Отговори
# 210
Ха добър ден и от нас..
ние сме все по-красиви с пъпките, горкото поне няма темп и не го дразнят. Надявам се днес да е пика и да започват да завяхват. Не му стига шарката ами и втория зъб пробива, венеца е надут и се пропуква от едната страна. Както казва татко му имаме си голям юнак, дано всичко премине бързо и леко newsm09

АИР спанака е силен алерген, недей нали вие бяхте с АД

# 211
  • Някъде в Европа...
ОО, мерси за информацията!
Абе аз уж четох за алергизиращите храни newsm78, никакви зелении тогава Naughty

За спанака попитах, защото видях, че на Sunval има едно пюре Спанак с картоф и е за след 4 м. newsm78

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 10:31 от AIR

# 212
  • Откъм Варната
AIR проверих рано е за злении, както каза Коте алерген са, но можеш да си замразиш пресен в торбички за по нататък когато няма...
На мен сега ми дойде идеята и ще метна малко лапад и коприва във фризера

# 213
  • Варна
Аз напълних половината фризер с лапад още преди месец , обаче за копривата четох , че е силен алерген , така че си мисля , че трябва след 1 година , та си мисля направо догодина.

# 214
Здравейте Hug
Мале като ви чета как сте информирани направо се засрамвам. Embarassed
В лапада не знаех че има много витамини понеже аз изобщо не го харесвм и за това не го и готвя но сега ще си взема поука. Mr. GreenБлагодаря ви за инфото. Hug
Ние днес имаме гости от Несебър-свекъра и свекървата.Понеже не отидохме ние те дойдоха тук.Горките толкова път са били ама пусти му мерак да си видят внука.Понеже моите родители успяха да го видят и те сега им е малко криво.Ама какво да се прави като не ние  много удачно да пътуваме тъй ще е. Mr. Green
Иначе днес с малкия бяхме големи скици.На обяд сядаме ние с баща му да ядем -пиле с картофи/дано да няма бременни Mr. Green/ .Малкия гледа така Shocked.Аз ипреди това съм си му давала да опита картофче от нашите порции но сега като почна да мрънка направо се очудих.Дадох му а той се смее и яде като голям човек.После като ревна за още  #Crazy и почти си изяде 2 резънчета като за пържене.Викам абе дай сега да му дам и зел.пюре понеже си му беше и време и да видите как лапа.Ха ма ха значи можело.Абе големи са тарикати. Mr. GreenНаправо човек може да се учи от тях цял живот. Laughing
Но не смея още да му давам сиренце.Ще видим по-нататък.
Лови радвам се че Косето си е харесал гостито и не плака. Hug
Коте хайде дано да минава по-леко шарката. Praynig
Ами за сега е това ще пиша като имам време.  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
Здравейте!
Аз от доста време давам и лапад, и спанак, но Калоян няма алергия. Даже сега давам по-често, защото съдържат повече желязо, а на Калоян хемоглобина му беше нисък (108) и трябва да наваксва с храната.
Фрики, като гледах таблиците Андрес е на минимума на нормалното тегло спрямо височината и аз не бих се притеснявала. Калоян също е горе-долу там.
Коте, стискам палци да се оправя бързо Мишо!
Мира, smile3501 на адаша! Дано папка все така лакомо!
При нас нищо ново. Вчера оставих Калоян на майка ми (тя дойде за празниците)за два часа. Много е слушал и изобщо не ме търси или плаче. Радвам се, че е така, защото ако се наложи мога да го оставя на всеки през деня. Той е все усмихнат и готов да се закача ако му обръщат внимание. Само вечер ако е заспал и се събуди обикновено се успокоява само като отида аз. Така че изводът е, че вечер никъде не мога да мръдна.

# 216
  • София
Така че изводът е, че вечер никъде не мога да мръдна.
Ауууууууууууууу, не мв настъпвай по мазола....
 Идват Мейдън, идва Гери Мур....а аз познайте къде съм  newsm45  не е честно! Ама като сме майки-кърмачки, майки-юначки и майки-всичко за бебетата...
 Аз също дадох спанак, не беше приет с възторг, но яде и пу-пу, няма обриви.
 Днес от село се обадиха да се похвалят, че баткото изял първата ягодка. Тази година ще кърмя в сезона и не съм питала може ли да прекалявам с ягодите, че толкова обичам...Някой да знае?
 КОТЕ, стискаме палци Мишето да изкара леко шарката, а ти дано я подминеш  newsm17....Мъж ми я кара на 25, сред зима беше...ад!
 Поздрави на всички, болните да оздравяват, здравите да не се дават!
      bouquet  bouquet  bouquet

# 217
Аз тази година ягодите ще ги гледам през крив макарон,ама как се точа за черешите........

# 218
Аз тази година ягодите ще ги гледам през крив макарон,ама как се точа за черешите........
И аз така. Само ще внимавам с водата после. Mr. Green

Аз да си кажа, че давах и спанак и коприва. Тия таблици като ги гледам, направо не знам с какво да го храня. А само морков или картоф - не върви. Вие "чисти" пюрета (само от един зеленчук) ли давате? На мен са ми гаднички и ги мешам. Пък и на едно място пише, че можело червена чушка, а лекарката в Бон апети каза, че е алерген. ooooh! Thinking
Лека вечер на всички.

# 219
  • Откъм Варната
Всичките червени са алергени, доматите също, но ако не се дават в суров вид а се сготвят стават за ядене, аз на лято чак ще му ги давам

....Ауууууууууууууу, не мв настъпвай по мазола....
 Идват Мейдън, идва Гери Мур....а аз познайте къде съм  newsm45  не е честно! Ама като сме майки-кърмачки, майки-юначки и майки-всичко за бебетата.......

Да ама ти поне си в Сф, а аз от тука колкото на се ослушвам хич няма да ги чуя  newsm45

# 220
КалиМа, а с какво го храниш сега? И морковите и картофите запичат и не искам само това да давам. Същото е и за ориза. Моля, сподели.

# 221
  • Откъм Варната
КалиМа, а с какво го храниш сега? И морковите и картофите запичат и не искам само това да давам. Същото е и за ориза. Моля, сподели.

Ориз, картофи, моркови, ябълка, но не давам много някъде към 50 г след обедното хранене, като станем на 7 м тогава ще увелича количеството, купих 2 круши и утре ще пробва и тях, взех и 1 тиквичка и след няколко дена  и нея ще яде, акото му наистина стана гъсто, пробвах да му дах от чая на Хип за храносмилане но се оказа че е забравил да пие от шише  newsm78, и сега се чудя как да му давам течности, май ще пробвам с онези чаши с накрайници, мисля вече и смесени да му ги правя, и понеже крушата разхлабва да я давам по често, сини сливи ако намеря и те действат разхлабващо, но за сега не съм намерила никаде да се продават пресни, само готови пюрета, банани също ще му въведа след тиквичките, тях може да ги мешам с крушата да го поразхлабват, новите храни ги давам по 3 дена пдред, и после ги редувам както ми дойде с другите които съм въвела....това е за сега захранването ни, нямам проблеми с колики, всичко си харесва и си хапва

# 222
Здеавейте и от нас! Ние днес бяхме на шопинг.Купихме на Кари столче за кола....от толкова чудене избрахме това на БЕРТОНИ...Кари цял ден не стана от него ...в къщи де...пупу.  Взехме и и крем за слънце на АВЕН 40 ф-р ,защото бил за чуствителна кожа и защитава кожата от меланинови петна....и други глезотийки.     А за пюрето от спанак ..и аз давах  понеже видях,че  е от 4 мес. и нямаше реакция .Не го хареса особено и май ще спра да и го давам за сега.  За вип брадъра и аз съм много бясна и се присъединявам към мнението на LOVI.Как може да спечели човек който изобщо не е вип и кво търсеше изобщо там(не че имам нещо против момичето).Цунки от нас и весели празници  Kissing Heart.

# 223
Добър вечер и от нас.
Днес голямо миткосване по улиците. Първо преди обяд се обади кумата и хоп на кафе от 10 до 12. Прибрахме се за 2 часа и отново на педалите - до 19 ч.
За слънцезащитния крем - купих на KLORANE 30ти фактор.
Да питам - вие мислите ли да купувате "комарник" за количките (мрежа против насекоми)? newsm78
В Русе има доста насекоми (комари(по принцип) и миризливки (от миналата година)) и си мислех, че ще е добра инвестиция.
За пюретата - спанак не харесва малката злосторница, също и зеленчуковото на Нестле. Плюеше и си мислеше, че я тровя... hahaha

Днес се случи и едно малко премеждие. По принцип винаги нося с мен комплект дрехи, 2 памперса, 2 дози АМ и мокри кърпички. Все пак на разходка излизаме - всичко може да стане. Както и се случи.
Малката хитруша се наака в крачола. Направо се втрещих. Нямаше толкова по памперса, колкото в крачола на гащеризона.
Айде лека вечер, че дълго стана.

# 224
  • Някъде в Европа...
На мен също ми е голям проблем храненето. Не знам какво да правя.. Досега зелнчуково пюре е ял само тиква с картофи и тиква с ябълки. Не иска тиквички с картофи и карфиол с картофи  Confused (смесвах ги с кърма и пак не иска; смесих ги и с пурето с тиквата, как ги усеща не знам, но веднага започва да се дави). Направо не знам какво да му дам, моркови ме е страх - нали казаха да ги избягваме, домашен картоф не иска  Confused. Ето вече 8 ден яде тиква или с ябълка или с картоф. Купих броколи, да видим тях дали ще поиска  newsm78. Гледах, че Сънвал имат пъщарнак и фина голия  newsm78 (представа си нямам какво представляват), какво мислите за тях?
Плодове сме яли ябълка, череша и круша.
На нас може и да ни се размине пътуването. Ради май настина, нослето му потече без да е запушено и се разкиха ( днес го извеждах 2 пъти , не му е било студено, но като се събуди и веднага започва да рита и се отвива, та явно се простуди...). Ще видим утре как ще е....
Хайде лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт