💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 93 162
  • 306
  •   7
Отговори
# 30
Ха! Някаква колебливост ли се е появила у Джихан? Какво означават тия думи - "... ако искам да изживея останалия си живот с Алия, нека целият свят се изправи срещу мен".

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 20:35 от Katya_I

# 31
Благодаря за новата тема.

# 32
Ох нещо лоша енергия усещам от тоя фраг. Grinning Алия е ядосана на Джихан и ме съмнява единствената причина да е това, че застана пред Боран. Ама то винаги е така. След 1-2 хубави епизода, следва някой ужасен (поне за мен и романтичната ми душа). Grinning

# 33
  • София
Привет! Хоп в новата тема и от офиса...да не пропусна нещо през деня..

# 34
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ха! Някаква колебливост ли се е появила у Джихан? Какво означават тия думи - "... ако искам да изживея останалия си живот с Алия, нека целият свят се изправи срещу мен".
Катя, според мен колебливостта на Джихан, ако наистина има такава, би се проявила само от страха му Алия да не го остави! Макар че и двамата си казаха, че ще продължат да се обичат каквото и да се случи!
Този Боран с това викане, вайкане, припадане и налагане на желанията си направо ми идва тууу мач Unamused.  На моменти ми се иска от мое име Алия да замахне и да му забие един десен, че да го освести малко Stuck Out Tongue Winking Eye. Тоя е взел всичко най противно от родителите си Rolling Eyes.

# 35
Малко снимки от предстоящият епизод.

Скрит текст:

# 36
kotelina, аз притеснения относно Алия нямам и грам. Детенце Джихан също се държи много разумно в тая комплицирана ситуация. Притесненията ми идват от старото поколение и разните наследствени борби и задължения, които падат основно върху неговия гръб.
Много ми е интересно какви са били отношенията на баща му с Еджмел, а сценарият до тук нищичко не споменава. Баща му се е оженил за Садакат от чувство на дълг и да запази родовата чест. Тия традиции, пренасяни през времето ме обезпокояват. Simple Smile

# 37

Много елегантни

# 38
  • Тополовград
Моля да ми помогнете.   Защо загубих субтитрите на последните 2 серии в плейтуба.

# 39
Моля да ми помогнете.   Защо загубих субтитрите на последните 2 серии в плейтуба.
Възможно е да си ги изключила

# 40
Къде мога да гледам всички ечизоди на goturkiye със Синем и Озан? Има ло ги в ютуб всички? Попаднах на много смешни клипчета от ролите им като Дуру и Селим мисля, че беше

# 41
то това са. кракти сцени в ютуб.

# 42

Прелестни са двамата един до друг. Имат избухваща химия и се вижда на всеки кадър.  И това са само истински снимки. За генерираните с AI даже няма да споменавам. Не знам дали Китката има основания да ревнува Озан, но има всички причини да ревнува от феновете и Синием. Тя е ослепителна!

А на мадам някой трябва да й каже, че ревността й изглежда смешна и се принизява все повече. Заляла е соц. мрежи със снимки на семейството, а това не им прави услуга, защото бледнеят пред излъчването на кадрите със Синем.

Семейството им е красиво и мило, детенцето е слънчице, Озан изглежда щастлив. Не разбирам, защо Букет изперква до степен на лудост. Не е нормално и придизвиква феновете да отвръщат още по-жестоко с AI снимки на Сенем и Озан. Освен това не спират да питат, защо наградите им се връчват по отделно. Букетчето не прави услуга нито на себе си, нито на семейството.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 17:47 от DeniAra

# 43
  • Варна

Много химия има, добри актьори са. 🩷

# 44

Много химия има, добри актьори са. 🩷
Толкова перфектно си играят ролите,че в един момент ми се струва реалност.
Между другото роклята ми харесва,леко прозираща ми се вижда...

Общи условия

Активация на акаунт