Отговори
# 150
И типично за стила на Етем - не може да има щастие.
Не трябва зрителите да се отпускат. Черните краски, тъмните облаци, страданието, са запазена марка на сценариста.
Как е възможно една такава приятна сцена почти в края на епизода да е съпроводена с протяжения и наситен с болка глас на разказвача Йомер, за да ни предупреди за още по-големи нещастия, които ще сполетят влюбените.
Започвам да си мисля, че Етем е много отчаян и дълбоко наранен в личния си живот...

Нощите пълни с подозрения не даваха сън на батко Ешреф.
А сестра Нисан разбираше колко силно я подозира той. Колкото и да се опитваше да разсее подозренията, батко Ешреф ставаше все по-подозрителен.
Да върне обратно изтритите спомени от миналото.

Той бе принуден да търси отговор на въпросите, които го измъчваха отвътре.
На пръв поглед бихте си помислили, че тези нощи, пълни със страдания, са най-тежките дни. Това бяха все още хубави дни.
Когато всичко се изясни, няма думи, с които да се опише болката, която ще изпитат...

# 151
Новички на Демет Hands Nail Care

Погледнете само колко е внимателен и как я държи и полага глава на възглавницата. Как би могъл да я нарани. Той дори драскотина да получи Нисан или почувства зле ще се разтревожи какво остава, като я види цялата в синини и кръв ще полудее и ще пръсне мозъка на всеки, който я докосне и нарани.  

Демет е отказала дубльор на тези сцени с отвличането и сама ги е изпълнила.  Браво ! Това е отдаденост и професионализъм.
Чачо също си изпълнява екшън сцените сам и боя е може би не всички но повечето... В "Сънливецът" също двамата с Елчин не са ползвали каскадьори за по голяма достоверност. Hands Muscle 

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 23:06 от femmi2

# 152

🍿🎬Според BoxOfficeTurkiye, 53 495 души са гледали филма „Uykucu“ през седмицата от 7 до 11 декември. 👍✨Общо 812 195 души са гледали филма. 👍🔥
Филмът е класиран на 5-то място в бокс офиса за 2025 г. 👍✨👊
Общи приходи от бокс офиса: 154 945 057 турски лири. ✨✨✨

# 153
# 154
Ейваллах целта е постигната да се възроди киното. Да видим какъв резултат ще постигне и премиерата на същия продуцент с Озан Акбаба и филма  "Пощальонът". Днес на 12 - ти му е кино премиерата. Наскоро беше и Гала вечерта но ми се стори доста по - обикновена и не се вдигна такава шумна реклама, като при Чаатай и Елчин. Не че се интересувам толкова но мернах снимки.

Много хубава торта 🍰 от продуцента тематична, като филма.

Озан тук е сладур с тези мустачки , усмивка и униформа и с магаренцето с детенцето. Blush

Нашия филм и Гала вечер беше уникална и запомняща се както и отзивите от филма. Имаше и интервю в предаване преди това.  

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 00:36 от femmi2

# 155
#ЧаатайУлусой и брат му #АталайУлусой, както и #ЕнгинАйканат, са фенове на ФК „Галатасарай“. На тази снимка Чаатай стои до фен на „Галатасарай“, от когото е получил сувенир в цветовете на отбора, с гравирана годината на основаване на отбора - 1905 г.
„Галатасарай Спор Кулюбю“, наричан просто „Галатасарай“, е турски професионален футболен клуб, базиран в квартал Саръйер в европейската част на Истанбул.

# 156
Акбаба има много почитателки ама не искам да коментирам каква тотал щета е този сериал.

# 157
Коледен дух от руските групи:

# 158
Коледен дух от руските групи:

Уаууу ! 😍 Всичко ще цитирам.  Каква коледна красота и вдъхновение и настроение.  Прекрасни са колажите от руските групи. Благодаря че ги споделихте. Между другото всичко, което споделяте за лека нощ по традиция е хубаво и идейно.

# 159
Здравейте, дами!

Не откривам ново инфо за нашия красавец и сериала.
Съвсем нормално - събота е!
Време за релакс и мързелуване...

🌀Актуализация от актьорския състав 📸

Раздавайте обич, доброта и усмивки,... и помнете, че човек получава това, което е дал.
Бъдете много богати днес. Богати на емоции. Богати на приятели!
Обичайте и бъдете обичани!

# 160
Привет в събота и приятен уикенд на всички. Simple Smile

# 161
Хубав ден момичета!

# 162
# 163
Дидкооо , милоооо Kissing Face получих си пратката - коледният подарък. 🎁Преди малко я взех от Еконта. Значи снощи, като ми се обади по тела не вярвах че ще дойде толкова бързо. Много хубави неща има и поздравителна картичка също. Чак ми е неудобно така ама ти каза да не го мисля и да се радвам. Благодаря ти още веднъж и аз те Обичам. 🫶 

# 164
Моля моля аз днес съм в склада при шефката че счупи ръка и сестра и почива събота нямаше кой да и помогне даже и торбите да отваря а е толкова деен човек не знам как ще изкара така цял месец.
За мен е удоволствие!😍

Общи условия

Активация на акаунт