💜"Далечен град"💜 - сезон 2 / тема 2

• 101 354
  • 344
  •   13
Отговори
# 330
  • somewhere near the sea
Сериалът забуксува в стил Боливуд. Повтарят се едни и същи сюжети. Нелогично е Зеррин да е толкова безсилна спрямо Демир. В реалния живот има полиция, скрити и явни камери, нали претендират, че са демократична страна...Става тегаво. Когато търсенето на идеи влезе в "тъмна дупка", се сменя сценарният екип или сериалът свършва.

# 331
✨🆕🆕🆕✨
Резюме на 48-ма серия на сериала
"Далечен град" ✨
💢💢💢💢💢💢
Под сянката на щателно планирания план на Садакат, Алия се подготвя за тихо пътешествие със сина си.
Докато се опитва да се скрие от подозренията на Джихан, тя получава подкрепа от човека, на които има най-голямо доверие.
Докато Алия изглежда решена да остави всичко зад гърба си, настъпват неочаквани развития на текущия правен фронт.
Докато планът на Джихан да я защити се разгръща стъпка по стъпка, Алия остава неподозираща за усилията му.
Когато истината е разкрита, Джихан не губи време; обаче неочаквана тъмнина препречва пътя му, докато се опитва да я достигне.
Всяка стъпка, която Алия прави, кара сянка от миналото да се приближава все повече.
От друга страна, променящото се настроение на Зерин започва да тревожи Фидан.
Докато разривът между казаното и скритото се разширява, в преследването на истината,Фидан внезапно се озовава между две враждуващи семейства.
Когато настъпи денят за развода на Алия и Боран, събитията, които се развиват в съдебната зала, нарушават равновесието на нещата. Как ще бъде засегната любовта между Джихан и Алия?

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Един колаж направен от фен на сериала.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Снимки  зад кадър от снощните снимки📸

🌟🌟

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Снимки Стори в Инстаграм,
днес от снимачната площадка  📸

💥💥🆕🆕🆕🆕🆕💥💥
💢Една новина за актьора  Бурч Кюмбетлиоолу(Боран), която снощи се
превърна в актуална тема в социалните мрежи.
Причината, поради която Бурч Кюмбетлиоолу, който играе Боран в сериала "Uzak Şehir" (Далечен град), е спрял да следи официалния акаунт на сериала, се превърна в тема на любопитство.
Твърденията, че актьорът ще напусне популярния сериал,
бързо се превърнаха в актуална тема в социалните мрежи,
но се разбра, че той продължава с проекта и че няма напускане, както се говореше.
ВИДЕО С ШАМАРИТЕ  КОИТО ПОЛУЧИ В СЕРИАЛА БЕШЕ ИЗТРИТО.
Забележително е, че Бурч Кюмбетлиоолу прекрати следването си на акаунта, след като в официалния ѝ профил беше споделено видео, на което се вижда как Кая, Садакат, Джихан и Алия последователно шамаросват Боран. Фактът, че видеото беше изтрито след известно време, също затвърди твърдението, че актьора е бил засегнат от този проблем.
Участието му в сериала продължава.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 14:52 от Albena Goranova 606011

# 332
Албена,  благодаря за превода на  озета и снимките.
Няма как без Борето, ще трябва да го търпим още. Чакам да излязат тези тъмнини от миналото, че без него там не може. Joy

# 333
Желая   да не разведат веднага Аля и Боран  . Вместо това, нека Мерием се върне с дете  от Джихан, а той да загуби паметта си  и забрави  Аля ,заради онази аневризма. Тогава ще видим истинската Аля, която ни завладя с борбеността си – как  ще    влюби Джихан  отново в себе си стъпка по стъпка. Тогава ще гледаме  химията им на чисто, като магнит, който те притегля обратно един към друг, без усилие, но с огромна сила.

JoyJoyJoy

spoiler
Скрит текст:

📌Наре блъска някого с колата си.
📌Развод 100%
📌Сянка от миналото - любовница, и българите я преследват
📌Фидан разбира за детето
📌Аля ще заяви в съда, че няма да се разведе. Тя ще остане в неведение за плановете на Джихан до самия край.
📌В епизод 49 (след развода), Джихал се карат. Има халвет

JoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 18:48 от chavdara

# 334
  • София
Има откъс от 48-ми епизод

# 335
Нов фраг. Сигурна бях, че Садакат е заложила капан на Алия. Сега Алия в затвора, Боран взима Дениз, Садакат сигурно пак ще изнудва Алия, да оттегли молбата за развод. Садакат е доволна, любимият и син също. Омразната им Алия сама се хвърли в блатото.

https://www.kanald.com.tr/uzak-sehir/fragmanlar/uzak-sehir-48-bolum-fragmani-2

Далечен град 48/2
Скрит текст:
-Повече от всичко ми причинява болка мисълта,че мога да те изгубя.
-И аз не мислех,че твоето заминаване така дълбоко ще ме докосне...След като дори аз съм в това състояние... ще е чудо, ако Джихан успее да го издържи.
-Където и да бъдеш,аз ще дойда и ще те намеря!
-Батко!Батко,Алия не е в болницата!Батко,извинявай!
-Наре!
-Ние не знаехме!Кълна се,аз също !
-Алия,какво правиш?
-Послушай.
-Какво да слушам,Алия?!
-Ако аз остана тук,ще ми вземат сина!Ти много добре знаеш това.Как да не си тръгна?!
-Алия,аз няма да позволя това да се случи!
-Аз не искам да изгубя сина си!
-Капитане,те отвлякоха сина ми!
-Потвърждава се,че вие сте искали да изведете своят непълнолетен син извън държавата без позволение на баща му.
Вземете детето!

# 336
Здравейте, дами!
Дали знаете защо всички епизоди бяха свалени от PlayTube днес, и има ли възможност да бъдат гледани с български или руски субтитри другаде? Благодаря предварително 🤗

# 337
  • София
Какво ще кажете за главния български мафиот? За сега присъдиняването на актьора е само слух.

# 338
Здравейте, дами!
Дали знаете защо всички епизоди бяха свалени от PlayTube днес, и има ли възможност да бъдат гледани с български или руски субтитри другаде? Благодаря предварително 🤗
Вероятно заради международната акция за пиратското въздържание на сайтовете.
Вчера не догледах края, оставих си го за тази сутрин. Не очаквах и аз да бъде свален.Confused Предполагам е временно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 339
Не е временно свалянето. Снощи го прочетох във фейса. Беше даден друг линк, пише, че там ще се качват вече, но ще е доста бавно и късно. 😰
Който иска да пише на лс, ще му пратя линк. 💜

# 340
Три пъти се връщам да погледна "българския" мафиот.  Навремето бяха интервюирали Бергюзар Корел заедно с Халит Ергенч. Тя не знаеше, че България е съседна на Турция страна и мъжът и малко засрамено и обясни. Имам чувството, че много хора там може и да смятат, че сме държава в Северна Африка.

Ето тук линк за гледане на руски език:
https://turkishtv.co/1295-dalekiy-gorod-uzak-sehir-vse-serii-tur … sskom-yazyke.html

# 341
Здравейте, гледам сериала от първи епизод по турската телевизия ,но не пиша и коментирам.Но сега реших да споделя опита си.Много от сериалите, които се превеждат от доброволци ,когато се купят от български телевизии се трият ,заради авторски права.Сега когато го няма вече на познатите сайтове ще се почне "моля дайте линк".Моя съвет е проверявайте доколкото можете на кого пращате линк.Потребител регистриран само за да попита за линк е съмнителен,според мен.Нека бъдем предпазливи и да запазим за по-дълго в " тайна" нашите кътчета за отмора.Всеки ако отдели малко време ще намери начин на гледа любимия сериал.Нека да не улесняваме свалянето на любимия ни сериал с превод. Това е моето мнение ,не ангажирам никого с него и няма да влизам в полемика по темата.Пожелавам на всички фенове да имаме възможност да гледаме сериала с превод.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 10:36 от ver4e11

# 342
няма да влизам в полемика по темата.
Не търся полемика, но мисля, че местата с руски превод нищо не ги застрашава. Или греша?
А иначе и аз съм искала линк- било за онлайн гледане, било да торент, ако така се нарича.

# 343
няма да влизам в полемика по темата.
Не търся полемика, но мисля, че местата с руски превод нищо не ги застрашава. Или греша?
А иначе и аз съм искала линк- било за онлайн гледане, било да торент, ако така се нарича.

За руските сайтове,нямам представа.Всеки е търсил помощ да гледа с превод.Но пак пиша имам предвид профили които са регистрирани от един ден във форума или такива ,които следят определени групи.Незнам дали го обяснявам правилно , може и да греша по отношение на тях, но винаги когато се е случвало подобно нещо с даден сериал ,се дават линкове и само до часове  и те изчезват.

# 344
Не е временно свалянето. Снощи го прочетох във фейса. Беше даден друг линк, пише, че там ще се качват вече, но ще е доста бавно и късно. 😰
Който иска да пише на лс, ще му пратя линк. 💜
ееее ужас Cold Sweat

Да и аз това съм го забелязала, щом някоя телевизия започне излъчването и преведените серии изчезват.

Общи условия

Активация на акаунт