Отговори
# 135
Привет , петъчно

Започваме с тонизиращото кафенце и красиви и сладко - чаровни усмивкииии🥰  

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 10:52 от femmi2

# 136
Здравейте, дами!

И днешния ден започваме с ведро настроение, ароматно кафе и усмивка.
Петък е... Почивните дни са на ръка разстояние, а  „Eşref Rüya“ е на наше разположение за критики, коментари и споделяния.

📸 Актуализации от нашия актьорски състав #МечтатаНаЕшреф

🎬 "Мечтата на Ешреф"
Когато вече знаеш, че си струва да провериш всичко

Пожелай си нещо с цялото сърце и му остави време, за да се осъществи!
Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!

# 137
# 138
За тези, които още не са изгледали новия епизод, слагам и превода от Нерон:

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 25 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/12/25-neron-angelov-nov.html

# 139
Още веднъж благодарим за бг буквичките на сериалчето ни.

Хубав разговор и честен.  Ето така трябва да бъде да си спокоен и питаш открито без лъжи и страх и също така да отговаряш.  

Ешреф повдигна завесата около Чийдем и каза че не е бил влюбен в нея и не е дал шанс за връзка именно, защото е разбрал че е агент под прикритие и че ще го предаде. Това са му страховете и не прощава още повече боли от близките ти. Този, който предава и изневерява трябва да се замисли и страхува.

И тук са мойте разсъждения и мисли..... Не е посмяла, защото се е влюбила до обсебеност и не е искала да му навреди. Изглежда, като я разкриват и се пазят и тя не е събрала доказателства от мафията.  

Ама направо ме уби, като каза на Нисан ей така гледайки я в очите с този негов невероятен поглед смесица от всичко с  красиви топли очи виждайки  Огърлицата на врата й  че не би убил любимата си и жената, която обича и желае и копнее но ако го предаде и научи затова ей така, както е пила и почерпила би могло да се случи Инцидент - Злополука и не го интересуват причините затова. Да си говори каквото ще ЕШРЕФ ТЕК но той не би го направил дори. Какъв инцидент ще й се случи ? Ще и повреди колата ли , ще падне и спъне ли , ще и сложи нещо в питието ли ? Ако катастрофира и умре ще се обвинява цял живот и гризе съвестта.  

След разговора и направи изненада с общият им дом и беше една крачка преди нея. Разбра че си търси нов дом и се мести и ей така с лекота направи всичко и купи и намери красиво и изискано място с вкус. Това беше повод да заживеят заедно но и част от плана да я държи под контрол. С това информаторство и предателство нещата се объркаха наопаки и си мисли грешни неща. Нисан никога не го е предавала и казала каквото знае и е виждала, нито е работила Официално и плащали затова. Има друг доносник в момента, който се прикрива и работи за Чийдем и полицията и трябва него да открият и съсредоточат върху това.

Нисан го защитаваше и опозна сърцето му и знае и чувства, че не е като останалите и е различен.Heart Уважаван от всички дори и от враговете си умен и находчив и винаги справедлив. Той е преминал през болезнени неща  и е имал не леко детство и това е белязано душата му и живота.  Затова е предпазлив живее в собствен вътрешен  свят и заради това че Обича веднъж и не иска да бъде предател се бонтуваше и не признаваше чувства си към Нисан без да знае че е открил и сбъднал  неговата мечта и любов.  Heart

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 14:46 от femmi2

# 140
Феми, съгласна съм с написаното от теб.
В края на предишния епизод бях бясна на Ешреф. Не можех да си представя и не вярвах, че ще скрои такъв номер на любимата си, че ще я постави в тази унизителна ситуация и ще следи всяка нейна стъпка. Не го оправдавам и сега, но определено го разбирам.
Ешреф вярва на Нисан и въпреки това я закичи с тази огърлица. Направи го преди всичко, за да оневини себе си за предателството, което извърши спрямо Руя.
Убеден е, че Нисан го обича и това го ласкае. Той също е луд по нея, но го възпира мисълта за "сърцето, което обича само веднъж". Не може да се отпусне докрай, не иска да покаже слабостта си към Нисан и да се наслади с цялото си сърце на новите чувства, които избуяха в сърцето му.
Огърлицата стана за него отдушник - чудесен предлог да ѝ звъни постоянно, за да чува гласа ѝ, да усеща любовта ѝ. Намери си повод да е близо до нея, да е с нея. Хареса му ролята на ревнив съпруг, ласкаеха го думите на Нисан. Беше му приятно, когато я питаше кога ще се прибере вкъщи, защото иска да вечерят заедно. Готов е да изяде и сурово пиле, поднесено от ръцете на Нисан.
Ешреф превърна следенето в приятна за него игра на семейство, каквото нямаше.
Аз съм приятно изненадана от поведението на Нисан. Доволна съм от начина, по който е изграден този силен женски характер. И ако при Ешреф има демонизиране на някои качества и постъпки, които ме дразнят, Нисан е много земен и реален образ.
Огърлицата я стъписа и притесни, изпадна в паника, но много бързо овладя ситуацията. Страхът отстъпи място на решимостта. Ще продължава да преследва убийците на Афра, но и ще докаже на Ешреф, че заслужава любовта му, че не е доносник и никога не го е предавала.
Достоен партньор в лицето на Нисан си намери Ешреф. Решителна и напориста, преследва целите си до край и не се предава въпреки трудностите. Точно като Ешреф.
Намериха се двамата и играта продължава със същия замах.
Хареса ми, доволна съм....

# 141
НОВИ от сета. Има и клипче как мъжете пушат и после Неджип подкарва буса - караваната. От телефона не мога да сложа линк  

Така е Огърлицата я стъписа но бързо овладя ситуацията.  Нисан е силна и решима с характер.
Ешреф знае и усеща че го Обича и тя му го доказа като се отказа от кариерата си дори и да не беше психопата Динчер пак щеше да го направи. Но сега го държи близо, защото не му вярва и иска да сглоби пъзела от миналото си и да открие убиецът на Афра.

Ешреф мечтаеше за семейство и сега има възможност с Нисан да го създаде и почувства домашният уют и топлина. Огърлицата е повод да и звъни и да чуе гласът й. Колкото и да му се ядосваме го разбираме и му прощаваме ,защото Обеща да изясни и оправи всичко, но му трябва време. Може ли да не простиш на такъв МЪЖ Истински и Горещ , Красив , Харизматичен и Умен. Като те погледне и докосне ти се подкосяват краката и омекваш и забравяш всичко и се предаваш.  И Нисан не може да му устои и никоя друга.  И тя му каза "Само Аз мога да те Обичам така  на този Свят" !    

Явно не мислим само ние така, защото доста такива мнения има и чета в нета. Подкрепят любовта им независимо от всичко и разбират и подкрепят Ешреф и знаят че е добър и защо го прави.  
Не се съмняваме в любовта му към Нисан. Беше му трудно но се предаде и призна чувствата си и я закриля и винаги я пази дори от себе си я ревнува. Тази игра кой кого ще прилъже може да е забавна но е и изнервяща.
Защо след отвличането и спасяването  не седнат и си поговорят открито и честно.  

Душички 🥹🥰🥰🤗🤗💘💕❤️ Йомер гласът зад кадър разказа че това е кратък миг на щастие и те ще се изправят пред още препятствия и предизвикателства и ще бъде тежко.  

Ще пиша още, като се сетя за нещо от епизода. Започнах да го гледам но ми се доспа снощи и сега ще го доизгледам.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 22:08 от femmi2

# 142
Ето го видеото от снимачната площадка.

Е: Къде си?
Н: Какво става? Що за разпит е това? Защо постоянно питаш къде съм, постоянно се обаждаш?! Току-що се прибрах с Джерен.
Е: Зададох прост въпрос.
Н: Добре, но аз не съм дете.
Е: Мъжът трябва да знае къде е жена му.
Н: А ако те попитам? Къде си, ще ми отговориш ли?
Е: Истинският мъж ще ти каже какво прави.
Х: Вярно! „Който не се бои от жена си, не се бои от Бога.“

# 143
# 144
Официалният акаунт обобщи резултатите от 2025 г. #МечтатаНаЕсреф

Резюмето за #EşrefRüya 2025 е тук! ⭐🫰

Новият епизод на #EşrefRüya се излъчва в сряда от 20:00 ч. по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване ще бъде достъпен в Amazon Prime.

Ето го обобщението и на руски език:

Скрит текст:

# 145
Ехааа ... 😍И гифки си имаме от видеото  и хубав линк от Диди и резюме за 2025 година от Официалната страница на сериала. С нови сили и вълнение се завръщаме на екран с нашите зрители и през 2026 година.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 18:57 от femmi2

# 146

Още видеа от сета:

# 147
Ще има екшъъън 💥 на предното видео с гифките ми се мерна и Уур Йелдаръм хореограф в екшън сцените и боевете.

Сменили сме костюмааа и сакото. Ама как му отиват всички цветовеее Sleeping❤️🤎🖤🩶💙🤍💚💚💚 и като държи и извади и размахва пАтлакаааа с тая харизмаааа и поглед и ръце  направо умираааш и припадааааш. 😳🔥🔥🔥🥵🤯
С такава лекота борави с оръжия и се е слял с тях. Misc Gun Дългогодишният  опит и умения си казват думата.  

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 22:05 от femmi2

# 148
# 149

Общи условия

Активация на акаунт