Отговори
# 270
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Ради нали се разсополиви, та си останахме в Пловдив. Иначе е добре, само е хремав. Днес му дадох броколи, не бе въодушевен, но поне не прави физиономии и не се опитва да повръща както при карфиола и тиквичките.
Калина вчера беше много тежък случай, не искаше изобщо да яде, а само да цоца и то по - малко от друг път. Какво ще правя в петък при доктора незнам.
 Ах, това ядене ще ми стане фикс идея!!!
По същия начин се чувствам и аз направо това ядене ми е станало вече като мания.Постоянно се следим колко сме изяли и защо яде напоследък по-малко. Crossing Arms #Cussing outВече не знам какво да го правя но все пак не мога да му го наливам с фуния яде си по-малко и това си е.Ние сучем между 100-150мл. и това е не може май повече.Така че аз мисля повече да не се ядосвам каквото такова.Стискам ти Мила палци и на вас да ядете повече по-нататък както се надявам и за нас. Mr. Green
Хайде приятен ви ден и от мен. Hug

И при нас е така! Само тиква и това е... Вече 15 ден сме само на тиква Shocked, а не трябва толкова много, но какво да направя, само нея яде иняче трябва да сме само на кърма.

Честито ня празнуващите бебоци! Да са много здравички!

Болните мишоци бързо да оздравяват!

Вчера си получих жирафа от памперс, най-после  Hug. Интересна играчка е.....

Хайде лека вечер и много целувки!

# 271
  • Откъм Варната
...Абе нещо се загубиха Оска,Омни,Херка,Зеля и много други.В тези слънчеви дни ни оредяха редиците.  Tired Party

Хера я видях, жива, здрава, нали беше сватбарка сега реанимира сигурно и не може да се нарадва на Слави, нали бяха разделени за 2 дена  Wink

А Зелята се крие нещо на сянка под зелевите си листа  Mr. Green

# 272
  • София
Честита половин годинка на Калоян и на Боряна! Дa ви носят много радости и да растат спокойни и обичани!

mira sm - кърменето върви добре, в смисъл че не отказва, но захранването ме притеснява. А и това, че свикна да цоца и през нощта, само така заспива и през деня или на разходка. А вече е голяма и много лесно всичко става навик. Като ме видя днес с лъжицата, все едно ще й давам буламач!  Crossing Arms

maria_23 - браво на вас! Ние сме много далеч , още изобщо не се въртим, малко сме мързеланки...

mi6ka82 - мисля, че си загрижена майка, която е сензитивна към нуждите на бебето си и внимателна към това което прави за него!!! Всички майки имаме своите трудни дни, но ставаме и продължаваме!!!

Лека вечер на всички. Simple Smile

# 273
  • София
Слиипи, smile3501. Комплименти за таткото- поет. И благодаря на теб, че го сподели  Hug. Днес ми беше много тежко и ти успя да ме разведриш Hug. . Вчера чистихме двора и много се преуморих. Боли ме всичко, а най- лошото е, че ми намаля кърмата Cry. Та, днес се борих за възстановяването й. Почивах, пих лактогонен чай, кърмене, цедене, хубава храна. Не давах никакви пюрета, за да огладнее и да стимулира и резултат има ooooh!. Сега успя да се нахрани и заспа. Това ще ми е за урок Naughty. Нощес си и поплаках. За акането, на мен ми е по- лесно така. Спестявам си мазане, бърсане.. Отнема ми около 2-3 минутки и бебо си свикна и започна да си показва. Много е смешен, напъва се и започва да си вдига дупето да го взема. И държи сам да си пусне водата и се смее с глас.
Честит празник на Калоянчо и Борянка Hug. Да са здрави и спокойни и голеееми да порастнат  love001 newsm51
Бързо оздравяване на всички болни бебовци Hug!
Мира, и при нас действа  кърменето в заспало състояние. А за водата, изобщо не пие. И сокове, с изключение на смешните ми опити да давам със сламка и чаша. Прие ги, но това беше. Не му и давам Embarassed.
Аир, в къщи ли ти донесоха жирафа? Аз събрах накрая мечетата ooooh!.
Фрики, много са хубави снимките, като картички са Hug.

# 274
Добър вечер и от нас Hug
ЧЕСТИТА ПОЛВИН ГОДИНКА НА КАЛОЯНЧО И БОРЯНКА!ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИ СЛАДУРИ! smile3525
Днес на обяд си пристигнахме от ВЕЛИНГРАД,супер си изкарахме,само дето времето беше едно никакво ту слънце ту облаци,ама като цяло беше хубаво newsm03
Мъжо вика че не  можал да си отпочине,аз му казах че то почивка силно  казано може да бъде с 2 малки бебета,по-скоро аз отидох да сменя обстановката и добре ми се отрази,само дето кака ЕЛЕНА нещо май малко настина та утре няма да я пращам на градина ще се гледаме 3-мата,през деня нищо и няма вечер дига 38 градуса,няма хрема,не и е зачервено гърлото и гърдите са чисти,дано до края на седмицата се оправи Simple Smile
Сашик добре му понесе ВЕЛИНГРАДСКИЯТ климат,спинакше си детенце,хапваше си здраво,абе удари той шестица от тотото с мама и тате,кой като него newsm10 на почивка си беше newsm03
Слипи много хубаво стихотворение е измислил твоя мъж!
Прятна вечер на всички и да оздравят бързо всички бебоци! newsm03

# 275
  • София
sleepy чак сега видях, че с малкия шрифт е написано че таткото е автор, браво на него   bouquet
Lovi, аз това с преумората и с намаляването на кърмата отдавна съм го установила и затова гледам да не си давам много зор, ама резултата от това ела да го видиш в нас - неизмити прозорци... да не изреждам, че ме хваща срам  Embarassed
А при нас захранването върви добре за сега, да чукам на дърво, даже днес за мое учудване хареса много пюрето от спанак, но за пореден път се убедих че пюре от боровинка моето бебе не харесва Naughty
Пожелавам ви лека вечер и по-малко да се събуждат бебчетата  Hug

# 276
Радвам се, че ви е харесало стихчето. Аз лично много се зарадвах като го прочетох и ми стана мило, че таткото така се е вдъхновил.  Heart Eyes
Ние тази вечер пак бяхме на преглед за ларингита. Докторката каза, че няма нужда от инхалация. Каза, че тя се прави с кортизонов препарат и ако не е наложително по-добре да се избягва. Пък и на мен ми се струва по-добре детето, днес хрипаше по-рядко. Дано нощта мине спокойно и не се дави.  Praynig
Междувременно направихме и консултация. Пораснал е с 2,5 см за един месец и е качил 450 гр.  newsm44  Сега е 7,670 кг и 71 см. От два дни сме на 5 хранения вместо 6 и ми се струва, че повръща по-малко.
Теодора, той Сашко е бил за завиждане направо. Дано каката барзо се оправи.
Air, честито за жирафчето! Наистина са сериозни от Памперс - забавят, но не забравят.  Mr. Green

# 277
  • София
Здравейте, момичета!
Не съм писала от няколко дни и чак сега успях да седна да ви изчета!
Ние с бебока сме добре. Да ви се похваля - имаме си наболо връхче на първото зъбче. Венци е относително спокоен, мрънка от време на време, но аз си мислех, че ще бъде по-нервен около избиването на първите зъбки. Утре сме на лекар кардиолог на регулярен преглед, т.к. Венцислав е с шум в сърцето, който трябва да се следи на около 5-6 месеца. Представям си как ще плаче като му се надвесят там лекарите и сестрите и му сложат кабелите по телцето за кардиограмата. Grinning
Обрива засега е преборен, но аз все си мисля, че не е атопичен дерматит. Вчера за малко му изби червенина по деколтето след 2-часов сън по корем точно там, където тялото му е било притиснато от ръбчето на бодито!

AIR, как ви поставиха диагнозата атопичен дерматит? Кожен лекар ли я поставя или алерголог? Нашата диагноза взе доста да ме съмнява.

maria_23, за пюре от боровинка е рано. Бебетата знаят кое е полезно за тях. Иначе браво за въртящото се бебе. Венцислав отдавна ги владее тези номера.
Teodora_K, друго си е на чист въздух. Ние като заведем Венцислав на планина, той става неузнаваем - много добре спи. Макар че аз вече не се оплаквам - започна да спи редовно.
Lovi, ама защо се преуморяваш. Пази се! То майката кърмачка си е почти бременна жена - с такъв статут, имам предвид. Wink Радвам се, че си овладяла положението с кърменето.
Да, играчките от Памперс ги носят вкъщи с куриер.
mila71, защо не смениш лъжицата, обстановката при хранене (в смисъл в друга стая), даваш ли играчки, въобще такива неща. Понякога е нужна съвсем малка промяна, за да проядат. Ти готови пюрета ли даваш или домашно приготвени?
sleepy, браво на таткото на Калоян! Laughing  Дано Калоянчо се е оправил
mira sm, ама ти ще се разболееш от притеснение. Детето наддава, жизнено е, то си знае най-добре какво количество му е необходимо. Все пак си е кърмено бебе.
илияна сърталанска, много са ви хубави снимките.

Е, това е от мен! Лека нощ ви пожелавам!

# 278
Здравейте момичета!
Аз вече съм по-добре и май излязох от гадната депресия.Малчо е много добре и това ми повдигна духа Laughing.
Качих малко снимки в нашето албумче, та може да разгледате.
sleepy, страхотно е стихчето Peace!
Лека нощ от мен!

# 279
  • Някъде в Европа...
heart , нашата диагноза е различна според 2 доктори. Обикновеният кожен доктор в Търново каза, че е себореен дерматит, а доцентката (кожен лекар пак) от Пловдив каза, че е атопичен. Смятах да ходим и наалерголог, но на Ради след 1 намазване му изчезнаха обривите, та алерголога нямаше какво да види и да определи по него. Аз също сериозно се съмнявам във втората диагноза. При нас забелязах,че бузките му стават "клоунски", когато му е топло или когато се умори да рита например. Даже по това знам, кога съм му навлякла повечко дрешки  Wink. Сега има зачервени участъци отзад на сгъвките на коленцата (според педиатърката е нещо като подсичане, предполага, че там се задържа по-влажно и затова е така). Имам една приятелка, чието детенце е с АД. Неговите обриви и червенина са съвсем различни от това, което беше при Ради (горкото детенце, доста е зле  Cry), затова и аз си мисля, че май е неточна диагноза...
Слипи, целувки за татито, страхотно е стихчето...
Лови, да, вкъщи ми го донесоха - куриер на Сити експрес. Предния ден тъкмо бях писала в темата за Памперс, че още нищо не съм получила и смятах да им се обаждам след празниците да ги питам защо така, но ме изпревариха  Laughing

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 22:48 от AIR

# 280
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА КАЛОЯНЧО И БОРЯНКА-здрави и весели !
sleepy smile3501 на татито !
Саши предната нощ се събужда често заради зъбчето и си поплака на сън през деня обаче такъв сън такава почивка  ще видим през ноща как ще е.
Лека нощ.

# 281
4ЕСТИТО НА МЕ4ИНКИТЕ.ДА РАДВАТ МАМА  И ТАТЕ  ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ.
Напълно  влизам в положението на мамите с неядящите деца..Андрес също е злояд напоследък,а пък преди си беше много добре newsm78
Много народ се изгуби от нашите редици напоследък.Кой ще пуска новата тема?
Завиждам ви за екскурзийте.Аз съм захапала у4ебниците...Поне изплакнах о4ите със снимковия ви материал Mr. Green

# 282
Добро утро на всички Hug

Ние се поизгубихме,но после ще разказвам и ще пускам снимки Peace

Само да пиша, ако Слийпи иска пак да направи темата да каже или аз ще пусна нова.Нямаме и заглавие така като гледаМ.Не съм чела, само отгоре отгоре....

Хайде бързо давайте предложения.Ще мисля и аз,като си изпия кафето Peace

# 283
Добро утро!
Ето едно заглавие ако на някой не му хрумне по-добро:
Октомврийчето годинка преполови, вече прави то бели.
Кръц, ще се радвам да направиш новата тема, но ако нямаш време с удоволствие ще я пусна аз.  Peace

# 284
  • София
Добро утро и от нас!  Simple Smile
На мен заглавието на sleepy ми харесва, а мое предложение не мога да дам, защото хич ме няма по тия неща.
heart , ще стискаме палци с Анна-Мария, Венци да е добре и да е смело момченце по време на кардиограмата. А за пюрето от боровинки, то всъщност е на гербер - ябълка и боровинка, и уж е за 6м, ама познай кой ще си го хапне с удоволствие (азWink
mi6ka82 браво, че Яни вече е по-добре
AIR за играчките на памперс аз чак миналата седмица успях да събра мечетата и изпратих писмото. Вече си мислех че са приключили с раздаването им, ама щом си получила и ние ще чакаме играчка тогава.

Общи условия

Активация на акаунт