Отговори
# 255
  • София

mira sm - това са чашите с издадена част с по няколко дупчици, преходни към обикновените чаши. Най скъпите са около 10 лв., гледах във фантастико. И ние изобщо не близваме вода, вчера я мъчих с какво ли не, пробвах с преварена, изворна, с лъжица - не и не!!! Инат!!! Май докато кърмим си набавят вода достатъчно, нали първата кърма е много водна. После, колкото и да се инатят ще са жадни и ще пропият.

mi6ka82 - дано да е лека изстинка и бързо да премине!

# 256
При нас е шааарено и леко недоспано..,
Мишо вода не пие, но пък сок смуче по 100мл тия дни. Аз нарочно го наливам с кърма и сок заради температурата, която днес я няма (поне засега). Направо ми взима ума суче по 8 пъти здраво, пие сок и хапва пюренцата с охота.., дано да не му отслабне имунитета

# 257
Днес си имаме мрънкащо бебче Mr. Green,затова няма да пиша много,много....
Вчера си направихме огромна фотосесия на полянка,но за да не пълня много албума каъвам само няколко.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&photo=123

# 258
Здравейте момичета!
Оказа се, че малкия е с чисти гърди, но леко зачервено гърло.Изписаха ни "Стодао" или нещо такова и витамин Ц.Надявам се до ден-два всичко да се оправи, че днес ме достраша да го изведа, а и то не е много топло тук.Важното е, че се разминахме и не е нещо сериозно(да чукна на дърво).

# 259
Здравейте и от нас с Габи! newsm53
Май и ние ще се присъединим към групата на мишоците с атопичен дерматит,макар че още не е сигурно.Имаме едни пъпчици,груба кожа и лишеичета на две места.Изчезват вече,но ги имаше.А,и слуз в акото имахме.Сега съм на диета.Сменихме и АМ.Педи каза с нищо да не мажа засега тялото след баня,само кремче на SebaMed за пъпчиците.Та, не правим и хубав масаж  след баня...
mira sm и ние не искаме хич вода,нито чай,не давам и сокчета още.
friki много хубави снимки,ама и модела страшен!
mi6ka82 бързо оздравяване!KOTE   и на вас! newsm10
Хубав ден на всичките готини мами и сладки мишлета  love001

# 260
Мили мами, здравейте!

Не сме се вясвали скоро, имах проблеми с нета, после Стела беше 2 дена с преспиване при майка ми и ние се шляхме като невидели и си отспахме чудесно. Нашите са на вилата вече, имаме къща в Драгалевци. Къщата цяла зима е необитаема и в резултат на това сега още е направо като фризер вътре. Стела спи в спалнята, където разбира се е затоплено, но останалата част от къщата, през която минават макар и за малко си е голям студ. И сега ми върнаха разболяно бебе  Cry Милото грачи като гардже... Уж през деня е била все навън и вечер спи на топло, но то и навън си беше ветровито... Ох, така им се навиках на нашите, как може да ми разболеят детето?! Цяла зима го опазих, а те сега да ми го дадат болно... То наистина това променливо време е най-гадно, ту горещо, ту студено... Та така сега си грачим тука.

Мише, дано се оправите бързо и вие и ние!

Много ми е жал за всички бебчовци с дерматити, много е страшно да им има нещо на душичките. Нашите обриви изчезнаха, явно наистина е била суха кожа, да чукам на дърво, да нямаме повече проблеми. В крайна сметка се оправихме с Мустела, серията за атопична кожа Стелатопия. При нас Нахткерцена не помогна хич. Кожата й продължи да е изпръхнала и суха.

Не съм чела всичко и затова не знам Кръци дали имат успех с отучването от бибата. Но все пак не разбрах защо тормозите доброто детенце?!

Айде целувки на всички и дано са здрави дечицата и да са спокойни майките!

# 261
  • София
Здравейте мами!

Калина вчера беше много тежък случай, не искаше изобщо да яде, а само да цоца и то по - малко от друг път. Какво ще правя в петък при доктора незнам. Ще я мерят как върви и какво ще обяснявам??? newsm78

Въведох вчера и малко круша в кашата, но като се има предвид никаквия апетит, хапна много малко. Как ще го захранвам това бебоче, незнам. Малко съм се притеснила вече. Sad

mi6ka82 - това е добре, че гърдите са чисти! Да се оправите бързооо!
веничка - вие също да оздравеете. Вашите сигурно се чувстват доста виновни, но се случва. И при нас се разболяват и падат. Така ще растат. Големия какви боледувания бяха, какво чудо, 3 дни на градина, 20 в къщи, но порасна.

До скоро и дано днес всички да се хранят добре!   newsm64
Ах, това ядене ще ми стане фикс идея!!!

# 262
Мен много ме е страх, че като го разболях и ще отслабне имунната система на малкия.Вчера така се бях депресирала, че съм лоша майка.Падна от леглото, разболях го, че и едно обривче му излезе на дупето.Снощи като заспа и седях и тихичко плачех над леглото му, че съм лоша майка и че много го обичкам.

# 263
  • Варна
Здравейте!
Тук днес времето се скапа . Но ние ще ходим с колата до свеки , те живеят в едни село до Варна. Малко ми е нервно , че дребчо много плаче от баба си , пък тя много му се радва . Изобщо са едни сълзи и сополи . А тя - кажи , баби , какво искаш? Нещо да ти дам ? Ми какво да ти дам? А на мен сърцето ми се къса , ама не смея да и го взема и да кажа - ми той май не те харесва. Ще свикне , къде ще иде.
mi6ka82 разбира се , че не си лоша майка . Тези неща си се случват . Дано да се оправят бързо малките човечета .
Митето вчера яде предимно морков - наобед морков с ориз , сутрин и следобед по 1/2 бурканче морков с ябълка .Резултатът - днес ака едни барабонки  Mr. Green Ще го оправя аз това акане.
Да се похваля - вчера купихме гърне и днес сутринта стана и свърши голямата работа на гърнето  bowuu  Аз все се канех и все забравях да взема , а то , човечето , само това чакало  hahaha
Хайде лек ден , тук е мрачно и май ще сме си само вътре

# 264
Добро утро , ние се завърнахме 3 дни здраво обикаляхме с малкия турист.
Мишка лошите майки не плачат за бебчетата си .Дано като си поплакала да ти е минала депресията.
Веничка не се сърди на вашите това шантаво време наистина предразполага за разболяване.
Бързо оздравяване на бебечетата с настинки !
Миринда честито!
Ние бяхме в Арбанаси и Ловеч после се разхождахме в Троян и  Априлци .Саши се представи добре като изключим това ,че от една седмица се мъчим с второто зъбче и е малко нервен.
Отивам да си доизпия кафето и после ще пусна снимки.

Ето и снимките:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=117456&photo=128

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 10:32 от илияна сърталанска

# 265
Здравейте!  Hug
Ние изчезнахме за малко. Ходихме до Бачковския манастир на разходка и после на гости на баба в Стамболийски. Мислехме и днес да останем, но вчера така
се разкашля Калоян, че вечерта запалихме колата и в П-в на доктор. Всъщност не точно кашля, ами нещо като хрипане се чува, сякаш нещо му пречи и се мъчи да го изкара.  Cry
Прегледаха го вечерта и се оказа вирусен ларингит. Аз също си мислех, че съм си разболяла детето от много навличане, но явно си е вирусно. Гърдичките са му чисти, но ларинкса е възпален и подут. Снощи му правиха инхалация. Тази нощ спа добре, дано вече върви на подобрение.  Praynig Иначе ако се засилят хриповете ни пращат във ВМИ, та и в болница могат да ни приемат.

Лови, и ние сме така с акането.  Mr. Green Справя се по-добре ако е на гърне или го държа да клечи.

# 266
Добър ви ден на всички Hug
[Ние днес ще ви почерпим по случай нашата половин годинказа което сме много щастливи.
Честита половин годинка и на нашата наборка Борянка да е жива и здрава малката принцеса и мнго да ви радва. Hug Hug Hug
На всички бебоци които са болнички по-скорошно оздравяване. Praynig
Мишка и аз мисля че не си изобщо лоша майка.Наистина малките мишоци отсега ще се разболяват и ще падат това им е работата да растат и да правят бели... Mr. Green.И аз като тебе си поплаквам доста често и ми минава.Ще стискаме зъби и ще вървим напред. Hug
Калина вчера беше много тежък случай, не искаше изобщо да яде, а само да цоца и то по - малко от друг път. Какво ще правя в петък при доктора незнам.
 Ах, това ядене ще ми стане фикс идея!!!
По същия начин се чувствам и аз направо това ядене ми е станало вече като мания.Постоянно се следим колко сме изяли и защо яде напоследък по-малко. Crossing Arms #Cussing outВече не знам какво да го правя но все пак не мога да му го наливам с фуния яде си по-малко и това си е.Ние сучем между 100-150мл. и това е не може май повече.Така че аз мисля повече да не се ядосвам каквото такова.Стискам ти Мила палци и на вас да ядете повече по-нататък както се надявам и за нас. Mr. Green
Хайде приятен ви ден и от мен. Hug

# 267
Честита половин годинка на адаша Калоян и на Боряна! Да са живи и здрави!
Ето един поздрав от нас:   bouquet

Слънчево дете

Две бляскави очички,
две мънички ръчички,
винаги усмихнато лице,
винаги туптящо сърчице!

Скача, рита, той не спира,
да докосне всичко той напира,
за сън и дума да не става,
на мама и на татко не прощава!

Да са спали те преди
бебенцето сладко да им се роди,
сега по него те ще тичат,
нали безкрайно го обичат!

Това е то – детенце сладко,
най – хубавото за мама и за татко,
безкрайно са щастливи те,
че имат слънчево дете!

Името му е на цар,
на играта господар,
винаги е той засмян,
името му – Калоян!

п.с. Това е от таткото на Калоян.

# 268
ХИХИХИ  Hug
Слийпи много хубаво стихотворение.Мерси за слънчевия поздрав. Hug Hug Hug
Мила забравих да ти пиша ако не знаеш за кърменето на тъмно или в заспало състояние -при нас действа безотказно.Пробвай и кажи дали папате така.Успех. Peace
Абе нещо се загубиха Оска,Омни,Херка,Зеля и много други.В тези слънчеви дни ни оредяха редиците.  Tired Party

# 269
  • София
Здравейте!  Simple Smile

Да ви се похвалим вчера моето бебче се обърна от корем по гръб и днес вече затвърди упражнението и се върти като пумпал по целия креват.
Болните бебчета бързо да оздравяват!
Слипи страхотно стихотворение, браво ти си истински поет!
Честита половин годинка на всички бебоци, които празнуват днес!   bouquet

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 18:58 от maria_23

Общи условия

Активация на акаунт