и мляко на Ганчев, което е ново. Докато ядеше само тиква на обяд и каша следобед не е имало такива изпълнения, но пък за картофа не съм чувала да прави реакции.
Ясно е че ще ме измъчи това дете с храненето!!! Синът ми го захранвах по старата схема без никакви проблеми, но сега ще се видя в чудо........... newsm78 Rolling Eyes Thinking
Любопитка - преди около месец когато дадох плодово от ябълка и то на Хип бяха силни колики и много слуз. След като спрях всичко се нормализира. Сега още не съм дала плодово, но ще пробвам с круша - дано да я приеме.

А за кухнята - при нас е от навършена 1 годинка. Записах я , но чак от края на октомври! Малко ви завиждам за улеснението! Sad

Приятни разходки и днес да няма паднали и повръщащи бебоци! Laughing

# 250
Добро утро и от нас с Ема Simple Smile

Любопитка
, честит рожден ден   bouquet Бъди жива, здрава и щастлива!!!

Ние си направихме една разходка до Първомай за два дни. Запознахме Ема с братовчедите й. За първи път я сложихме в бънджи и определено много й хареса. Толкова се измори от емоции и от гимнастика, че цяла нощ си спа детето  Heart Eyes Много добре ни дойде тази разходка, пък и бях забравила какво е да шофираш на празен път  Mr. Green

Снощи приготвих брашно от кафяв ориз и го накиснах, защото днес ще правим сефтето с манджите. Мислех да е от 1.05., но нещо съм объркала датите та ще е от днес. Сега съм се настроила, че днес ще е последния ден с благоухан памперс Mr. Green Joy Mr. Green

Оставям ви, че кус - кус -а май вече е готов и ще сядаме да хапваме.

# 251
  • Варна
Благодаря , ама аз нямам рожден ден днес . Явно е за някой друг  Simple Smile

# 252
Момичета аз май влизам само, за да ви се оплаквам.Вчера бяхме на Дунава и си изкарахме чудесно.Докато пътувахме моя маймун се изпоти и като слязохме от колата му облякох елек и качулка, че леко духаше.Само, че малко му е трябвало и ето днес резултата е болно бебе.Цяла нощ не съм спала.Толкова ми е гадно, че си поболях детето.След малко ще ходим при педито и после ще докладвам какво ни е казала.Дано да не ни вкарат в болница Praynig!

# 253
Ми то май съм прочела кой е на линия, не кой е  с рожден ден, което разбира се не отменя пожеланието ми.

# 254
Добър ви ден. Hug
Ние вчера си изпратихме гостите и както обикновенно Калоян пак си промени режима и поспря да яде. CloseНаправо това дете е с голям характер.Предния ден както беше наддал 60гр вчера отслабнал с 40гр.Ами явно му се отразява всичко.Много ме е яд значи.Скорпионче какво да го правиш.
Миринда честита ви годишнина Hug Hug HugСамо любов и прекрасни мигове ви желая.
Любопитка дано да са безобидни тези бактерии да не е нещо сериозно Praynig,както и слузта в акото.Много хубави снимки от Мадара. Peace
Таси и вие сте много сладки.  Wink
За кухнята аз смятам да го запиша на частна понеже е 2лв на ден а иначе трябва да чакам много за държавната а и ми е май далечко.
Момичета вашите малчовци пият ли вода.Малкия не мога и не мога да го накарам с нищо.Какви са тези чашки с накрайници -те не са ли за по-големи деца.Казвайте вече имам всякакви видове в къщи та сега и една чашка в повече голяма работа.... Mr. Green
Айде от мен толкоз приятен ви ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт